Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj ženy,
prosím Vás, mohla by mi některá z vás poradit dobrého obezitologa v Praze? Nebo nějaké celé zařízení. Aby mi tam udělali všechny vyšetření, aby tam třeba fugnovala i psychologická podpora a prostě komplet servis? Ale teda placené pojišťovnou co nejvíc, ideálně. Snad něco takového vůbec existuje
Volala jsem do Iscare dnes ráno a řekli mi, že maji na konzervativní léčbu plno, a volno jen na operativní. A to beru až jako konečnou…Děkuju ![]()
V iscare proplaci pojistovna operativu a veskere vysetreni pred.Ale sezeni bylo spoplatneno klientem, aspon pred 2 lety ano.
Milé maminky, obnovuji diskusi pro svoji skvělou kamarádku, báječnou holku, krásnou, chytrou, dřív štíhlou - tedy tak normálně, žádná vychrtlina
.Před lety utrpla úraz, pak nějaké hormonální potíže, nabrala prý celkem postupně 30 kg. Včera se mi rozbrečela, když se viděla na společné fotce. Sportovat nemůže kvůli následkům úrazu. Dala prý spoustu peněz dietologům, kteří jí většinou doporučili proteinovou dietu, místo jídla náhrady stravy ve formě koktejlů (nemůže, má Crohnovu Chorobu).Může někdo doporučit opravdu dobrého obezitologa v Praze? Info jí předám. Děkuji
Já nejsem z prahy, ale četla jsem hodně dobrého na iscare, sama se tam chci objednat a to pojedu pres celou republiku.
@maskovak píše:
@MarieOVMUC Oni prý nyní neberou, mají plno
za zkoušku nic nedá
@MarieOVMUC Volala prý tam minulý týden, o Iscare už taky četla, berou jen na bandáž
@MarieOVMUC tim nerikam, ze tam nemate jet, jen co rekli ji, treba vas vezmou