Moc prosím o tip na pediatra v Modřanech

Housátko
6.10.13 19:28

Moc prosím o tip na pediatra v Modřanech...

Máte prosím někdo tip na dobrého pediatra v Modřanech, příp. blízkém okolí? A jezdí na první kontrolu po porodu domů nebo se musí za ním? Moc děkuju, hezký večer :).

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
11565
6.10.13 19:50

Mám tip na pediatra na Novodvorské, prej je dobrej. Bude tam jezdit i známá co bydlí na hranici Modřan. Je do dr. Kolská, sídlí na Jílovské. Mám to ale z doslechu, není to moje zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5635
6.10.13 20:05

Mohu doporucit pi.dr. Borejova. Sidli primo na poliklinice Modrany.Ja k ni chodila 19let a ted tam cerstve pred tydnem zacala chodit ma svagrova :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5533
6.10.13 20:28
@Slečna Ferka píše:
Mám tip na pediatra na Novodvorské, prej je dobrej. Bude tam jezdit i známá co bydlí na hranici Modřan. Je do dr. Kolská, sídlí na Jílovské. Mám to ale z doslechu, není to moje zkušenost.

Paní doktorka Kolská je perfektní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Housátko
6.10.13 21:12

Díky za tip :). Jen nevím, jestli sídlí na adrese Písnická 7 nebo Jílovská 1148? Má uvedeny obě adresy… A je to ta, co má nefrologickou poradnu ve FN Královské Vinohrady nebo jde o shodu jmen?

• Citovat
  • Upravit
480
6.10.13 21:19

Též doporučuji dr. Kolskou. Chodím s oběma holkama(3,5r a 1,5r). Po návratu z porodnice chodí domů. Adresa je Jílovská, je to ten Lékařský dům. S nefrologií nemá myslím nic společného, spíš to bude shoda jmen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
94
28.7.22 10:11

Obnovuji diskuzi. Dcera měla skvělou doktorku Kalibovou v Poliklinice Modřany. Po jejím odchodu do důchodu nás převzali z Malého zdraví ale ani po 2 letech si dcera na ni nezvykla a na me paní doktorka taky nepůsobí dobře. Takový studený psí čumák. Nemáte někdo tip na empatickou milou doktorku z Modřan? Popřípadě z okolí. Děkuji moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty