Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Mamky, prosím, poraďte mi nějakého kvalitního ortopeda. Naše 1,5 letá holčička má valgózní postavení chodidel-našlapuje na vnitřní stranu. Máme se dojít poradit na ortopedii. Bohužel v našem bydlišti nemá ortopedie dobrou pověst. Jsme z jižních čech, ale pojedem kamkoliv-Praha, Brno.......Díky moc.
Moje kamarádka je ortopedka a dobrá ortopedka,je ale bohužel z Kladna,ordinaci má v Kralupech na Vltavou.
Naše Eliška taky strašně šmajdá,má ploché nožičky.Má vložky do bot,na které má bezplatně nárok 2× do roka.A taky má RHb kde nám ukážou jak cvičit.
Binky
díky moc, binky, mohla bys mi, prosím tě, poslat adresu a tel. číslo, že bych se s ní případně domluvila ??
jeden z nejlepsich detskych ortpedu v Praze byl prim. Beznoska - pokud s e nepletu, ma ted soukromou ordinaci v Benesove u Prahy, snad i nekde v Praze ordinuje, ale toho bych vrele doporucila. V Praze je pry i dobra ortopedie na p-3 Na Olsance, ale nemam s tim zadne zkusenosti, osobne si myslim, ze by mela byt dobra ortopedie v Motole
Ahojky,
moje kamarádka pěla chválu na dr. Koláře. Měl by ordinovat v Praze. Je prý nejlepší v ČR.
Peťula