dobrý ortoped, prosím, poraďte

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
71
21.9.06 14:59

dobrý ortoped, prosím, poraďte

Mamky, prosím, poraďte mi nějakého kvalitního ortopeda. Naše 1,5 letá holčička má valgózní postavení chodidel-našlapuje na vnitřní stranu. Máme se dojít poradit na ortopedii. Bohužel v našem bydlišti nemá ortopedie dobrou pověst. Jsme z jižních čech, ale pojedem kamkoliv-Praha, Brno.......Díky moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
880
21.9.06 16:12

Moje kamarádka je ortopedka a dobrá ortopedka,je ale bohužel z Kladna,ordinaci má v Kralupech na Vltavou.
Naše Eliška taky strašně šmajdá,má ploché nožičky.Má vložky do bot,na které má bezplatně nárok 2× do roka.A taky má RHb kde nám ukážou jak cvičit.
 Binky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
21.9.06 18:26

díky moc, binky, mohla bys mi, prosím tě, poslat adresu a tel. číslo, že bych se s ní případně domluvila ??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
21.9.06 19:56

jeden z nejlepsich detskych ortpedu v Praze byl prim. Beznoska - pokud s e nepletu, ma ted soukromou ordinaci v Benesove u Prahy, snad i nekde v Praze ordinuje, ale toho bych vrele doporucila. V Praze je pry i dobra ortopedie na p-3 Na Olsance, ale nemam s tim zadne zkusenosti, osobne si myslim, ze by mela byt dobra ortopedie v Motole

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
21.9.06 22:06

díky moc, sutko, určitě mu zavolám, už jsem si našla číslo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5251
21.9.06 22:11

Ahojky,
moje kamarádka pěla chválu na dr. Koláře. Měl by ordinovat v Praze. Je prý nejlepší v ČR.

Peťula

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect