Přivykání na UM

19
21.9.06 10:37

Přivykání na UM

Ahoj, jak dlouho si Vaše dítko zvykalo na pití umělého mléka. Přijímalo bez problémů i láhev? Připravuji se na odstavení takže zkouším, ale kluk má láhev spíše na hraní a mléka si jen cucne…(čaj z lahve přitom pije bez problému). Díky za odpovědi. Klára

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
107
21.9.06 12:05

Ahoj,
tak Pepča si zvyknul poměrně rychle.Zkoušela jsem nejdřív nutrilon,ten mu moc nechutnal,tak jsem zkusila sunar a ten zabral.Jen mlíčko pije ve flašce s dudlíkem od Aventu.Zkoušela jsem mu to dávat nejdřív z pítka,protože vodu i čaj pil z pítka v pohodě,ale sunar takhle nechtěl.Takže stále pije sunar z dudlíku,zatím to neřeším,jsem hlavně ráda,že vůbec mléko pije.
 Kiky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4419
21.9.06 13:07

Také jsme měli problém, UM prostě nechtěl. Tak jsem dala na rady tady z emimina a koupila ochucený Hipp a poté ochucený Sunar. To zabralo a mlíčko pije. Nejdřív jsem mu dělala jen ovocné, pak to ředila s obyčejným až jsme nakonec pili i obyčejný Sunar :wink: :D . Ale má radši spíš ta ochucená :wink: . Dle Dr. to nevadí, složení to je vesměs stejné. A pijeme z láhve a dudák má od Nuku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí