Dobrý pediatr-Ostrava-Hrabůvka

233
22.3.06 14:05

Dobrý pediatr-Ostrava-Hrabůvka

Milé maminky, nemáte některá zkušenosti s pediatrem z Ostrav, Hrabůvky, Dubiny? My jsem měli bezva lékařku ale bohužel odešla do důchodu. Teď chodíme asi půl roku k její nástupkyni a jsem z ní hodně otrávená. Mám v poslední době smůlu na lékaře.Kdykoli k ní příjdem a to bylo teď asi po třetí za rok a půl (kromě očkování)tak mám pocit ,že moc neví a je jí všechno jedno. Nevím jestli náhodou neznáte , jmenuje se Andielová. Malá má problémy se zácpou již delší dobu, příjdu tam ani se na ni nepodívala, opět napsala Lactulosu. Já to chápu ale jak může tak ihned ordinovat, byly jsem tam s tím už podruhé, bez jakékoli prohlídky nic. Chtěla jsem ať mi poradí co teda dávat a mluvila jsem já. Ona stále říkala hm. Když jsem řekla odvar z vloček? Řekla hm. Nebo nestaví náhodou? ( to říkám já, ona na to hm). A tak to bylo se vším. Chtěla jsem odběr krve po 2 letech, protože malá je bledá atd. Řekla, že na jaře jsou všichni bledí. Možná je to všechno pravda a přeháním ale když příjdu k dětské lékařce, očekávám, že aspoń vstane se židle a na dítě se podívá!!!Ne ze vzdálenosti 2 metrů, schovaná za stolem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
157
22.3.06 21:35

Ahoj Petuno,
já mám s dr, Andielovou zkušenost pouze z pohotovosti; před rokem naší malé diagnostikovala zánět průdušek a jeli jsme do nemocnice. Ještěže tak, sami bychom to rozhodně nepoznali. Tenkrát se chovala příjemně, vyšetřovala pořádně.
Co zkusit vedlejší ordinaci, dr. Kratochvílovou? K té chodíme my. Jsme stále spokojeni. Budeme teda přecházet jinam, ale z důvodu stěhování, ne z nespokojenosti.
Na Poliklinice je dětských lékařek spousta, zkus se v čekárně vyptat maminek na jejich názory.
Přeji dobrý výběr.
 IvaPe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
24.3.06 18:50

Ahojky!
Ráda bych ti doporučila nějakou dr. na poliklinice, je to tam blízko k různým odborným lékařům a odběrům, což jsem ocenila hlavně když Máje nebylo dobře a já s ní nemusela nikde lítat po venku, jen po patrech.
Chválu jsem slyšela na dr. Michalskou, doporučila jsem jí už dvěma kámoškám a pějí chválu právě na vysvětlování apod. Já ji jednou měla na záskok, malá zrovna měla kampilobaktera a já jen slyšela, jak jsem hrozná matka, že koupu roční dítě na Žermanicích a že to má z toho(chytila to však z jídla, jak mi potvrdila hygienická stanice). No tak u mě trochu ztratila body. Ale slyším na ni jen chválu, je určitě skvělá a pečlivá. Plná čekárna o tom i přesvědčí…
Maruška chodí k dr. Vepřkové, taky jsem se k ní přihlásila na základě téhle diskuze. Malá ji má ráda, já s ní neměla nikdy problém. Je ale trošku svéráznější, na některé otázky mi odpovídá pak i žertem, když už to beru moc do hloubky, čímž mi i nadlehčí situaci. Takže mi ji máme rády i když nejspíš nesedí všem.
Rozhodnutí je na tobě, každému vyhovuje jiná osobnost… šťastnou ruku při výběru přeje
 Tajka

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
24.3.06 18:54

Já chodím ke Kotrčové na Šídlovec, je moc milá a vždy klidná. Zabývá se navíc homeopatií a když jsme byli nemocní, volala domů, jak se daří. I když spadám jinak pod polikliniku, tak mi stojí za to se projít… Denca

• Citovat
  • Upravit
629
22.4.06 13:24

Tak Vám děkuji za rady asi zkusím tu Michalskou nebo Vepřkovou.V pátek jsem se definitivně rozhodla odejít od MUDr.Andielové. opět jsem přišla po měsíci s tím samým problémem---zácpa. Již měsíc jí malá Lactulosu 5 ml ráno a stejně chodí co 4 dny, dokonce nešla teď ani pátý den, tak jsem musela dát ještě v poledne. Přestala mi jíst asi už 14 dní skoro nic a naprosto odmítá mlíko. Přišlo jsem za paní doktorkou, řekla svůj problém. Ona ani opět nevstala od stolu, řekla dávat dál Lactulosu klidně přidejte.Když jsem řekla že malá nepije mlíko odpověděla"to musí„. S tím že nejí řekla malé“musíš jíst jinak půjdeš do nemocnice". To slyšela sestřička a přišla s radou co mám koupit na podporu chuti k jídlu. MUDr. by neřekla nic. Musela jsem si vynutit odběr krve. Prostě přístup laxní až hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
763
27.4.06 21:05

Ahoj,
my jsme chodili k Vepřkové, ze začátku mi vyhovovala, ale je fakt dost drsňačka, s ničím se moc nepáře a čím dál mi začalo vadit, že je skoupá na slovo, že jsem tam ke konci už chodila se strachem za co mě zas seřve nebo na co se v tom spěchu zapomenu zeptat…
Na doporučení sousedky jsem zašla k Dr. Pniakové a okamžitě se rozhodla pro přestup. Celkem mladá kočka, moderní, sympatická, ale co je nejdůležitější, byla jsem v ordinaci dlouho předlouho a měla jsem z ní pocit, že tam ještě dlouho předlouho můžu být a ptát se ptát se a bude mi odpovídáno a odpovídáno… :-)
Další výhodou je, že jsem tam nikdy neviděla tak narvanou čekárnu jako na poliklinice a do ordinace vcházíme za pár okamžiků po příchodu, což je skvělé.
Vede taky nefrologickou ambulanci na poliklinice.
Jo, ordinuje na ulici Dvouletky, je to vlastně vedle Gastronomu, asi 5min chůze od poliliniky, takže jsme taky v centru dění ;-) Šťastnou volbu přeji ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ivankazostravy
3.3.13 17:40

Ahojte všechny maminky, mám na Vás prosbu. Bydlím v Ostravě Hrabůvce a musím si najít pro mé mimi pediatra:-)Na svět má přijít sice až na svátek Mistra Jana Husa, ale říkala jsem si, že už tak pomalu začnu zjišťovat názory, možnosti.
Můžete mi napsat, jak jste spokojeny Vy s Vaší dětskou lékařkou? Preferovala bych dostupnost, tzn. Ostrava-Hrabůvka, bydlíme u Benziny, blízko máme tedy i Hrabovou:-)

• Citovat
  • Upravit
2760
3.3.13 17:46

No nedoporučím přímo, ale zkus najít ty nejbližší a mrknout na znamylekar. cz
já jsem ze Zábřehu a jsem spokojená s naší dr. co máme 5min od domova :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2429
4.3.13 20:01

Ahoy já chodím k Ivaně Vašíčkové na polikliniku v Hrabůvce. Jsme u ní teprve tři měsíce od narození malé, ale špatná doktorka nebude, protože narozdíl od jiných dětských doktorů na této poliklinice, její čekárna je vždycky plná. Je moc milá a ochotná. Určitě doporučuju. Třeba mrkni na její stránky http://www.detske-ostrava.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
7.3.13 12:21

Ahoj, taky chodime k Ivane Vasickove a jsme spokojeni.
Ve všem poradi a je milá a jde vidět, ze práce s detmi ji baví:)
doporučuji Marika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Spokojeny otec
24.8.13 20:02

Skvela MUDr.Vasickova

Pani dr. ivana Vasickova je opravdu skvela. U starsiho syna jsme resili spise psychicke obtize a vzhledemk velmi vysoke erudici pani doktorky jsme prosli kompletnim vysetrenim a zjistila nam celiakii. zahajili jsme dietu a doslo k velkemu zlepseni. Tuto diagnozu nakonec potvrdili i me zene - a opet nas obak vysetrenimdokopala pani doktorka, za cos ji moc dekujeme. s druhym potomkem jsme nevahali ani minutu a jsme vdecni, ze na pani doktorka jeste vzala, i kdyz ma plno.. Prisla na prvni navstevu domu, venuje se opravdu maximalne, na jakykoliv doataz ma odpoved. Stejne bezvadnou ma i sestricku. takze za me stoprocentni doporuceni, lepsiho a vzdelanejsiho pediatra si ani nemuzu prat. KB

• Citovat
  • Upravit
107
18.1.22 13:54

Pediatr Ostrava Jih

Ahoj, ráda bych oživila diskuzi. Jaký pediatr frčí nyní? Hrabůvka, Dubina, Hrabová… Děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí