Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Chtěla bych moc poprosit o radu, kde sehnat látkové křesílko pro malé dítě. Viděla jsem ho okolo vánoc v Tescu. Bohužel jsem se ho rozhodla zakoupit až nyní a nemůžu ho nikde sehnat. Poraďte mi prosím, kde ho sehnat.
ahoj,
mně se moc líbí tohle molitanové křesílko od Dráčka - http://www.dracek.cz/default.asp?…
myslíš něco takového? ![]()
Hanka a Matýsek
Ahoj Hanko, moc děkuji za radu. Je to moc hezké křesílko, al myslela jsem spíš ještě s kulatou opěrkou vcelku. Jsou to dobré stránky, mají tam moc pěkné věci. Kdybys ještě věděla o něčem podobném, dej mi vědět. Moc díky.
Ty molitanový křesílka mám, mám k tomu i sedačku. Šijou to v dědině, kde mám babičku a křeslo vyšlo tuším na 300Kč, sedajda na 600Kč.
Kdybyste chtěli někdo křesílko, na které odkazovala Hanka, mohu jedině doporučit. Máme ho asi čtvrt roku a Tonka v něm sedí hooodně často. A úplně všechny děti, které k nám přijdou na návštěvu, jsou taky nadšené ![]()
To jsem sice neporadila lendulce, ale snad to tak moc nevadí ![]()
IvaPe
Jo a ještě jsem zapomněla napsat, že v tom Dráčku ho sice prodávají, ale vyrábí se jinde, v Táboře, kde je o něco levnější a kde mají dost dalších pěkných věciček. Zkuste kouknout na www.dita.cz
IvaPe
To křesílko od Dráčka se mi zdá docela dost drahé - přes 500,– Kč. Nebo je to normální cena? Na těch stránkách www.dita.cz jsem bohužel žádná křesílka nenašla. Můžeš mi prosím IvaPe upřesnit, kde to tam hledat a kolik to křesílko stojí tam. Moc děkuji.
Ahoj,
už dlouho po něm pasu, ale viděla jsem ho až teˇˇd v Chiccu u Tesca v Brně - cena mě přkvapila - přes 2000,–Kč
.
Vypadalo úpllně stejně, jako to na dráčku, takže ho kupujem ![]()
Bubu
lendulko,
na Dita je vpravo nahoře Katalog a Obchod, jedno z toho vybereš, pak zvolíš Dětský textil a v odstavci Výbava do dětského pokoje je molitanové křesílko za 487,90 Kč s DPH. Akorát jak jsem tam teď koukala, nemají výběr potahů, pouze jeden vzor, ale nevím, třeba jich mají víc a jen to tam nedali. Více by asi řekli po telefonu. To u Dráčka se potahy občas obměňují a vždy mají na výběr minimálně 3-4. A vzhledem k tomu, že Dráček je bere z Dity, tak by je tam asi mít taky měli.
IvaPe
Ahoj IvaPe,
nevíš, zda se to dá taky na tom www.dita objednat? Je to tam levnější.
lendulko,
určitě lze objednat. Na hlavní stránce zvolíš vpravo nahoře Obchod a pak si jen najdeš to křesílko a zvolíš symbol košíku. Dál tě to navede. Zasílají jenom na dobírku, přičemž poštovné a balné je 74,–Kč. To mi přijde taky méně než jinde, většinou mají 99,– apod.
Kdyby ses jich chtěla na něco optat, na hlavní straně je určitě rubrika Kontakty nebo tak něco, kde bude uvedeno telefonní číslo.
Ahoj, IvaPe
Dobrý den,
prosím nemáte někdo kontakt na někoho, kdo šije molitanová látková křesílka pro děti?
Děkuji Lucie
Mojí 2leté holčičce se hrozně líbí molitanové křesílko i gaučík. Tak doufám, že se jí to bude líbit i doma
Co je lepší koupit? Křeslo nebo gauč? Dokdy na tom seděly vaše děti? Máte nějaké typy, kde jste koupili? Jsou dost cenové rozdíly. A cena hraje samozřejmě velkou roli.