Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Pifinka Dcera ho miluje, sedala a polehávala na něm skoro denně, a i dneska se na něj každou chvíli zhroutila - ale už jsou jí čtyři a FAKT se tam nevejde
Holt ho budeme muset už dát pryč. Koupili jsme místo toho Poang z IKEA, ale na ten je zralá až teď - dřív by v něm nebyla, protože v tomto molitanovém se může tak jako povalovat, rozvalovat, sesunout… za mě pro mrňouse super věc ![]()
@Slečna Ferka A máte křesílo, nebo tu pohovku? A doporučíš značku, nebo taky to Nellys? Díky moc ![]()
Zrovbna taky řeším křesílko, můžýete mi napsat, co jste nakonec vybrala. Mě se docela líbí ještě toto.http://www.ajashop.cz/detail/5585780/detske-plysove-kresilko-smyk-2v1 jinak jsem pro nellys s kočičkama ![]()
@darlene Já ještě žádné nevybrala
Ale tohle je super… tak asi na ty vánoce bude sovička rozkládací. Chcete taky k ježíšku, nebo dřív?
@Pifinka my chceme k ježíšku a ještě mi ted kamarádka říkala, že mají v Polsku za 700 a taykspoustu druhů na výběr
ještě taky nemáme objednáno ![]()
@darlene No já pořád váhám, my už těch krámů doma máme, že pomalu neni kam šlápnout, na jaře začnem dělat podkroví a malá bude mít pokojík, tak se to tam pak všechno šoupne, ale zatim je to tady teda už docela síla
a do Polska myslíš jako dojet autem?
Dobrý den, chci se jen zeptat, zda jste křesílko koupili a jestli jste s ním spokojení?? Uvažuji o koupi také k Vánocům, ale nejsem si jistá, zda tohle rozkládací nebo obyč od Nellys.. díky
)
@KattyH Ahoj, já jsem se definitivně rozhodla, že ho koupím holčičce k vánocům a asi to NELLYS.