Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Pekne dopoledne
,
pomalu je cas vybrat pro budouci mimi pediatra, a proto bych rada znala vase zkusenosti
. Hledam dobreho pediatra, idealne z polikliniky CENTROMED Budejovicka (je to nejbliz) nebo z Thomayerovy nemocnice (pokud je tam vubec moznost mit pediatra).
Konkretne by me zajimalo, jestli nektera nemate zkusenost s pediatrem
MUDr.Petrem Kargerem nebo MUDr. Jitkou Macharovu (Budejovicka). Vim, ze tady probilhala kdysi podobna diskuse o MUDr. Zmeskalove, ale nazory byly rozporuplne. ![]()
Ja hledam spise mladsiho, schopneho pediatra s modernim pohledem na vec, ktery mi nebude tvrdit, ze mam „slabe“ mleko apod., a nebude hned predepisovat ATB pri kazdem prckove zakaslani. ![]()
Pokud mate nekdo tip na vyborneho pediatra i jinde, ale v okruhu Budejovicka - Pankrac - Krc, prosim poradte!!!!
Hajinka
Pekne odpoledne,
s MUDr. Jitkou Macharovou mam dobre zkusenosti. Starala se o mne do mych 18ti let. Jestli budu bydlet nekde pobliz az budu mit deti, tak bych si ji rada vybrala jako pediatra.
Katka
ahoj,
já chodím k mudr stankové, ale na sporilově-z budějárny je to asi 3-4 stanice busem. zatím se mi zdá velmi rozumná-když malá málo přibírala, tak mě hned nestrašila dokrmama, ale povzbudila, že je dobré, že vůbec přibývá a že kdyby ani příště moc nepřibrala, tak že bychom se musely zamyslet nad tím, jak kojím. vždycky všechno vysvětlí (co a proč kontroluje).závažnější problém jsme naštěstí neměly, v běžné poradně jsem s ní spokojená.kdybys chtěla, písnu ti telefon.
jana+kačka 4,5m
Jano,
za kontakt budu rada, moc maminek z P4 tady asi neni
. Tak nejak bych si Dr. predstavovala, zadne vnucovani prikrmu a cajicku od 3.-4. mesice, a reci typu „od roka uz muze vsechno“, jako to ma treba moje sestrenice. Bohuzel se tim ridila, prestala kojit asi po trech tydnech a dneska 14 m holcicka opravdu basti omacky s knedlikem a pod. ![]()
H.
Mohu se tak trochu drze přidat a rozšířit hledání dobrého pediatra na Praze 4 o oblast mezi Pražského Povstání a Pankrácí? Nejde se mi přihlásit, i když píšu správné heslo a nové téma bez přihlášení prostě nezaložím? Díky ![]()
HankaR
Hajinko, ja jsem z Krce a k Dr. jezdim na Chodovec, jmenuje se Dr. Hruba ul. Miroveho hnuti a je fakt super. Zajima se o vsechno, co je noveho v pediatrii, ale zaroven je zdrave skepticka. Nic mi nevnucuje poradi, rekne vsechny moznosti a rozhodnuti necha na mne. Ptat se ji muzu na cokoliv a vzdycky mne to trpelive vysvetli a nikdy se netvari jako, ze se ptam na blbosti. Jana
Tak já to zkusím ještě jednou. To tu opravdu není žádná maminka z Prahy 4, která by mohla doporučit nebo i nedoporučit nějakého dětského lékaře v oblasti okolo Pražského povstání a Pankráce? Předem děkuji. HankaR
To je docela škoda
, v ostatních diskuzích maminky radí o stošest. Měj se a přeju správný výběr.
HankaR
Ahojky maminy nenabídnu vám sice pediatra v oblasti Pankráce aj.ale pediatričku která sídlí v ulici Libušská je to pár stanic od Kačerova či nemocnice Krč.jmenuje se dr. Cabrnochová a mnohé ji můžete znát z pořadu sama doma ,co se týče stravy mě už moc neradí mám 3 mimčo a tak si to nějak už určuju sama dle paměti a přiznám se že po roce nevidím nic špatnýho na omáčce s knedlikem
Tak snad jsem ale spon trochu pomohla ,ještě musim říct že tato paní dr. je opravdu skvělá moc nám pomohla s naší posllední holčičkou a byla moc obětavá ,sama nám i volala jak to s malou vypadá jestli něco nepotřebujem prostě kouzelná a je mladá to si myslím že je taky dost dobrý je po mateřský takže k nám mladejm má mnohem blíž .ta to je asi vše .s Pozdravem Majdalenka
Sice to nebyl puvodne muj dotaz, ale Majdalenko diky, my se stehujeme v cervnu do Dolnich Brezan a tahle pani doktorka by pro nas mohla byt blizko a kdyz ji chvalis, tak ji asi zkusime. Uz jsem se tu jednou ptala, jestli nekdo nezna nekoho na Libusi a Pisnici a nikdo tenkrat neodpovedel, tak jsem rada, ze aspon ted.
Romca s Davidem
Já jsem taky ve stádiu výběru, někdo v jiné diskusi na internetu mi doporučil Dr. Zezuláka ze Zeleného pruhu, zdravotnické zařízení (taková menší poliklinika) se jmenuje DTC ( www.dtc.cz )
Byla jsem to tam omrknout a promluvit s ním a docela se mí líbil.
Má fousy jako můj manžel, takže se ho snad mímo bát nebude.
Petra
MUDr. Zmeskalovou nedoporucuji,mam s ni spatne zkusenosti (psala jsem o tom uz v jine diskusi).
Mam uz 17 m syna a chodime k panu doktorovi Škuderovi.Je fakt vyborny a ve vsem poradi.Je takovy lidsky a s detmi to umi.Snazi se,nedavat zbytecne jakykoliv leky a hlavne ne antibiotika.
Ve 14 m nevidim duvod,proc nedat knedliky s omackou.Tak co davate detem vy?Ve vetsine knizkach pisou a doktori to taky tvrdi,ze se ma dite mezi 10 a 12 mesicem zacinat prevadet na stravu dospelich (samozrejme nekorenit,moc nesolit apod.).Ale to ji jina vec.
Pan doktor Skudera je opravdu dobrej doktor a mohu jen doporucit.
Kontakt
MUDr. Škudera Vladimír
Praha 4 Podolská 1485/10a
tel:244 460 925
Je to sice na Dvorcích a my bydlíme na Budějovický,ale buď jedu 5 min autobusem nebo pěšky.
Hodne stesti pri vyberu MUDr. a zdravý deticky
Jamimi,
dík za tip
. Ja jeste nedavam zadne prikrmy, mimi mam teprve v brisku
,ale kvuli riziku alergii se stejne musim omezovat, proto mi mozna vadi ty omacky
. Ale ty nedavam ani sobe, u nas se proste ceska klasika neji
![]()
Kazdopadne tohle nema byt diskuse o prikrmech ale pediatrech, priklad sve sestrenky jsem uvedla spise proto, ze ona na rady sve Dr. „jede“ proste podle stejnych pravidel jako nase babicky a mamky
.
Zatim jsou vsichni doporucovani dal od meho mista bydliste (Michle, kousek od pekaren nebo byvale Brumlovky) nez jsem doufala, ale v akutnim pripade bychom stejne jeli asi do Krcske nemocnice, takze......
Jeste jednou diky tobe i ostatnim!!!!!
K Mudr. Škuderovi chodí i moje neteř a synovec. A švagrová je s ním tak spokojená, že k němu chodí dál i když se přestěhovali do Řep.
Magrátka