Dobrý pediatr v Brně

10675
28.3.11 21:12

Dobrý pediatr v Brně

Holky prosím poraďte. V květnu mám termín a už se sháním po nějakém dobrém pediatrovi v Brně. Bydlím na Lesné,ale tahle lokalita není podmínkou. Stejně se asi budeme stěhovat. Jde mi o to sehnat nějakého příjemného, schopného, pečlivého lékaře, který si třeba současně udržuje i praxi v nemocnici na odděleních. Prostě nějakého schopného odborníka. Zajímá mě samozřejmě i lidská stránka věci. Chci také někoho ochotného, komunikativního. Ne lékaře,který se snaži rychle odbýt pacienta. Byla bych taky ráda, kdyby měl ve zvyku si zvát kojence na běžné kontroly v době, kdy tam nejsou současně nemocní. Děkuji za každou radu a postřeh :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1757
28.3.11 21:17

ahoj, my chodíme k paní doktorce Jonášové v Černých Polích. Je velice příjemná, vždy poradí, nikdy neodbude, pečlivá, preventivní prohlídky odpoledne, když tam nejsou nemocní, dokonce se mi stalo, že tam přišel někdo, že ho bolí v krku, poslala ho domu, že má přijít druhý den, že teď tam má preventivní prohlídky.Můžu jen doporučit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
28.3.11 21:18

Ahoj, chodime k mudr. Remundove, je kousicek od Ceske. Je moc fajn. Pozvala si me pred porodem, sepsala se mnou papiry o rodinne anamneze, dala mi razitko do prukazky, po navratu z porodnice prisla hned druhy den k nam domu a pecuje o nas moc hezky, radi i po telefonu a mailu, muzes se ji ozvat i o vikendu. Vzdycky kdyz byl nejaky problem, odeslala nas k odbornikovi, aspon preventivne kdyby neco, takze ja moc doporucuju. Tady ma stranky :palec:

http://www.remundova.cz/

Ja jeste moc ocenuju, ze miminka v 6tinedeli objednava mimo ordinacni hodiny, a i po sestinedeli objednava na cas a nikdy jsme necekali dyl nez 20 minut :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
28.3.11 21:20

myslím že žádný dětský lékař si nezve nemocné a prevenci. Jsou lékaři, kteří mají dokonce objednání přímo na hodinu. S tím dobrým lékařem je to těžké, jeden chválí, druhý může mít opačnou zkušenost. je možné se podívat na www.znamylekar.cz a podle toho se rozhodnout. my se rozhodli pro nejbližší lékařku a jsme spokojení. I přesto že sjme se přestěhovali chodíme k ní dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
28.3.11 21:47

My chodíme sem : http://ordinace.unas.cz/
a paní doktorka a její dcera splňují vše co si napsala… Doporučuji…chodila jsem k ní i já a teď chodím s prckem..
Jsou úžasní!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.3.11 22:14

My chodíme k paní doktorce Dražanové. Svatopluka Čecha v Králově poly. Kousek od Slovaňáku.
Hned pod ní je lékárna, ta narohu u Palandy (Palackého třída).
Moc milá, sestřička je supr. Neodbude, poradí, nic nezanedbá. Ptá se. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
482
28.3.11 22:26

Chodíme také k Remundové a zatím jsme spokojení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
28.3.11 22:28
petkkaa píše:
My chodíme sem : http://ordinace.unas.cz/
a paní doktorka a její dcera splňují vše co si napsala… Doporučuji…chodila jsem k ní i já a teď chodím s prckem..
Jsou úžasní!!!!!!!!

Taky jsme spokojeni!! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10675
29.3.11 10:42

Holky dik. Jeste jsem dostala doporuceni na nakou doktorku Tomanovou. Nechodite k ni nekdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
29.3.11 12:12
nechodíme, ale máme známé, kteří jsou s ní spokojení.
Simi123 píše:
Holky dik. Jeste jsem dostala doporuceni na nakou doktorku Tomanovou. Nechodite k ni nekdo?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
11.9.13 14:29

Holky máte někdo zkušenost s mudr. Lenkou Dostálovou Kopečnou, ordinuje v Žabinách na Makovského náměstí v Medispolu – (areál Rubín), ráda bych znala názory těch, kteří navštěvují tuto pediatričku. Na mě působí dost rozporu plně, mám pocit že hodně věcí bagatelizuje, když se ji jen na něco zeptám, tak se většinou zatváří na sestřičku a odpoví nevím co máte, co na dítěti hledáte, jelikož mám první dítě tak bych jen chtěla slyšet, že je to třeba normální. Mám trochu strach, že kdyby byl nějaký problém paní doktorka ho řešit nebude neb z jejího přístupu to na mě zatím tak působí. Nechci ale zbytečně měnit lékaře, pokud tomu tak není a paní doktorka je pečlivá a toto je prostě jen její styl jednání. Budu vděčná, když sem někdo napíšete.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
whitehorse
6.11.13 21:57
@kerly píše:
Holky máte někdo zkušenost s mudr. Lenkou Dostálovou Kopečnou, ordinuje v Žabinách na Makovského náměstí v Medispolu – (areál Rubín), ráda bych znala názory těch, kteří navštěvují tuto pediatričku. Na mě působí dost rozporu plně, mám pocit že hodně věcí bagatelizuje, když se ji jen na něco zeptám, tak se většinou zatváří na sestřičku a odpoví nevím co máte, co na dítěti hledáte, jelikož mám první dítě tak bych jen chtěla slyšet, že je to třeba normální. Mám trochu strach, že kdyby byl nějaký problém paní doktorka ho řešit nebude neb z jejího přístupu to na mě zatím tak působí. Nechci ale zbytečně měnit lékaře, pokud tomu tak není a paní doktorka je pečlivá a toto je prostě jen její styl jednání. Budu vděčná, když sem někdo napíšete.

jestli můžu doporučit, pokud už není pozdě, tak tuhle paní Dr nebrat ;-) hledám jinou ke které bych přehlásila své dvě děti.

• Citovat
  • Upravit
11
7.11.13 23:03

Whitehorse :-) můžu se zeptat proč hledáte jinou? Zanedbala něco nebo je to v jejím přístupu? Já právě taky zvažuji že najdu jiného pediatra. Vadí mi její přístup a že vše bagatelizuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
whitehorse
9.11.13 11:02
@kerly píše:
Whitehorse :-) můžu se zeptat proč hledáte jinou? Zanedbala něco nebo je to v jejím přístupu? Já právě taky zvažuji že najdu jiného pediatra. Vadí mi její přístup a že vše bagatelizuje.

no, k zanedbání bylo opravdu jen velmi blízko. chodím k ní se dvěma dětma různého věku, takže můžu srovnávat jak přístup k miminku, tak k pubertálnímu dítěti. kojení spíš nepodporovala než podporovala, očkování je katastrofa - nejen že vyloženě nutí nepovinná očkování a ne pro ni není odpověd, ale když to řeknu poněkud ostřeji - prd tomu rozumí, jak se má očkovat a syna by naočkovala o 1,5 měsíce dříve, než by mělo být očkováno boostrem vakcínou. to, že má dítě rýmu pro ni není překážkou v očkování. její matka (MUDr. Čechová) je v tomto pečlivější a když měla dcera i „jen“ afty tak ji nenaočkovala a nechala vyléčit. MUDr. Dostálová na toto žádným způsobem nedbá a u jejích prohlídek mám pocit, že jsou spíše „pro formu“ než opravdu pečlivé. rozporuplný přístup, kdy jednou řekne, že takto je to ok, podruhé že takto je to špatně. že bych dostala recept na nějaký lék na nachlazení pro mimčo (i když bych musela platit doplatek), tak to prakticky vůbec, takže se to ani nedá započítávat do limitu pro ZP - vše ve stylu : kupte si…

• Citovat
  • Upravit
362
29.4.22 17:30

Ahoj :mavam: Mám téměř pětiměsíční dcerku a hledám pro ni dobrého pediatra v Brně (ideální by bylo Brno-Sever, ale když bude potřeba, dojedu si). U současné doktorky mi nevyhovuje nátlakový přístup k očkování, kdy do něj hodně tlačila, když měla malá silnou rýmu. Nejsem neočkující, staršího mám plně očkovaného a i malá pak, až byla ok, hexu dostala, ale bylo to docela nepříjemné a radši bych někoho, kdo je v tomhle ohledu míň nátlakový. Plus taky někoho, kdo se během přehlídky trochu poptá na vývoj dítěte.
U synovi doktorky ani jedno z toho problém nebyl, tak snad najdu i v Brně. :) Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty