Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj všichni. Když jsem chodila do práce, rozvinuli jsme zajímavou debatu. Co je pro koho horší, jestli prohlídka u zubaře nebo u gynekologa? Názory byly různé
U mě je to nyní v podstatě jedno, mám nového jak zubaře, tak gynekologa (ještě před těhu). Oba jsou šikovní, mladí a strašně sympatičtí. Přesto mám problém se donutit jít na preventivky ![]()
A jak to máte vy?
Tak pro mě jednoznačně zubař, ale teď mám nového, tak snad už z toho nebudu mít takový stres, gynekolog mi nevadí, z něj žádný stresy nemám.
ZUBAŘ ZUBAŘ ZUBAŘ!!! A to jsem po strašlivém porodu přísahala, že teď už se nebudu bát zubaře, nepomohlo
Od porodu jsem u zubaře stále nebyla (15m.)
![]()
Já se zubaře nebojím vůbec.
Takže asi gynekolog. I když toho se taky nebojím. ![]()
já slyšim někoho mluvit o zubaři a nebo bolesti zubů a naskakuje mi husina.byla jsem tam ve 2 měsíci těhu a měla jsem přít po.už jsem 8 měs po a nebyla sem tam.takže já nemám ráda zubaře…
Aha, tak já raděj otevřu pusu než roztáhnu nohy ![]()
Ale gyndařka i zubař jsou fajn, takže nějaký stres nemám ani z jednoho. ![]()
(Teď tak uvažuju, u zubaře vždycky škemrám o opíchání, to by na gyndě asi … nešlo…
)
odkedy mam detsku zubarku (znova
) tak mi zubar nevadi a gynekologa mam tiez noveho, a som s nim maximalne spokojna, takze mi nevadi ani jeden, ale ako tehotna sa ku gyn tesim (kedze mi robi vzdy 2D aj 4D sono), takze je momentalne zubar v nevyhode ![]()
Tak pokud je to jenom preventivka, kde mi nemají nic dělat, jenom omrknout, tak je mi příjemnější zubařka. A zákroky..no na zubnim si říkám o včeličku
takže nic necítím, ale na gyndě to jen tak nejde a fakt nesnášim cytologii. Možná, kdybych se přihlásila k nějakému mladému fešnému gyndaři a ne k paní ve středních letech, chodila bych tam radši ![]()
Tak pro mě je horší zubař
sice jsem byla už 2× bez kazu,ale po tom,co jsem si u něj prožila,tak se klepu pokaždé jak ratlík.
zuzouš píše:
Tak pokud je to jenom preventivka, kde mi nemají nic dělat, jenom omrknout, tak je mi příjemnější zubařka. A zákroky..no na zubnim si říkám o včeličkutakže nic necítím, ale na gyndě to jen tak nejde a fakt nesnášim cytologii. Možná, kdybych se přihlásila k nějakému mladému fešnému gyndaři a ne k paní ve středních letech, chodila bych tam radši
já ikdyž bala u zubaře na preventivce tak se mu vždycky něco nelíbilo…takže šel na to…myslim vrtání broušení a tak.takže já radši tu gyndu
Gynekolog!! Je to ponižující, trapné, blbé, když jsem byla těhotná, tak jsem se těšila na mimi, tak se to dalo přežít. Kdyby bylo na mě, už tam nikdy nepáchnu. Ale nejsem zas takový hazardér,abych nechodila na preventivky. A jak tady někdo psal, že má mladého a sympatického doktora, tak takového bych nezvládla vůbec. S mladým sympatickým si dokážu představit, že piju kafe, né že před ním ležím na koze. Je mi to velmi nepříjemné.
Před změnou gynekologa bych řekla, že to byl pro mě horor, ale teď mám moc milou gynekoložku, takže tam chodím „ráda“. Zubař mi taky nevadí, i když tam má hrozně protivnou a nesympatickou sestru, ale když mě objedná na vrtání, takže už vím, co mě čeká, tak se bojím.
Jinak mi to je jedno.