Zubař nebo gynekolog?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11822
25.3.11 21:23

I když mi u zubaře nikdy nic echt strašného zatím nedělali (ťuk ťuk), tak se ho bojím děsně. A přitom mám zlatou, strašně hodnou zubařku, ale představa vrtačky a kleští mě přivádí do mdlob :oops: To radši třikrát po sobě na gyndu než jednou k zubajdě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2404
25.3.11 21:24
Pipet píše:
Aha, tak já raděj otevřu pusu než roztáhnu nohy :lol:

Ale gyndařka i zubař jsou fajn, takže nějaký stres nemám ani z jednoho. :dance:

(Teď tak uvažuju, u zubaře vždycky škemrám o opíchání, to by na gyndě asi … nešlo… :think: :mrgreen: )

:palec: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Donedávna jsem se zubaře nebála, neměla jsem žádnou plombu, jen mi pořád ne a ne vylézt osmičky. Trochu to bolelo, ale nic strašného. Ovšem po vrtání 4 zubů bez umrtvení (té injekce do dásní se totiž bojím ještě víc) a RTG zjištění, že mi osmičky rostou kolmo k ostatním zubům a tudíž se budou muset vysekat, bych radši roztáhla ty nohy.
Mimochodem, RTG jsem ještě svému zubaři pro jistotu nebyla ani ukázat :oops: :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
25.3.11 21:29
Pipet píše:
Aha, tak já raděj otevřu pusu než roztáhnu nohy :lol:

Ale gyndařka i zubař jsou fajn, takže nějaký stres nemám ani z jednoho. :dance:

(Teď tak uvažuju, u zubaře vždycky škemrám o opíchání, to by na gyndě asi … nešlo… :think: :mrgreen: )
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
25.3.11 21:31

Zubar… nemam rada ty umrtvovaci injekce… a trhani zubu :oops:
Na gynde mi nic netrha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
25.3.11 21:34

Nemám ráda zubaře, už jsem tam nebyla přes rok a nedokážu se tam objednat :oops: ale budu muset tam jít i s malou v rámci roční prohlídky tak tam budu muset zavolat… :-(
gynda mi tak nevadí, ale mám doktorku, k chlapovi bych nešla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2639
25.3.11 21:39
sieta.m píše:
Gynekolog!! Je to ponižující, trapné, blbé, když jsem byla těhotná, tak jsem se těšila na mimi, tak se to dalo přežít. Kdyby bylo na mě, už tam nikdy nepáchnu. Ale nejsem zas takový hazardér,abych nechodila na preventivky. A jak tady někdo psal, že má mladého a sympatického doktora, tak takového bych nezvládla vůbec. S mladým sympatickým si dokážu představit, že piju kafe, né že před ním ležím na koze. Je mi to velmi nepříjemné.

No právě…na gyn.jsem po 6nedělí už byla a řekl…znovu za 3 měsíce…to je ted :oops: Ty pravidelné návštěvy v těhu…jsem přežila, myslela jsem na mimi. Tak se budu muset zas odhodlat. :zed:
Se zubařem nemám problém. Od té doby, co jsem k němu přešla, se nebojím ani větších (60minut)zákroků. Dokonale mi umrtví„hubu“, že ji necítím ani 4hodiny poté. Ale zákrok je bezbolestný. :mrgreen:
Vlastně se nebojím ani gyn, jen mi to je nepříjemné. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
25.3.11 21:40
mom.kri píše:
Nemám ráda zubaře, už jsem tam nebyla přes rok a nedokážu se tam objednat :oops: ale budu muset tam jít i s malou v rámci roční prohlídky tak tam budu muset zavolat… :-(
gynda mi tak nevadí, ale mám doktorku, k chlapovi bych nešla…

Já si zase nedovedu představit, že bych šla na gyndu k doktorce, gynekologa mám chlapa a v CAR mám taky doktora, z doktorek mám nepříjemný pocit, v tom kolotoči v kterém jedu jsem se setkala se třemi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13781
25.3.11 21:40

Pro mně obojí… Úplně nesnáším cytologii, jinak mi prohlídka ža tak moc nevadí. U zubaře taky škemrám o injekci (zrovna včera), ale injekce do patra taky bolí :-? I když to asi furt není tak hrozný, jako cytologie.
Ale za mně, ani jeden :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
844
25.3.11 21:43

rozhodně zubař :cert: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3588
25.3.11 21:45

k zubaři chodím ráda a pravidelně. Mám usper zubaře, kolikrát si tam i odpočinu :lol: Mám zubaře co hned každého umrtvuje, protože nemá rád když mu lidi cukají no a za druhé pouští hudbu na plné kule, že ani nejde slyšet vrtačka a do rytmu podupuje nohou.

gyndař taky fajn, před porodem jsem chodila taky pravidelně, no a teď nějak není čas tam zajít ale už s etam chystám pře tři měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4823
25.3.11 21:52

Nevadi mi ani jedno.
K zubari se ale musi objednavat, tak mi to vzdy strasne dlouho trva, nez zvednu telefon :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.3.11 21:55

Gynda mi naprosto nevadí, mám v ordinaci doktora i doktorku, oba jsou moc příjemní.

Se zubařem je to horší, podepsalo se na tom několik příšerných zážitků z dětství :zed: Takže než se rozhoupu zvednout tel a objednat se trvá to hoodně dlouho a pak ten stres do té doby než tam jdu…fuuuuj :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
25.3.11 21:57

Já teda trochu odskočím, ale po nedávno proběhlé střevní chřipce, půjdu 100× raději k zubaři i gynekologovi, než ještě jednou jedinkrát zvracet. :lol: :mrgreen:
Ale z lékařů zubař stále zůstává noční můra číslo 1.! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
25.3.11 22:00

No, já se teď hlavně musím dokopat zvednout tel a objednat se na vyndání (ne vytrhnutí, ale chirurgické vyndání) osmičky…jednu už mám za sebou, teď ještě ta druhá :zed: A přitom ten pan profesor je tak milý a hodný člověk…jenže já vidím jen to děsný křeslo a ty hnusný přístroje :poblion: :lol: :lol:

Potřebovala bych do narkózy dát doma, pak převézt a vzbudit se zase až doma :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7805
25.3.11 22:04
Pipet píše:(Teď tak uvažuju, u zubaře vždycky škemrám o opíchání, to by na gyndě asi … nešlo… :think: :mrgreen: )
:lol: :lol: :lol: :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty