Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Můj gynekolog má v ordinaci nástěnku s fotečkam mimísků, takže si myslím, že to blbé není
a ho to určitě potěší, zvlášť když napíšeš pár lichotek na jeho osobu
a podle toho co píšeš, tak si to zaslouží ![]()
Já myslím, že ho to potěší, rozhodně neurazí ani nenaštve..
Můj gynekolog mi na každé prohlídce po porodu nezapomněl vesele připomenout at na příští kontrolu převezu ukázat i mimi, at vídí plody své práce
Je to starý vtipálek a když jsem ho potkala na poště, hned jsem mu malou šla hrdě ukázat..Byl rád. ![]()
Můj doktor mě donedávna koukal do kočárku,když jsme se náhodou potkali… a jeho otázka pokáždé byla,kdy bude další,už se na vás těším
Mýslím,že mu to vůbec nebude vadit
![]()
Ve Vrchlabí na gynekologicko-porodnickém oddělení mají „děkovací“ knihu i nástěnku
viz foto. Je normální, že člověk chce poděkovat, tak proč by to mělo být trapné ?!
Naopak ![]()
Ahoj Andulko, oni jsou na to opravdu zvyklí a určitě to vždycky potěší!. Moje doktorka má taky pelnou nástěnku a já se hrozně teším až tam dám i naši fotku jednou…učo pošli bude rád ![]()
Myslím, že to není trapné, proč? Bude mít radost.
Já volala svému dr. hned z porodnice (byli jsme tak domluvení) a na kontrolu po šestinedělí jela i s miminkem. ![]()
Kdysi - ještě jako těhotná - jsem šla s mamkou po městě a potkala ho, tak jsme prohodili pár slov a on mne myslím pohladil po ruce, mamka se divila, co to je za chlapa důchodového věku a já prý „to je můj gynekolog…“ ![]()
Tak to jsem ráda,že to není divné.Hned nějaké fotky vyberu a pošlu.Malá mi sedí na klíně a když jsem si to četla,tak začala pištět,tak asi taky souhlasí.Zase si říkám,že když má na internetu svůj meil do porodnice,tak není tajný,jinak by ho tam neměl,že jo?
Na gynekologii kde chodím,je každý den jiný doktor,je to přímo na ambulanci v porodnici,můj tam bývá jen jeden den v týdnu,tak svoji nástěnku tam nemá ale knihu v porodnici mají,tam jsem poděkování napsala.Jinak je to mladý hodný pan doktor. ![]()
Ahojky.Chtěla jsem se poradit,zda není trapné kdybych poslala svému gynekologovi,který se o mě a mimi v bříšku staral celé těhotenství úplně úžasně,prožíval semnou i můj až hodně přehnaný strach o miminko,kolikrát jsme jezdily na kontroly i zbytečně,protě jsem se o mimi bála,jestli se něco nestalo a není něco špatně.Vždycky pan doktor řekl,přijedˇte a vše zkontorlujeme i když to byl někdy až zbytečný strach,nikdy na mě nebyl nepříjemný.I k porodu se na mě přišel podívat,měl službu zrovna na operačním sále ale přišel se na mě podívat jak měl chvilku a popřát atˇ to dobře dopadne,a že na mě bude myslet a nemusel chodit.Byl prostě strašně hodný a hlavně strašnou trpělivost semnou!!!Druhý doktor,by to už třeba nevydržel.Proto jsem se rozhodla,že bych mu poslala tak tři fotečky naší princezny,která má 4.měsíce jak nám krásně roste.Myslím si,že by ho to mohlo potěšit.Našla jsem si na stránkách na internetu tu porodnici,kde jsem rodila a každý doktor tam má své stránky a meilovou adresu,tak mě napadlo poslat mu fotky.Proto se s vámi chci poradit,zda to není špatný nápad?Co myslíte?není to blbé? Poraďte mi.