Modré rtíky - lékař/ka Barrandov?

4704
20.3.11 09:48

Modré rtíky,lékař-ka Barrandov?

Ahojte maminky.Prosím o radu.Malá mívá často modré rtíky a ručičky.Doma mame teplo mame tu 21-22,5. Přesto má každy den modré rtíky a co jsem četla na netu mě zneklidnilo.Bydlíme v Rudné tu je jen jedna lekarka a nic moc recenze :( Tak prosím o radu kam s ni zajit.Hned zitra pujdem a zitrka ani nedospim jaky mam strach :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1853
20.3.11 10:00

hmm asi bych jela na pohotovost sem do Prahy do všeobecné nemocnice-možná si vás tu nechají ,ale zase budete mít všechna vyšetření ,nejlepší doktory a za poměrně krátkou dobu.Když pujdete u vás tak vám dají doporučenku a budete lítat jak hadr na holi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
20.3.11 10:28

Kluk to měl jako novorozenec taky. Nic to nebylo. Tak snad to u vás bude taky OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
20.3.11 11:05

to je tím, že ještě nemá termoregulaci, normální to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
20.3.11 11:16

Nam modralo okoli pusinky,vzali nas do Motola na vsechna mozna vysetreni a dikybohu to nic neni!
Ale lekarka mi rikala,ze pokud by modraly rty,musi do nemocnice to zkontrolovat :nevim: tim Te nechci strasit,ale ja bych byt Tebou do toho Motola zajela,at mas klid.. Zmeri mu saturaci a treba doporuci vysetreni,budes mit klid.. My tam byly pres jednu noc,malej to krasne zvladnul a ja byla aspon v klidu,ze mam zdravy mimi! :hug:
Klidne ois do SZ kdyby Te cokoliv zajimalo! Drzim palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18079
20.3.11 11:21

Nám modralo od narození kolem pusinky - měli jsme to sledovat a nebylo to ani ze zimy, ani při řvaní. Prostě to kdykoli přišlo a pak zmizelo - cca 3× do týdne to úplně tmavě zmodralo. Jinak měla kolem pusinky takový šedavý stín.
Dr. nás poslala na kardiologii zkontrolovat srdíčko, ale vše v pořádku. Nepřišlo se na nic, prý to vymizí. Malá má teď 4 měsíce a je pravda, že už se jí to skoro neobjevuje.
Ale to je případ od případu. Taky bych měla strach, takže bych si vyžádala žádanku na dětskou kardio nebo zajela přímo do nemocnice.
Přeju hodně štěstí a ať to nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
20.3.11 11:22

KAtka měla v 21 - 22 st mramorové ruce jako miminko. A bylo to OK.
rtíky by mi ale dělaly starosti a šla bych s tím k dr. a´t opravdu potvrdí,ž e to nic není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
20.3.11 11:32

Právě že ty rtíky má často namodralé až uplné tmavě modré.Tak hned zítra zajedu do Motola a uvidim.Snad nás osetri mame pojistovnu kterou tu zadny lekar nebere a zmenit ji musim co nejdriv.
Ja doufam ze o nic nejde ale i moje mama rikala ze ma ty rtiky modre at jdem radsi na vysetreni.A ta nemocnice bude jistejsi nez od doktorky s doporucenima kdyz ani nevim kam tu jit,prahu neznam vubec zatim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
20.3.11 12:28

Copak, nechala ses zlákat pojišťovnou Media?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
20.3.11 12:48

Nene tu ani neznam :) co to je za dacany zase?
Mame revirni bratrskou ta je na moravě běžná ale tu nemá nasmlouvané lékaře :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1209
20.3.11 13:04

Ahoj, nám dcera promodrávala, protože měla nemocné srdíčko. Nedávno jsem to popisovala v téhle diskusi . Kdyžtak mrkni tam, ať to nemusím opisovat :mrgreen:

Do Motola na dětské kardio jsme jezdili, byli jsme objednaní a stejně jsme čekali. Tak bych tam nejprve radši zavolala, ať tam neztrávíte mládí …

Držím palce, ať to není nic vážného :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14598
20.3.11 16:51
nymphy píše:
Nene tu ani neznam :) co to je za dacany zase?
Mame revirni bratrskou ta je na moravě běžná ale tu nemá nasmlouvané lékaře :think:

No zrovna my ji máme :D a tady široké daleké okolí :D :D

A pokud lékař chce, nasmlouvat si ji může :wink:

Jo a právě s tím promodráváním, tkay mě napadlo srdíčko a prokovování, ale nechtěla jsme strašit. Vím, že to tak může být. Proto radši kontrola zbytečně než pozdě.

Navíc na promodrávání je v 16 měs. trochu stará na to,a by to bylo termoregulací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4704
20.3.11 23:28

Ted nevim co myslis? Mas revirni bratrskou :) ? Nebo jakou? Ja pujdu urcite k nejake znam zadne novince :think: Já doufam ze to nic nebude,ale kontrolu urcite neprosvihnu jak pisete radsi preventivne nez pozde :( A prave malicka tolik neni a nevim jinak je zdrava a zadne problemy nema :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
21.3.11 20:50

Nymphy pak nam napis jak si dopadla,myslim na Vas :kytka:
A v tom Motole kdyz je to akut tak Vas tam nechaji a vysetreni je hned,my meli sono hlavy,echo srdce,ekg,sono bricha a odbery behem dvou dnu :wink: nikde sme necekali ani minutu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2596
21.3.11 20:58

Ahoj naše malá měla modré kolem pusinky ale byly jí tři týdny a tenkrát po rentgenu zjistili že má splasklou plíci.(pneumotorax) Prý se to u mimin může stát po kašli nebo nějaké nemoci ona teda kašel neměla byla to záhada i pro lékaře .Ležela na jipu než se plíce sama upravila.Dnes jí je šest let a je vpořádku.Ale vaše dcera už je větší radši vyšetřit spíš kvůli tomu srdíčku.
 ZUZAN

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty