DL Cvikov, máte zkušenosti?

86
17.3.11 13:25

DL Cvikov máte zkušenosti?

Ahoj! Byli jste někdo v dětské léčebně Cvikov? Nám byla doporučena alergoložkou, prý je dobrá pro malé děti - dceři bude rok a půl. Má recidivující bronchitidu. Doporučíte jiné lázně? Pomohl vašim dětem pobyt v lázních? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3307
17.3.11 13:28

Já s tím byla v lázních v 6 třídě-ale to už je let :mrgreen: a mám klid.Ve Cvikově dělá mé kamarádky brácha kněze a letos se tam chystáme na dovolenou.Kousek od Cvikova. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
17.3.11 14:03

tady jsem odpovidala do diskuse o efektu lazni https://www.emimino.cz/…obytu-63430/

Tomikovi byl v dobe pobytu v lecebne rok a pul a nebyla jsem moc nadsena. V Cvikove budou asi dost podobne procedury, s nim se toho moc delat nedalo, no mozna bude dcera vic spolupracovat.
S Tomikem jsem zvladla kazdodenni otuzovani ve sprse, cviceni, vodolecbu. Ale mickovani (masirovani molitanovymi micky) zvladla jen Emicka, Tomik se namasirovat nenechal, stejne tak bublani (hadickou do sklenice s vodou)a rozcvicku absolvovala jen Emca :-(. Saunu jsme s nim nezkouseli, tak nevim. Inhalace sly, ale musela jsem tam celych 10 minut zpivat, aby Tomik neutikal, ostatni takhle maly deti docela jecely.
Zajimave, ze si za Tomika nauctovala lecebna stejne jako za Eminku, i kdyz pulku neabsolvoval…
Holt jsou ty procedury delany na starsi deti, ale kazdopadne bych jela, naky efekt procedury a cerstvy vzduch mit urcite budou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.2.12 12:22

Zpokojenost nadevše

:pocitac: Já jsi na cvikovskou léčebnu nemůžu stěžovat. Letos jsem tam byla s dětmi po 7 ano po sedmé a vždy mě překvapila. Po prvé jsem tam byla s Klárkou Když jí bylo 1,5 roku a rehabilitační sestřička Lenka jí taky zvládla a vždy vymyslela cvičení tak ,aby jí to bavilo. Dneska jí je 8 let a jinam do léčebny nechce jed. S Terezkou jsem tam už byla v 9 měsících a taky jsme to všechno vzládly a bavylo jí to a ráda tam moc jezdí. Letost už jsme tam byli a obě jse tam naučili díky jedné mamince Pavle lyžovat. Děkuji touto cestou ještě jednou. Příští rok tam opět zase pojedeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
1.4.12 16:15

Ahoj máte někdo zkušenosti ze Cvikova? Mám tam v květnu je s 20měsíčním synem a 5letou dcerou. Pište všechny informace zda je lepší ubytování nadstandart nebo standart atd co sebou děkuji moc Iva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petra1236
5.4.13 09:53

Cvikov

Zdravím… Léčebna ve Cvikově je naprostá bomba! Letos v květnu tam jedeme se synem už po 6 a ani jednou nás nenapdlo, že bychom jeli jinam. Pokaždé jsme byli ubytováni v pavilonu C, který je vhodný pro maminky, které nečekají luxusní vybavení. Je tam 5 pokojů, společná místnost s TV a hernou. Jídelna, toalety a sprchy také společné. Super je, že pískoviště je hned za pavilonem a bazén také. Je tam klid. Pokud je někdo náročnější tak určitě využije nadstandard. My jsme se ale pokaždé shodli na tom, že se tam neutvoří pořádná parta, že si každá maminka přežívá na tom svém pokoji, protože tam vše potřebné má.
Já jsem tam zažila každý rok prima partu a užili jsme si spoustu legrace a zábavy.
Co se týče procedur… Tak ve cvikovské léčebně je hlavní léčebnou procedurou Klimatoterapie, ten zbytek je v podstatě navíc a já jsem byla vždy spokojená, protože jsme měli štěstí na rehabilitační sestry. Bezkonkurenčně nejlepší je Monika a Lenka. Verunka, která s námi taky jeden turnus absolvovala je teď na MD.:-)
Nicméně jsem se nikde nesetkala s takovým vřelým přístupem všech zaměstnanců a hlavně obdivuji pana ředitele, který absolvuje každý týden s maminkami výlet, a i když už je to pro něj za ty roky rutina tak pokaždé vyráží s nadšením a s úsměvem na tváři.
Pro nás je léčebna ve Cvikově druhým domovem a každé mamince, i té která má zdravé děti, bych přála, aby alespoň jednou léčebnu navštívila! Naučíte se tam spoustu věcí, lékaři vám zodpoví vše na co se zeptáte a v podtatě zjistíte, že kašel a rýma jde léčit i jinak než jen nosním sprejem a sirupem.:-)

• Citovat
  • Upravit
Danca27
23.6.13 23:41

Co sebou?

@Petra1236 píše:
Zdravím… Léčebna ve Cvikově je naprostá bomba! Letos v květnu tam jedeme se synem už po 6 a ani jednou nás nenapdlo, že bychom jeli jinam. Pokaždé jsme byli ubytováni v pavilonu C, který je vhodný pro maminky, které nečekají luxusní vybavení. Je tam 5 pokojů, společná místnost s TV a hernou. Jídelna, toalety a sprchy také společné. Super je, že pískoviště je hned za pavilonem a bazén také. Je tam klid. Pokud je někdo náročnější tak určitě využije nadstandard. My jsme se ale pokaždé shodli na tom, že se tam neutvoří pořádná parta, že si každá maminka přežívá na tom svém pokoji, protože tam vše potřebné má.
Já jsem tam zažila každý rok prima partu a užili jsme si spoustu legrace a zábavy.
Co se týče procedur… Tak ve cvikovské léčebně je hlavní léčebnou procedurou Klimatoterapie, ten zbytek je v podstatě navíc a já jsem byla vždy spokojená, protože jsme měli štěstí na rehabilitační sestry. Bezkonkurenčně nejlepší je Monika a Lenka. Verunka, která s námi taky jeden turnus absolvovala je teď na MD.:-)
Nicméně jsem se nikde nesetkala s takovým vřelým přístupem všech zaměstnanců a hlavně obdivuji pana ředitele, který absolvuje každý týden s maminkami výlet, a i když už je to pro něj za ty roky rutina tak pokaždé vyráží s nadšením a s úsměvem na tváři.
Pro nás je léčebna ve Cvikově druhým domovem a každé mamince, i té která má zdravé děti, bych přála, aby alespoň jednou léčebnu navštívila! Naučíte se tam spoustu věcí, lékaři vám zodpoví vše na co se zeptáte a v podtatě zjistíte, že kašel a rýma jde léčit i jinak než jen nosním sprejem a sirupem.:-)

Peto pls dejte mi vedet jaké veci sebou berete když jedete jedeme letospoprve doCvokova a vubec nevím co sebou odjezd máme na 27 uz ted:-) dik moc moc moc:o) :kytka: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1101
23.6.13 23:51

Cvokova ne:-DDD

Cvikova tam melo být haha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:  :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petra1236
26.6.13 19:20

Dobrý den, já se omlouvám, ale dříve jsem nebyla schopná odepsat. Dnes jsme se vrátili z léčebny. V podstatě musíte brát teplé i letní oblečení. Je to dlouhá doba a počasí je jak na apríla. Určitě užijete i holinky a já osobně volím každý rok sportovní oblečení. Přeci jen… Budete trávit 6 týdnů v přírodě. :-)
Přeji hezký pobyt…

• Citovat
  • Upravit
Petra1236
26.6.13 19:22

A navíc… Pokud na něco zapomenete, do „města“ to je kousek.:-)

• Citovat
  • Upravit
65343
26.6.13 22:23

Zítra jdeme k dr. aby nám vyplnila žádost pro pojištovnu a doufám, že tam 10.8. nastoupíme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Petra1236
27.6.13 14:14

Řekla bych, že na prázdniny mají vždy zaplněno. Klidně bych ještě jela. :-)

• Citovat
  • Upravit
65343
27.6.13 14:46
@Petra1236 píše: Řekla bych, že na prázdniny mají vždy zaplněno. Klidně bych ještě jela. :-)

No já tam volala a domluvila se, ještě volno bylo, dnes nám dr. poslala žádost na pojištovnu tak snad to vyjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1101
3.7.13 21:25

Holky tak uz jsme tady je to tady bezva my jsme turnus do 9.8. jsme absolutne stastný ze tady jsme a uziváme si to…gumáky ty rozhodne doporucuju i pro maminky a pláštenku to rozhodne taky:-)vice tepláku nejde sušička na prádlo… :lol:..jediný co že sou tady uplne miniaturni polstáre takže kdo máte a jedete autem tak mega polstář z domova sebooou,,jidlo je jinak taky parádní obchody jsou vsude kousek…My dnes byli na výletě v MALEWILU golfové hriste se zoo koníčky a zvířátky..pozor lamy plivají:-)…nádherný zážitek deti nadšený doporučujeme…poznatky kdybyste chteli rádi napíšeme..:-) :mavam: :mavam: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65343
4.7.13 18:40

@Dannca27 tak my by jsme měli jet toho 10.8.takže po vás. Díky za info polštář teda vezmu. No já to mám kdyžtak domů kousek cca 20 km :mrgreen:
Malevil znám někdy tam jezdíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty