Gynekolog v Neratovicích

9299
15.3.11 16:41

Gynekolog v Neratovicích

Ahoj všem!
Potřebuji poradit od Vás žen z Neratovic, zda máte zkušenosti s nějakým dobrým gynekologem / gynekoložkou tady v Neratovicích.Děkuji za radu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15.3.11 16:56

Ahoj, já chodím ke Karbanovi, jsem těhotná, a nevím nevím… první dojem perfektní, jsou oba milí, sestřička je skvělá, ale pokud se ptáš, na co je který test, tak odpověď zní (teda aspoň v mém případě to tak zatím pokaždé bylo) „je to povinné“, což mi už začíná docela vadit. Nebaví mě opakovat dotazy, takže na to kašlu a hledám na netu, ale přijde mi to divné, jakože ani jednou větou nejsou schopni říct, co se na kterém testu vyšetřuje. To je můj dojem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2251
15.3.11 18:15

Ahoj já chodím do Gymuna k dr.Chlebečkovi, a ten chodí k porodům do Neratovic a je fakt :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13751
15.3.11 21:57
Limutka píše:
Ahoj, já chodím ke Karbanovi, jsem těhotná, a nevím nevím… první dojem perfektní, jsou oba milí, sestřička je skvělá, ale pokud se ptáš, na co je který test, tak odpověď zní (teda aspoň v mém případě to tak zatím pokaždé bylo) „je to povinné“, což mi už začíná docela vadit. Nebaví mě opakovat dotazy, takže na to kašlu a hledám na netu, ale přijde mi to divné, jakože ani jednou větou nejsou schopni říct, co se na kterém testu vyšetřuje. To je můj dojem.

Limutko, jen pro upřesnění, povinné není nic :wink: Do ničeho tě nutit nemůže, takže pokud jsi dostatečně odolná, tak to dr. řekni…
Povinné prohlídky byly dřív, když někdo nechodil, nedostal pak rodičák (nebo jaké byly tehdy dávky…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
16.3.11 10:44

Dík za reakce!Napište mi prosím kde ti doktoři sídlej.Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.11 10:46

Karban je na poliklinice vedle Billy (je tam tuším ještě i nějaký další gyndař)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
16.3.11 16:05
maciik píše:
Ahoj já chodím do Gymuna k dr.Chlebečkovi, a ten chodí k porodům do Neratovic a je fakt :palec:

Ale Gymuno je v Praze ne?Jinak dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
2.5.11 17:20

Tady nikdo není z Neratovic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Baslerinda
4.5.11 18:58

Bydlím v Nera ale na gyn. jezdím na Prahu …

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.5.12 08:23

Ahojda holky z Neratovic…
Nemá někdo ještě nějaký tip na gynekologa v Neratovicích..?? Díky moc

• Citovat
  • Upravit
3037
6.5.12 10:24

Dr.Bilina,je v nemocnici.Je docela v poho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
6.5.12 13:38

Všichni doktoři v nemocnici mají dobrej ohlas, já chodím k Csicsaové (nevím jestli jsem to dobře napsala)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
6.5.12 21:52

Já při malé chodila k Toupalíkovi do nemocnice, ale už tam nebydlíme, tak ani nevím, zda ještě ordinuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
7.5.12 11:34
@Paťka08 píše:
Já při malé chodila k Toupalíkovi do nemocnice, ale už tam nebydlíme, tak ani nevím, zda ještě ordinuje.

Ordinuje,ale ne v nemocnici

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.6.14 01:58

Ahoj holky, chodim už rok ke Karbanovi. Je v celku pohodář, ale hrozně málo informuje. Např., když jsem měla opět kvasinky, tak jsem se ptala, jak je to možné a jeho odpověď zněla: Může to být z čehokoliv. Napsal léky na který ani neni třeba recept a už mě ani neposlal ma kontrolu. Krevní testy taky kvůli HA nedělá. No vcelku se mnou moc nekomunikuje, ale zas je jemnej a vyptává se. Když jsem u něj byla naposledy, chtěla jsem napsat jinou HA (stejný složení, jen jiná firma, název a nižší cena). No a on mi dal recept hned ve dveřích, ani jsem ho o to nestihla požádat a už chtěl 30,– s tim, že mám přijít na podzim na prohlídku. Je to s nim taový jednou naprostá spokojenost a podruhý honem honem a vim prd. Můžete doporučit jiného gynekologa či gynekoložku v Neratoích? Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty