Dobrý sáčkový vysavač
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@avm3 píše:
@Dragobella Já bych se u Miele bála toho, že se platí značka…
V mém okolí nemá myčku NIKDO jedenáct roků. Kdo ji pořizoval spolu s námi, už jede druhé kolo.
Věřím, že jejich spotřebiče se vyplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Virginia píše:
@Len-til-kah Jé, to jsem při tom vzteku přehlídla.![]()
![]()
![]()
Dáš mi odkaz prosím na ten miele? Už jsem o nějakém Miele taky uvažovala, máme myčku Miele už jedenáctý rok a pořád paráda.
Vysavače už mi lezou na nervy, všechny!
Je to tady tento , myslím, že je to opravdu jejich nejobyčejnější (ale i tak je pořád lepší než ten, co mi shořel…). Šla jsem prostě po značce - doufám, že když je to Miele, tak mi prostě vydrží.
Trošku jsem nepochopila, co Electrolux tím vymakaným kurvítkem sleduje. Spotřebitel si sice musí jít koupit nový vysavač, ale nejen že si určitě nekoupí ten samý, ale třeba já už si ani omylem nekoupím žádný vysavač Electrolux
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avm3
No právě, je svinsky drahej ![]()
A abych vyplázla 5 litrů za šmejda, kterej za půl roku bude předvádět to samý co model za dvojku, na to fakt nemám
![]()
A co ten Philips? Nemohl by bejt lepší? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dragobella Jako Miele je dobrá značka, neříkám, že ne… ale…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Virginia píše:
V mém okolí nemá myčku NIKDO jedenáct roků. Kdo ji pořizoval spolu s námi, už jede druhé kolo.
Věřím, že jejich spotřebiče se vyplatí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Len-til-kah Díky, ten je levnej!!! Měla jsem představu o dvojnásobku.
Souhlasím, Electrolux už nepřekročí práh mého domu.
Jenže která značka jo?
To začneme všichni hromadně rvát prachy do Miele? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@avm3 píše:Věřím, ale myslím, že jiná značka udělá stejnou službu… ne každý kupuje novou myčku, protože dosloužila, někdo chce prostě nový model…
Hele, je mi to jedno, nejsem jejich prodejce.
Faktem je, že my máme za 18 roků už pátej vysavač - opět robitej. Značky měním jak fusekle, vítěz d-testu se ukáže být stejným šmejdem jako o půlku levnější concept - u toho se rozbila hubice a po dvou měsících poslali hubici s nějakou speciální funkcí - vůbec nevysávala.
![]()
Chci mít spotřebič, kterého si deset let ani nevšimnu.
No, všichni si ji kupovali, protože se stará rozbila. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dragobella píše:
Holky já asi prubnu ten Philips
Za pět let dej vědět.
![]()
Já myslím, že si člověk nevybere. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Virginia
Nooo, dám ![]()
Tohle je zatim favorit http://vysavace.heureka.cz/…specifikace/#…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dragobella Bych teda vzala ten nejlevnější Miele, co dávala lentilka, tenhle je taky pěkně drahej. ![]()
Ale každýho věc, že jo. ![]()
Hlavně ať slouží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na ten jsem koukala a má jen 1600 W, což mi zase přijde málo na to, že stojí skoro čtyřku. Ten „můj“ má příkon 2200 W a sací výkon 500 W, heč ![]()
Rozhodnutá ale ještě nejsem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dragobella Když nejde o příkon, ale o sací výkon, ten u miele teda vůbec nezmiňují. ![]()
No uvidím, zatím zametám koštětem.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Díky za názory. Tak elektrolux bohužel ne, právě, že jsem četla i hodně špatných reakcí. Nevím, možná je to kus od kusu. Nechce se mi dát 3,5tis na dva roky:-(. Miele právě máme v práci (velké prostory s koberci) a je tam min. stejně jako já 5 let a v pohodě, uklízečka si na něj nikdy nestěžovala. V druhé pobočce byla Eta 2 roky a odešla:-(. Asi si teda našetřím na miele:-).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak už jsem si objednala Miele:-). Děkuji za rady. Potvrdilo se mi, že radši připlatit:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit