Dobrý sáčkový vysavač
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dobrý sáčkový vysavač
Ahoj, už dlouho vybírám nový vysavač a už z toho šílím. Můžete mi doporučit takový, se kterým jste spokojené? Vysavač bych chtěla na koberce, ale i na tvrdé podlahy (dlažba + dřevo). Je to do domu, takže nějaký silnější. Máme ridgebacka v bytě
. Vysával by docela často. Neměl by být příliš těžký (schody). A upřednostním sáčky. Teď mám vodní a ta manipulace už mne dost štve, ale vysává super. Ten nový by měl být takový ten hned po ruce. Chtěla bych do něj investovat max. 5 tis. Děkuju moc za rady.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já mám Einhell, ale ten je docela rozměrný, ale kupodivu je fakt lehký.
- Citovat
- Upravit
My máme Electrolux, mrkni na Heureku, tam máš hodnocení všech vysavačů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Už jsem koukala, ale právě, že i elektrolux tam má potom dost negativních hodnocení a ta hodnocení bývají chvilku po nákupu. Tak bych radši vaše zkušenosti po dlohodobémm používání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od Sencoru jsem měla žehličku. Asi rok žehlila a pak nic, ale díky. Snad ten vysavač bude lepší
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Týý jo, teď jsem koukala na Heurece na hodnocení toho vysavače, co mám já a nestačím zírat.
Souhlasím tam jen s tou krátkou šňůrou, jinak mi vysaje i to, co nechci
Tím pádem bych ani tak moc nežrala ty negativy u toho Elek
toluxu
- Citovat
- Upravit
http://vysavace.heureka.cz/…0-ultra-one/
Tento máme doma, jsem s ním max. spokojená, lepší vysavač jsem neměla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to je super. Taky jeden z mých favoritů. Díky moc za názory. RadkaCh: právě proto radši píšu i sem:-). Je fakt, že každému vyhovuje něco jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, taky máme Electrolux Ultra One a je fakt dobrej, lehkej sice není, ale myslím, že to ani nejde aby byl lehčí a zároveň kvalitní. Saje skvěle (máme kočku), je tichej a má dobrej náhradní nástavec - oboustrannej, tím s kartáčem vysávám prach, místo utírání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My máme Zelmer Jupiter 4000, nevím tedy, jak je hodnocený, já jsem spokojená. Když mi manžel sbalil průmyslový, co jsme měli doma pár týdnů do garáže, tak jsem brblala, že chci něco zase takhle výkonného. Když jsem ten nový poprvé zapla, myslela jsem, že mi snad vytrhá dlažbu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám elektrolux jetmax(nebo tak nějak) a saje super. dřív když jsme ses partnerem sestěhovali, tak jsme koupili jen nějaký obyč, za 800, a to byla hrůza. i synův dětský na baterky za 200 vysál víc než tamten
ten electrolux máme asi rok, kupovala jsem ho použitej od jedný ženský, rok starej, ještě v záruce, minimálně používanej za 1000(normálně stojí okolo 2500), a je super, sebere naprosto všechno
malej furt tahá ze šuplíku čistý kapesníky, a hází je po bytě, a pokazdž když sypu sáček, jsou tam minimálně 3
a minule jsem tam našla i skleněnku, i tu mi to sebralo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Miele by se mi taky líbilo. No, jsem zvědavá, který nakonec vyberu:-)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit