Dobrý sporťák do 5 tisíc

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1664
11.8.17 11:37

Dobrý sporťák do 5 tisíc

Ahoj holky, potřebovala bych radu. Sháním sporťák nejlépe do max do 5 tisíc, ale vůbec nevím, zda jsou takové dobré? Mám doma jeden z trojkombinace od dorjanu a jsem strašně zklamaná, tak budu asi prodávat celou trojkombinaci a koupím nový sporťák. Malá má 7 měsíců, sedí a já nevím, jestli sporťák, nebo už rovnou golfky? Jaký je v tom rozdíl? Může takhle malé mimčo být v golfkách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
25085
11.8.17 11:40

@Amlugiel Koupila bych golfky, co jdou do lehu. A pokud máš strach, kup radši použité, ale lepší značku. Mám z druhé ruky Peg Perego, sice to chtělo menší opravu (mám strašně šikovnýho chlapa), ale jsou parádní. Na podzim je chci prodávat dál.
Jinak taky máme Dorjan, zklamal, doteď se biju do hlavy, že jsem si neprosadila svůj kočár (peníze bych na něj v pohodě měla), ale nejsem typ, co musí mít na každé dítě nový, tak ty 3 děti odvozil a jak sedly, šly do golfek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
11.8.17 11:46

Ahoj,
Mi jsme měli trojkombinaci z druhé ruky a už v posledni hodně špatném stavu proto jsme se rozhodly pro novýi když malá už má rok. Golfky jsme nechtěli už kvůli rukojeti a kolečkam, kamarádka ho má sebemensi kamínky neprojede, musela jo táhnout smykem. Golfky podle mne jsou dobre ledatak do mesta. Koupili jsme tento ABC Design CIRCLE Treviso 4 woven-grey 2017 neco málo přes dva tisíce a vůbec toho nelitujeme.Je lehký, snadno se skládá, jezdí se s ním bezvadně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
287
11.8.17 11:48
Jinak jsem zapomela
@Amlugiel píše:
Ahoj holky, potřebovala bych radu. Sháním sporťák nejlépe do max do 5 tisíc, ale vůbec nevím, zda jsou takové dobré? Mám doma jeden z trojkombinace od dorjanu a jsem strašně zklamaná, tak budu asi prodávat celou trojkombinaci a koupím nový sporťák. Malá má 7 měsíců, sedí a já nevím, jestli sporťák, nebo už rovnou golfky? Jaký je v tom rozdíl? Může takhle malé mimčo být v golfkách?

Jinak jsem zapomněla dodat do golfac, sporťáku může pokud sedí, pokud ne koupila bych polohovatelny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
396
11.8.17 11:52

Ahoj já pracuji v soukromé školce kde máme děti od 9 měsíců a nejlépe se nám venku osvědčil Valco baby mám pocit že na bazaru seženeš do 5 tis. Možná i nový? Jezdíme s nim každý den i mhd a v lese a nejlepší kočár který jsem kdy měla možnost vyzkoušet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4535
11.8.17 12:23

Já mám Valco a jsem s ním moc spokojená. A je to jeden z nejoblíbenějších kočárku vůbec. V našem městě ho má hodně maminek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2780
11.8.17 12:35

Také řeším. Staršího syna jsem měla v kombinaci a od 9ti měsíců Valco Baby. U těch mi přišlo, že jsou spíš pro větší děti, on je velký a v těch 9ti měsících mi tam plaval.Pak golfky.
U mladšího 6 měs. mi ten sporťák nevyhovuje. Pořád jsem přemýšlela, až jsem viděla kočár, kombinaci, co má kamarádka. Ten splňuje 4 nafukovací kola, dlouhou stříšku, co jde přetáhnout a dostatečně velký (mám vysoké děti). BabyDesign Lupo. Koupila bych z druhé ruky. Mě jde o sporťák na zimu a do terénu. Často jezdím autobusem, tak jak povyroste jistí to golfky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
11.8.17 12:38

@Amlugiel Já měla pak pro malou koupený Hauck Citi ( stál cca 2 500,– ), koupen po trojkombinaci X-Lander. Hauck byl lehký, lehce udržovatelný a šel do lehu úplně. Projel mi úplně všude, jak v zimě, tak aj u mamky kolem rybníka a po lese :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4