Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, potrebovala bych poradit dobreho urologa v Praze. Je to pro meho partnera, ktery ma trosku choulostivy problem. Takze hledame nekoho mileho, pratelskeho se zajmem tohoto oboru. Dekuju za kazde vase rady ![]()
Zdravim, prispevky jsou stare, tudiz se ptam znovu. Dobry urolog v praze? Znate nekdo? Idealne Praha 2 nebo 9 ![]()
Na Praze 2 MUDr. Ponesicky - Privatni urologicka praxe. Je moc mily a podle me i odbornik, pracuje i ve spitale.
Mudr. Romana Richterová. Dříve byla v Lékařském domě v Holešovicích. Ale někam se přesunula, nevím kam. Byla citlivá a vše vysvětlila, nesnažila se vše léčit jen atb.
Na Karláku, Praha 2, respektive Na Moráni, Urocentrum, jsou tam špičkoví doktoři, já konkrétně chodila k MUDr. Kaplánovi, ale byla jsem i u ostatních. Jsou skvělí, opravdu, léčila jsem se 8 let, nikde nevěděli, co mi je a tam vyřešeno během 2 návštěv. Doporučila jsem je i několika známým, všichni moc spokojeni.
MUDr. Riad Sabra.. nejhodnější doktor na světě, hlavně má pochopení a opravdu chce pomoct
@Jaromilka dobrý den a můžu se zeptat na co jiný nemohli přijít a na Karlaku odhalili hned?
Já taky řeším dlouhodobě a nikdo nic děkuji