Pediatr přihlášení

187
27.6.14 08:25

Pediatr přihlášení

Ahoj holky, mám takový dotaz. Kamarádka mi říkala, že si sháněla pediatra už asi v 25. tt a doktorka, ke které chtěla s malou chodit už nebrala pacienty v té době, kdy ona tam byla. Teď jsem si podle recenzí vybrala pediatričku a ta má na stránkách napsáno, že noví pacienti (miminka) se hlásí po příjezdu z porodnice. Tak nevím, zda jsem to špatně nepochopila :roll:. Kdy jste se byly nahlásit u pediatra vy? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Run
20807
27.6.14 08:29

Šla jsem okolo, břicho už velký, vlezla jsem tam, zeptala se, ona si napsala moje jméno a řekla, ať zavolám po narození. Tak tam zavolej, ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10248
27.6.14 08:29

Ahoj, jelikož mi říkali že se do 26tt nemám radovat s počítat s mimísema, tak asi v 28tt a pro některé bylo sakra pozdě… takže to tipuju na takový 20-24tt ideál.
Pak se hlásíte až se narodí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
27.6.14 08:32

Každej doktor to má jinak, já jsem předem nic neoznamovala, až po příchodu domu z porodnice jsem zavolala, řekla mi sestra kdy mám přijít a co sebou, ale v porodnici chtěli nahlásit jméno pediatra, aby věděli kdo bude mít dítě v péči

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101759
27.6.14 08:34

Já předem zavolala, zda nás vezme a pak už jsem jen z porodnice zavolala, kdy náš propouští.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
27.6.14 08:34

Zavolej ji dopredu a nahlas se, on maji nejaky limit mesicne. Ja volala nekdy kolem 30 tydne a musela jsem ji premlouvat, aby nas vzala, mela jsem termin v srpnu a napsala si nas do zari.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317
27.6.14 08:35

Já jsem malého hlasila někdy kolem 32tt. A doktorka mi řekla ať po narození zavolám, že se domluvíme. A že jsem jedna z mála, která se šla domluvit předem, že většinou volají maminky, že jsou doma z porodnice.
Já bych k doktorce zavolala a domluvila se jak to má ona.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11370
27.6.14 08:36

Moje dr to tam mela taky takhle napsane ale pak me sprdla ze jsem mela prijit v 7 mesici se zaregistrovat protoze bere jen 10 miminek mesicne. Nakonec jsem ji ukecala. Ale nastvana byla pekne. :oops: :x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Barushe
27.6.14 08:36

Ja jsem volala pediatricce, kdyz jsem byla v 8. mes, jestli nas vezme. A pak jsem volala v den propousteni z porodnice, kdy mame dorazit ;) ale asi to ma kazdy jinak ;)

• Citovat
  • Upravit
Lizzi
27.6.14 08:41

Každý pediatr to má jinak. U nás ve čtvrti berou novorozence všude. Já se hlásila asi měsíc před porodem a doktorka říkala, že stačí až po příjezdu z porodnice. Není nic jednoduššího, než obvolat pár ordinací. Jo a u pediatra bych určitě dala na doporučení a recenze.

• Citovat
  • Upravit
myšák1187
27.6.14 08:47

No já byla tuším asi 10 týdnů před porodem :think:, pak jsem tam byla ještě s formulářem z porodnice že si doktorka mimino převezme do péče. A do porodky jsem se byla registrovat ve 36tt, dřív neregistrovali

• Citovat
  • Upravit
1179
27.6.14 08:55

Já jsem doktorce volala až nějak ve 38 tt. V porodnici chtěli vědět ke komu jsem se hlásila. A po příchodu domů jsem jí volala a ona, že k ní mám v pondělí dorazit (byl pátek).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
27.6.14 08:56

Já jsem pediatra vybírala pečlivě. Nakonec jsem se pro jednu doktorku rozhodla, zavolala jí někdy po 30tt a šla se k ní podívat do ordinace. Chtěla jsem vidět prostředí, jestli má všude kolem reklamu nebo ne, jestli má oddělené čekárny, ptala jsme se na její přístup k alternativním věcem, očkování, jestli má CRP, jak řeší kojení, mnoho věcí. To vše pro mě bylo důležité. Byla moc milá a ochotná a bylo na ní vidět, že je ráda, že chci být její partner.
U druhátka jsem se s ní domluvila na synově preventivce už někdy v 15tt :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27702
27.6.14 09:32

@budgielady já jsem se domlouvala dopředu po emailu, pak stačilo zavolat a nahlásit, že jsme doma z porodnice :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
27.6.14 09:35

Zavolali jsme tak kolem 30tt, sestra si nás zapsala a v porodnici jsme to rovnou nahlásili. Po propuštění jsme jí zavolali a druhý den přišla na návštěvu. Dokumenty jí z porodnice poslali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty