Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nedávám…
co vím, tak moje mamina dává pravidelně pořád - k Vánocům, a dalším příležitostem a stejnak když tam jde, sedí jak vocas 4 hodiny v čekárně, než jí vezmou
Takže žádná protekce
![]()
Asi bych něco dala, kdyby mi vyšel nějak mimořádně nadstandardně vstříc a hodně pomohl… při běžné péči netřeba ![]()
@PeBe24 píše:
Sem tam pacient donese doktorovi nějakou tu flašku, bonbonieru nebo tak… Dáváte něco doktorovi? jak k němu jdete třeba víckrát? Vím, že to není naše jako pacientova povinnost, ale bere se to jako slušnost? nebo spiš ti dr. berou jako úplatek?![]()
Ne, mně v práci taky nikdo nic nenosí
.
Já myslela, že toto dělají jenom důchodci
Ne, nenosím nikomu nikam nic, přijde mi to trapné. Ten člověk dělá svoji práci, za kterou je placený
Kdyby pro mě udělal něco nadstandardního, tak bych asi něco přinesla, ale jinak ne.
@PeBe24 30Kč poplatek.
Sestrám na nedonošencích jsem donesla kafe a bonbonieru.
@PeBe24 Pokud jsem spokojená s péčí sester/lékařů při pobytu v nemocnici (ať u sebe nebo blízkého příbuzného), dávám klidně při/po propuštění bonbošku nebo něco jiného na zub. Ne jako úplatek, ale jako projev uznání.
Ja tedy ne, ale treba kdyby mi vylecil rakovinu tak jo
Proste neco zavaznejsiho by to bylo tak ano
Nebo kdybyj sme se stehovali a odesli od doktorky, dala bych ji naky maly darek ![]()
Ne a ani mě to nenapadlo.
Nevylučuju, že kdyby někdo třeba zachránil život mému synovi nějakým náročným úkonem či mimořádným přístupem, že bych pak nezačala vymýšlet, jak dát najevo vděk.
Ale při běžných návštěvách nevidím důvod.
@lleennttiillkkaa píše:
Jo a někdy jim dávám otravné otázky.
Rozhodne.nic.nenosim.Dokori.se maji postarat bez uplatku, uplne to nesnasim.At je to.kafe ci penize.Za.me.ne.A ty co davaji. nechapu
![]()