Dáváte něco doktorům?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
572
26.6.14 08:10

Par let zaskakuju v gyn. ambulanci…

Nejvetsi vystrelek, co jsem ja dostala, byl sulc ve tvaru srdce :mrgreen:

:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.6.14 10:06
@Lomikára píše:
Z tvého popisu moc nerozumím tomu, proč? Oni by něco neudělali, kdyby ty peníze na té kontrole nedostali? Těch 10 tis. dostal doktor té malé nemocnice nebo té specializované? A co by se změnilo, kdyby je nedostal?

Upřímně, taky jsem to nikdy nechápala. Měl pocit, že se o něj stará velmi dobře. No nevím, nedokážu posoudit.
10k dostal ten ve specializované klinice, že ho nechal mimo jiné tam převézt :nevim:

• Citovat
  • Upravit
11439
26.6.14 10:45

No nevím, moje teta celý život běhá po doktorech, má za sebou 12 operací ze zcela různých odvětví, po doktorech je pečená vařená a NIKDY nemusela žádnému platit za to, aby ji odoperovali.
Vždycky ji operovali v nejbližším možném termínu, chovali se k ní dobře a na nic si nemohla stěžovat. Zaplatila si to skrze pojišťovnu, její výpis z pojišťovny bych nechtěla vidět :mrgreen:
Jo a bydlí v Praze, to jen k tomu příspěvku, že v Praze se musí platit.

Vždyť to postrádá logiku, nemůžou přeci někoho nechat umřít jen proto, že nedal úplatek.

Jiná věc je, když je někdo tak trochu praštěný a za každou cenu potřebuje, aby ho operoval někdo konkrétní a nikdo jiný :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
26.6.14 11:01

Tak úplatky mi přijdou taky dost ujetá záležitost. To taky neumím dát, přišla bych si hodně trapně s obálkou nebo flaškou.
To moje cukroví na konci roku - ty sestřičky jsou totiž moje kamarádky a jedna je bývalá kolegyně ze špitálu a s gynekologem si tykám, takže to spíš bereme všichni jako nějak normálně. Rozhodně v tom nikdo z nás nevidí úplatek nebo nějaké podlézání lékaři, aby mi zkvalitnil péči.
:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36504
26.6.14 16:50
@Camosh píše:
Par let zaskakuju v gyn. ambulanci…

Nejvetsi vystrelek, co jsem ja dostala, byl sulc ve tvaru srdce :mrgreen:

:lol:

ještě, že srdce :mrgreen:

• načítám...