Docházka do školky a nemocné druhé dítě
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Docházka do školky a nemocné dítě
Prosím vás, jsem na rodicaku s mladším sourozencem. Dcera chodí do školky a po obědě domů. Nyní nastala situace, že mladší má teplotu a prostě je nemocný. Nemám možnost hlídání ani aktuálně auto. Takže musíme pěšky (kočárem) Jak to děláte? Necháte si starší doma?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pokud je to fakt neco bodne nakazliveho (nestovice, strevni viroza), tak holt musi manzel nebo babicky. Zatim to vzdy klaplo nebo bych proste musela dite nechat doma.
Pokud je to nejake normalni nachlazeni, tak chodim s mladsim ditetem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vlasta gh udělej to tak, jak je pro tebe příjemné. Pokud je jednodušší, aby byla starší dcera doma, nech jí doma. Pokud potřebuješ čas na mladší dítě, dej dceru do školky a s mladším dojedeš kočárkem. Ono nemocné dítě v kočárku není takový problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyz byl starsi nemocny, tak mladsi zustala doma. Skolku mame daleko a do kocaru druhostupnove dite nenacpu. Doma sam zustava, az kdyz je bez teplot.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud jde o školku, nechala bych starší doma. Se školou by to bylo náročnější, to už bych se snažila tam starší dostat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Margery píše: Více
No, tak zas druhostupnove dite snad mize zistat samo doma, nez se clovek otoci do skolky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicole 1234 píše: Více
Pokud bych měla doma něco nakažlivého, nechala bych skolkove dítě doma bez debaty, natož abych do toho tahala ještě babičku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No nakažlivé to je. Je to takovej ten humus ze školky - kašel, hnusná rýma, teplota. Nejspíš už to začíná i mne. Takže nejspíš bude vyřešeno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicole 1234 píše: Více
Tak kdyby byl partner doma, tak je to vyřešené. Prarodiče nejdou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Margery píše: Více
A ono je nějak postižené to druhostupňové dítě? To nevydrží chvíli samo doma s teplotou?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vlasta
Většinou jsem si nechávala doma oba, nemusela jsem nemocné dítě budit, nikam vypravovat apod. Pokud to bylo nutné, tak dle počasí a stavu nemocného kočárek/auto.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Skolkove bych nechala klidně doma. Ona je velká pravděpodobnost, že to stejně chytne taky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 @lucad77 to dítě má PAS a silné úzkosti, takže si nelajznu ho nechávat samotné doma, když je v nepohodě.
Plus teda otočit se do školky u nás znamená hodinu a půl…
Příspěvek upraven 23.03.26 v 08:39
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak u skolkoveho bych se nejvic rozhodovala podle sebe, jestli bude starsi spokojene a neprudici doma nebo je pro vsechny zucastnene lepsi ho vyexpedovat do skolky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdybych věděla, že opravdu není vhodné, aby nemocné dítě šlo zbytečně ven, nechala bych doma i to druhé. Na druhou stranu, pokud to není tak vážné, v kočárku si sedne nebo si poleží, dokud to oběhneš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit