Má 14 letá dcera lže a vymýšlí si na mě nesmysly
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Lži dcery
Má 14 letá dcera lže a vymysli si na mě nesmysly jsem pro ni podstatě nejhorší matka na světě, s jejím otcem nejsem a aby se k němu dostala použivá proti mě špinavé praktiky, včera to vygradovalo a on si jí odvezl mám s tím něco dělat, nebo ji nechat byt?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Anibas28 Ano nech dceru u otce a přemýšlej nad sebou, proč jsi jako matka selhala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alušáček píše: Více
Doufám, že se tím živíš? Tohle by nezvládl ani terapeut s 5 letým výcvikem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak je v pubertě pro ni budeš nějakou dobu ta nejhorší na světě.
Proč nemůže být s otcem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anibas28 píše: Více
Nech jí být. Jestli chce být s otcem, tak atˇje. Je v pubertě, sama neví co se sebou. Budˇs ní v kontaktu. Co se stalo, že se takhle chová?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V tomto věku nastupuje u dívek puberta a vztahy s matkou jsou komplikované. Nám v tomto období hodně pomáhalo, když jsem v kritickém okamžiku přesouvala diskusi na manžela. Vždy to uklidnilo situaci a nebo dcera dostala pro ni akceptovatelnou zpětnou vazbu, že takto fakt ne. Pokud otec dcery nějak rozumně funguje, tak byste si měli vy dva promluvit a najít mechanismus, jak fungovat a přežít toto období ve zdraví. Ale pokud s otcem není řeč, bude to hodně těžké. Asi bych pak zkusila nějakou poradnu, aby ti dali tipy, jak tyto situace řešit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak abys nedopadla jako moje matka - kdyz jsem cca tri roky po rozvodu sla s nim po statnicich na obed, tak ztropila silenou scenu a rekla, ze to je jeji zivotni prohra. Nebudu povidat, ze cca deset let jsme diky jejimu boji proti mym vztahum s otcem mely vztah naprd…
- Citovat
- Upravit
@Anibas28 píše: Více
Nech ji u otce, copak chceš jiného dělat, když s tebou nechce být…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Alušáček píše: Více
Proc selhala? Dite muze mit klidne zit u otce, to ze jen u matky, je prezity mytus.Mela jsem kamosku, ktera prozila cele detstvi u prarodicu. Byla v pohode a spokojena. Rodice byli rozvedenj, a u mamy zili dva jeji brachove. Nikdy s tim nemela problem a mela doma vetsi klid i pohodu nez ja, v nasi uplne rodine. X krat jsem ji zavidela ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud po holce něco chceš, třeba aby se učila nebo uklízela si pokoj, tak samozřejmě že jsi nejhorší matka na světě, je jí 14, šílenej věk. To bys byla nejhorší, nejtrapnější matka i kdyby jste byli s jejím otcem spolu. Je to její otec, jeji zakonný zastupce, má právo se svou dcerou být. A jestli spolu chtějí být a ty děláš vlny, zakazuješ, obrátí se to proti tobě ještě víc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anibas28 V rodine mame pripad, kdy dcera sla uprostred puberty bydlet k otci. Rozhodne to po letech nikdo nehodnoti jako selhani matky, puberta skoncila, situace se uklidnila a vztahy v te rodine jsou velice dobre.
Ja naopak obdivuju tu mamu, ze to ustala, dovolila, prezila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Res svuj vztah s dcerou. Proc vubec potrebuje pouzivat spinave praktiky a lhat o tobe, aby byla se svym otcem?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A proč musí lhát, aby se k němu dostala? Naši nebyli spolu od mého narození a ve 14 už jsem si sama určovala, u koho jak budu, po škole jsem jela klidně k otci. Jen jsem řešila, kdy u něj bude jeho přitelkyně, s tou jsme se nemusely. Vše už v mé režii.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit