Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Enna123 Prd. Vse si mu omluvila? Syn nechodi skoro vubec. Vzdyt pri domskolactvi nechodi kolikrat dite ani do ZS. A ZS je povinna, tak jaky by to melo jako vliv na prijeti.
Jako učitelka v MŠ mohu říci, že každé dítě minus je pro nás plus
Čím menší skupina děti, tím lépe se s nimi pracuje.
@Anonymní píše:
Jako učitelka v MŠ mohu říci, že každé dítě minus je pro nás plusČím menší skupina děti, tím lépe se s nimi pracuje.
Jo a protože se vám pracovat nechce, tak vymýšlíte co nejvíc krávovin, aby bylo děcko doma s každým prdem. ![]()
@Šmoulice a jeje zase jedna potrefená maminka. Jasně, chodíme si tam jen vypít kafe a domu. Vystuduj školu a můžeš se k našemu nic nedělání přidat ![]()
@Anonymní píše:
@Šmoulice a jeje zase jedna potrefená maminka. Jasně, chodíme si tam jen vypít kafe a domu. Vystuduj školu a můžeš se k našemu nic nedělání přidat
Fakt… v naší školce říkají přesnej opak tedy… Když mají třeba 8 dětí tak říkají že se toho moc nedá vymyslet že lepší když je jich 16 minimálně ![]()
@Anonymní píše:
@Šmoulice a jeje zase jedna potrefená maminka. Jasně, chodíme si tam jen vypít kafe a domu. Vystuduj školu a můžeš se k našemu nic nedělání přidat
Proč potrefená?
Jo a někdy mi to tak přijde, že si tam chodíte jen vypít kafe.
Negativních zkušeností mám se školkou víc než dost a rozhodně nejsem sama.
Ne dík, já dělám práci, která mě baví (narozdíl od tebe
). Proto jsem si ji zvolila.
Jinak moje dítě s běžnou rýmou do školky chodilo. Naše hlavní učitelka s tím problém neměla vůbec. Zástupkyně sem tam, ale tu stačilo odkázat do patřičných míst a byl klid. ![]()
@ludmilaadamkova píše:
Fakt… v naší školce říkají přesnej opak tedy… Když mají třeba 8 dětí tak říkají že se toho moc nedá vymyslet že lepší když je jich 16 minimálně
Protože máte štěstí na normální učitelky. ![]()
@Šmoulice jasně proto jsem studovala dálkové, abych dělala něco, co mě nebaví ![]()
@Šmoulice píše:
Protože máte štěstí na normální učitelky.
Tak my to máme fakt super naše celá školka má kapacitu 27 dětí ale máme jich tam 26 a 2 jsou jen zapsané (maji domácí vzdělávání). A na to množství dětí máme 3 učitelky. (jedna na poloviční uvazek bez pedagogického vzdělání taková hodná babi)
Učitelky nejsou vyhořelé mají svou práci rády, nejsou přepracované a je to vidět. Děti jsou tam nadšený, že se jim ani nechce domů.
@ludmilaadamkova tak když jsou na to tři učitelky, tak to je o něčem jiném.
@Anonymní píše:
@ludmilaadamkova tak když jsou na to tři učitelky, tak to je o něčem jiném.
2 učitelky 1 z toho zároven ředitelka a jedna vychovatelka na poloviční úvazek.
@Anonymní píše:
Jako učitelka v MŠ mohu říci, že každé dítě minus je pro nás plusČím menší skupina děti, tím lépe se s nimi pracuje.
no a kolik vás je a na kolik dětí?
Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?
Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.
PDF ke stažení a tisku zdarma.
Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.