Dodání balíčku ze Shein - postupně nebo včechno zvlášť?

NellinkaNella
25.7.23 11:58

Dodani balíčku ze Shein

Ahojky mam dotaz u objednavky z Sheiin dosly vam balicky postupně nebo najednou ja koupila asi 6 balicku a zatim prisly jen saty zbytek čekám. Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76577
25.7.23 12:03
@NellinkaNella píše:
Ahojky mam dotaz u objednavky z Sheiin dosly vam balicky postupně nebo najednou ja koupila asi 6 balicku a zatim prisly jen saty zbytek čekám. Děkuji za odpověď

postupně, 3 věci ve 3 balíčcích, den po dni :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33575
25.7.23 12:11
@NellinkaNella píše:

Vždy všechno najednou, ale stává se, že to chodí i zvlášť, ono to dojde neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.7.23 12:19

Většinou jeden balíček přijde. Ale taky se stalo, že to posílají na kousky. Zatím vždy vše přišlo.
Včera mi právě došel balíček. Objednávala jsem takové udělátko na sushi pro dcery. A nějaké věci na grilování a do kuchyně. Tak to došlo společně.
Když si holka objednala nějaké věci a blbosti na nehty. To to došlo rozdělené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
25.7.23 12:43

Jak kdy, většinou mi přišlo vše najednou, ale stává se, ze to rozdělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
25.7.23 13:07

Vždycky mi přišlo všechno najednou. Ale měla jsem vždy jen např. 6 položek…určitě to dorazí později. Překvapivě na Shein je docela spoleh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.24 17:23

***Zdravím. Ráda bych se zeptala na zkušenosti ohledně obchodu Shein. Mam vybrano plno veci samozrejme budu objednavat postupne :D zatim mam vybrano toho par. Jak to chodi? postupne nebo v jednom baliku? svagrová říkala, že ji to zatim poslali dohromady. Objednávám poprvé. A jak jste spokojené se zakoupeným zbožím. Díky Monika********

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
1.5.24 17:28
@Monika1510 píše: Více

Vždy mi prislo vse najednou. Trva to vzdy 8 dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.5.24 17:30

Objednávka 4 šatů 2 týdny zpět.
Jedny došly za 2 dny! A zbytek asi za 10 dní

• Citovat
  • Upravit
1.5.24 19:59
@majuska852 píše: Více

Moc děkuji já právě chci znát názor více lidí :) položek mám více tak aby mi vše pak i přišlo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.5.24 20:00
@Anonymní píše: Více

A jak jste spokojená s materiálem? :) ono asi záleží jak co a jestli to nezabaví celníci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1210
2.5.24 09:04

Ja jsem vzdycky mela tak pet polozek.
A jinak materiál - nic moc. Zadna bavlna, většinou polyester. Nejsou to věci úplně do vedra😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
30.5.24 13:43

Mohu se zeptat, objednala jsem poprvé. Asi 20 věcí (jen boty a hadry na léto). V aplikaci to mám vše potvrzené, vše samozřejmě placeno předem protože to jinak nejde.
Ale dnes mi přišel email, kde potvrzují asi 5 věcí? Co to znamená? Že to přijde zvlášť? Co tady čtu, tak snad ano, doufám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová