Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NellinkaNella píše:
Ahojky mam dotaz u objednavky z Sheiin dosly vam balicky postupně nebo najednou ja koupila asi 6 balicku a zatim prisly jen saty zbytek čekám. Děkuji za odpověď
postupně, 3 věci ve 3 balíčcích, den po dni ![]()
@NellinkaNella píše:
Ahojky mam dotaz u objednavky z Sheiin dosly vam balicky postupně nebo najednou ja koupila asi 6 balicku a zatim prisly jen saty zbytek čekám. Děkuji za odpověď
Vždy všechno najednou, ale stává se, že to chodí i zvlášť, ono to dojde neboj.
Většinou jeden balíček přijde. Ale taky se stalo, že to posílají na kousky. Zatím vždy vše přišlo.
Včera mi právě došel balíček. Objednávala jsem takové udělátko na sushi pro dcery. A nějaké věci na grilování a do kuchyně. Tak to došlo společně.
Když si holka objednala nějaké věci a blbosti na nehty. To to došlo rozdělené.
Jak kdy, většinou mi přišlo vše najednou, ale stává se, ze to rozdělí.
Vždycky mi přišlo všechno najednou. Ale měla jsem vždy jen např. 6 položek…určitě to dorazí později. Překvapivě na Shein je docela spoleh.
***Zdravím. Ráda bych se zeptala na zkušenosti ohledně obchodu Shein. Mam vybrano plno veci samozrejme budu objednavat postupne
zatim mam vybrano toho par. Jak to chodi? postupne nebo v jednom baliku? svagrová říkala, že ji to zatim poslali dohromady. Objednávám poprvé. A jak jste spokojené se zakoupeným zbožím. Díky Monika********
@Monika1510 píše: Více
Vždy mi prislo vse najednou. Trva to vzdy 8 dní.
Objednávka 4 šatů 2 týdny zpět.
Jedny došly za 2 dny! A zbytek asi za 10 dní
@majuska852 píše: Více
Moc děkuji já právě chci znát názor více lidí
položek mám více tak aby mi vše pak i přišlo ![]()
@Anonymní píše: Více
A jak jste spokojená s materiálem?
ono asi záleží jak co a jestli to nezabaví celníci.
Ja jsem vzdycky mela tak pet polozek.
A jinak materiál - nic moc. Zadna bavlna, většinou polyester. Nejsou to věci úplně do vedra😃
Mohu se zeptat, objednala jsem poprvé. Asi 20 věcí (jen boty a hadry na léto). V aplikaci to mám vše potvrzené, vše samozřejmě placeno předem protože to jinak nejde.
Ale dnes mi přišel email, kde potvrzují asi 5 věcí? Co to znamená? Že to přijde zvlášť? Co tady čtu, tak snad ano, doufám ![]()