Prosím o radu - opakovaný silný výtok

Anonymní
4.11.13 15:03

Dokáže mi někdo poradit?

Ahoj děvčata! Předem se omlouvám že píšu anonymně, ale je to pro mě dost trapné a citlivé téma.

Mám takový problém, který netrápí určitě jen mě, tak doufám, že se najde někdo kdo by mi mohl zdělit své zkušenosti.

Vždy jsem trpěla drobným výtokem, ale po dobrání prášků, které mi dr. vždy předepsala se vše zase srovnalo do normálu.
Na začátku roku 2012 jsem otěhotněla a výtok se hodně zhoršil, teď po porodu je to katastrofální a už je to opravdu hodně otravné.

Mám silný výtok už skoro dva roky, sem tam mi i napuchnou stydké pysky a kolikrát to i tak bolí, že nemůžu moc chodit, otírají se o sebe a je to nepříjemné.
Je to pár dní co se k nepříjemnostem přidalo i takové řezání, pálení stydkých pysků, mám je zevnitř úplně rudé. Nedávno jsme s přítelem použili lubrikační gel a tak mě to štípalo, že jsem si ho musela jít opláchnout.
S doktorkou o tom mluvím snad každou kontrolu, vždy mi předepíše takové zavádějící vajíčka a minule mi předepsala i nějaký prášek, který prý působí 8dní a ještě cosi. Koupila jsem si i tampóny Ellen a dělám si proplachy Rosalginem, ale zlepšení se nedostavilo. Když mě to dole dost bolí, tak jsem si to zkoušela mazat i dubovou kůrou, která mi dost pomáhala, ale teď ji už nesnesu - dost pálí a při tom řezaní to nejde. Teď používám Canesten, ale bohužel taky nic. Ještě bych se zmínila, že mě začala dost pobolívat jizva po nástřihu, je to normální 11m po porodu?
Prosím máte někdo vyzkoušené ještě jiné věci, které vám pomohli?
Obtěžuje mě to dva roky. Musím deno denně nosit intimky a skrz to pálení dole kolikrát nemůžeme ani provozovat sex. Za veškeré rady moc děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16365
4.11.13 15:05
@Anonymní píše:
Ahoj děvčata! Předem se omlouvám že píšu anonymně, ale je to pro mě dost trapné a citlivé téma.

Mám takový problém, který netrápí určitě jen mě, tak doufám, že se najde někdo kdo by mi mohl zdělit své zkušenosti.

Vždy jsem trpěla drobným výtokem, ale po dobrání prášků, které mi dr. vždy předepsala se vše zase srovnalo do normálu.
Na začátku roku 2012 jsem otěhotněla a výtok se hodně zhoršil, teď po porodu je to katastrofální a už je to opravdu hodně otravné.

Mám silný výtok už skoro dva roky, sem tam mi i napuchnou stydké pysky a kolikrát to i tak bolí, že nemůžu moc chodit, otírají se o sebe a je to nepříjemné.
Je to pár dní co se k nepříjemnostem přidalo i takové řezání, pálení stydkých pysků, mám je zevnitř úplně rudé. Nedávno jsme s přítelem použili lubrikační gel a tak mě to štípalo, že jsem si ho musela jít opláchnout.
S doktorkou o tom mluvím snad každou kontrolu, vždy mi předepíše takové zavádějící vajíčka a minule mi předepsala i nějaký prášek, který prý působí 8dní a ještě cosi. Koupila jsem si i tampóny Ellen a dělám si proplachy Rosalginem, ale zlepšení se nedostavilo. Když mě to dole dost bolí, tak jsem si to zkoušela mazat i dubovou kůrou, která mi dost pomáhala, ale teď ji už nesnesu - dost pálí a při tom řezaní to nejde. Teď používám Canesten, ale bohužel taky nic. Ještě bych se zmínila, že mě začala dost pobolívat jizva po nástřihu, je to normální 11m po porodu?
Prosím máte někdo vyzkoušené ještě jiné věci, které vám pomohli?
Obtěžuje mě to dva roky. Musím deno denně nosit intimky a skrz to pálení dole kolikrát nemůžeme ani provozovat sex. Za veškeré rady moc děkuji.

s dr jste o tom mluvila, ale nepisete zda to nekdy vysetrovala nebo jen lecila „naslepo“ chce to komplet vytery a dle toho. Jinak posilovat imunitu vsim moznym ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
SasankaB
4.11.13 15:13

Určitě se v tobě něco mlátí, chce to opravdu podrobný vyšetření a určitě bych dala i něco příteli, tím sexem si to můžete předávat jak míček. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3439
4.11.13 15:17

Zakladatelko, přímou zkušenost nemám, ale napadlo mě, jestli jádro pudla nemůže být v těch intimkách. Někdo je na to citlivý. Zkus si koupit nějakou látkovou intimku (na fleru jich najdeš spousty, nebo můžu doporučit od šijemdětem. cz), za zkoušku to stoji. Ještě bych si asi nasadila protiplísňovou dietu, to Ti rozhodně neublíží a může Ti pomoct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.13 15:18

@quinny @SasankaB vždy mi dělá stěry a předepíše léky, ale je pravda, že pro přítele mi nikdy nic nedala, právě mě to taky napadlo, tak se ji chci příští kontrolu zeptat. Ale třeba je to něco, co by ani přítel mít nemohl :nevim:
Netuším, ale zeptám se ji.

• Citovat
  • Upravit
SasankaB
4.11.13 15:23

Určitě se zeptej i na přítele. Za to nic nedáš.

• Citovat
  • Upravit
16666
4.11.13 15:31
@Anonymní píše:
@quinny @SasankaB vždy mi dělá stěry a předepíše léky, ale je pravda, že pro přítele mi nikdy nic nedala, právě mě to taky napadlo, tak se ji chci příští kontrolu zeptat. Ale třeba je to něco, co by ani přítel mít nemohl :nevim:
Netuším, ale zeptám se ji.

ja musela mudr durazne rict o neco i pro manzela… nekdy se divim, ze to nedavaji automaticky. urcite na ni taky slapni, protoze si myslim, ze si to proste prenasite jeden druhemu… my uz to tak mame taky od porodu, skoro 10 mesicu :zed: :zed:
jinak teda mne jedine co pomohlo byly homeopatika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
neregistr. uživatel
4.11.13 15:39

Doporučuju koupit Clotrimazol AL 1%, je to stejná účinná látka jako je Canesten, akorát Canesten je mnohem menší a dražší balení (platí se za značku), už se mi i v lékárně stalo, že jsem chtěla Clotrimazol a paní mi podala Canesten, tak jsem jí zopakovala, že nechci Canesten, protože je dražší a mnohem menší balení, a ona tedy neochotně vytáhla levnější a stejně účinný lék. A tím Clotrimazolem mazat i chlap, vynechat tak na 14 dní sex a oba se pořádně zaléčit, ženská ideálně po každém použití WC umýt a namazat, vynechat vanu, páru, saunu apod. (vlhko tomu nepomáhá). A tu dietu taky doporučuju (kvasinky jsou podporované hlavně cukrem, takže vynechat na nějakou dobu všechno sladké).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.13 15:42

@ebirka to mě nenapadlo, vyzkouším.

@tanik1912 Já jsem si právě taky říkala, proč už mi dávno něco nedala pro něj a nevíš proč se ji to nechce předepisovat? Já si to klidně zaplatím, hlavně chci mít klid. Kdyby to byl jen ten výtok, ale když už se k tomu přidala i bolest, tak už to musím razantně řešit.

• Citovat
  • Upravit
16077
4.11.13 15:44

Globulus cum tetraborico… tím nic nezkazíš.. mívám podobný problém, postupně se to rozjede v mykozu… dřív byl spouštěčem stres, pak partner… ted zase stres.. věřím, že je to opruz, ale nejlepší je být co nejčastěji, pokud možno na nahato, spat tak, chodit tak doma, jen třeba tepláky bez spodků i s tím výtokem bych to riskla… mě tohle to na ostro vždycky hrozně pomůže..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
4.11.13 15:45

Děvčata radí dobře. K té dietě bych jen doporučila vynechat krom cukru i droždí a výrobky z něj, bílou mouku a plísňové sýry. Mě obrovsky pomohla Jonášova metoda, vyšetření AEV a následná léčba. Už 13 let mám pokoj…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.13 15:46
@neregistr. uživatel píše:
Doporučuju koupit Clotrimazol AL 1%, je to stejná účinná látka jako je Canesten, akorát Canesten je mnohem menší a dražší balení (platí se za značku), už se mi i v lékárně stalo, že jsem chtěla Clotrimazol a paní mi podala Canesten, tak jsem jí zopakovala, že nechci Canesten, protože je dražší a mnohem menší balení, a ona tedy neochotně vytáhla levnější a stejně účinný lék. A tím Clotrimazolem mazat i chlap, vynechat tak na 14 dní sex a oba se pořádně zaléčit, ženská ideálně po každém použití WC umýt a namazat, vynechat vanu, páru, saunu apod. (vlhko tomu nepomáhá). A tu dietu taky doporučuju (kvasinky jsou podporované hlavně cukrem, takže vynechat na nějakou dobu všechno sladké).

Naposledy to byli nějaké kvasinky. :roll: Vynechat sladké? :) to je moje slabá stránka no… ale abych se toho zbavila, to přežiju.
Opravdu děkuji za rady, nenapadlo by mě, čím vším se tento problém může podporovat. A přítel má taky používat tu mast? Clotrimazol snad na to kývne.

• Citovat
  • Upravit
16077
4.11.13 15:47

Pro chlapa to gynDR. nemá co předepisovat, měl by si správně skočit k urologovi… Mě Dr. taky nepředepíše, ale řekl, co si má koupit… Canesten..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.11.13 15:48

@t-jani @Paoloska děkuji. Jen by mě zajímalo, proč mi nic takového neporadila moje dr. :cert:

• Citovat
  • Upravit
16077
4.11.13 15:53

Dr. si neví rady, na každou pac. zabírá něco jiného

ale obecně platí
bavlněné prádlo často větrat
vynechat sladké a bílou mouku
nenosit opnuté kalhoty, umělé materiály
hodně pít vodu
posilovat imunitu
jíst zakysané výrobky, lactobacily
jako prevence jsou dobré ty boraxové globule- glubulus cum tetraborico… upravují prostředí..

nicméně je to běh na dlouho trať..projevuje se to výtoke, svěděním, otokem a zčervenaním celého podvozku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí