Dokážete se bavit s lhářem!?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tak bavit bych se s ním dokázala, proč by ne. Ale už bych věděla, že se mu nedá věřit a že ho mám brát s rezervou a komunikaci bych omezila na nezbytné minimum. V životě se nejde bavit jenom s těmi, které máme rádi a věříme jim.
- Citovat
- Upravit
Protože ten poškozený je můj blízký a ten najednou nemá, ani informace, které by od šéfové měl dostávat.
Mně to hlava zkrátka nebere. Neříkám dotyčného odstřihnout, ale chovat se rezervovaně a ne naopak. Úsměvy, bavení, podpora v práci a naopak ten poškozený je jak pátý kolo u vozu.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
tak ono je otázkou, zda šéfová dotyčného opravdu vnímá jako lháře a toho druhého jako poškozeného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozhovor nepomohl. Šéfová nevidí, neslyší. Nic se prý nestalo.
Chlap je z toho už vcelku unavený, když není vyčítá věci, které lháři toleruje, když jemu nepředává informace, které by měla a přitom je ulhanek ví, ikdyž je nemusí znát atd.
- Citovat
- Upravit
@Keyllah Chlap za ní byl, potom co proběhla hádka - lhář řval, pomlouval, lhal. Chlap to šel v klidu mezi čtyřma očima s ní pořešit, zda bude mít dotyčný ještě tyto stavy? A ona, ač u toho přímo byla, řekla, že neví o čem mluví, že nic neslyšela.
A od té doby začala chlapovi házet klacky pod nohy, natož s ním něco prohodit.
- Citovat
- Upravit
no, ale pak máš asi jasno, ne? ona se s ním baví, protože s ním nemá problém, nevnímá ho jako lháře a věří mu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Chlap to, ale nemůže ukousnout. Většinu měsíce je v pohodě, ale pak se to prý všechno nákupi, nahromadí a je na něm vidět, že je vytočený a pak řekne, že nechápe jak to, že to šéfová nevidí a jak může s dotyčným fungovat.
- Citovat
- Upravit
tak spíš by se měl zajímat, jak s dotyčnými může pracovat on ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pak nechápu, proč zakládáš diskuzi o tom, jak může šéfová pracovat s lhářem…není pro tebe důležitější, jak s lhářem a takovou šéfovou může pracovat tvůj chlap?
ale to by jsi asi měla hlavně komunikovat s ním, né tady s náma na netu…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den všem,
jak byste se zachovali, když byste zjistili / věděli, že člověk, který něco tvrdil a rozhlašoval ve skutečnosti lhal a pomlouval.
Dostala jsem se bohužel do situace, ve které toto proběhlo a zaráží mě, že naše šéfová místo, aby se k tomu postavila čelem, tak s dotyčným funguje (jak kdyby nic), ale oproti tomu s tím, který byl poškozený a který dokázal pravdu tak na něj je naštvaná a vypadá to, že ho odstřihla.