Kytky od Pepy, zkušenosti se zaměstnáním
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
kop zkusenost
Zdravim, na zaklade mych pracovnich zkusenosti v teto firme si dovoluji odpovedet na vas dotaz. v kytkach jsem pracovala, hodnotim spise negativne… pristup nadrizenych (vedoucich pobocky) je v podstate otresny. arogantni, poradne vas nezauci, a ocekava se ihned perfektnich znalosti jak uz ohledne vazeb kytic az po veskere znalosti o pokojovych rostlinach atd. coz po skoro zadnem uvodnim zauceni uplne neni mozne:D ale pokud jste sikovnejsi, nejak se to da zvladnout. avsak to rozhodne neni profesionalni, ani prijemne pro nove zamestnance. dalsi vec, jeden vedouci vam zada ukol, jiny vedouci ho popre a jeste se divi co to delate a kdo vam to naridil:D nemluvim ani o vyplaceni mzdy, na to cekate jak na smilovani a modlite se, aby vam poslali spravnou castku v jimi stanoveny datum. ja osobne zboznuji praci s kvetinami, ale priste bych zvolila jinou firmu, pokud nechcete byt na kazde smene v totalnim zmatku a nadmernem stresu. a taky jim chybi uprimnost:) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anonymously real bohuzel uz se mi stalo, jake maji jen zmatky pri otevreni nove pobocky, kazdy tyden je to jinak… cekala jsem na to ze nekdo prijde ani nebyl schopen mi nikdo dat vedet ze se otevreni presouva…uz mesic a neco cekam na praci…a skutek asi utek hrozny pristup firmy
- Citovat
- Upravit
Take jsem zacinala pri otevirani nove pobocky…:D presne jak pisete, kazdy tyden je vse jinak, zmatky, arogance, des…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@anonymously real píše: Více
moc děkuji za názor, aspon vim, ze tam nemam chodit ani… jeste na mne rukuji s tim ze na zacatku neni hpp ale dpp, take se Vam to stalo??
- Citovat
- Upravit
Ano, dpp, a postupem casu treba hpp… ale na to ani nedoslo a pochybuju, ze by vubec doslo. U nas byla jen jedna pozice na hpp mozna:D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Flowers International s.r.o.
Máte někdo zkušenosti s touto firmou - Flowers International s. r. o., ičo 21530572? Pokud u ní máte závazky po splatnosti tak se mi ozvěte do SZ. To samé pokud jste v prodlení s franšízou Kytky do Pepy nebo s nimi řešíte jiný problém…
Edit adminem: umazána emailová adresa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hezký den, chci se zeptat, jaké máte zkušenosti s touto firmou? Pokud se zde někdo najde, kdo zde pracuje ci pracoval… Moc děkuji