Budu muset skončit s brigádou v Albertu, když jsem v 5. měsíci?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
V těhotenství bys úplně neměla tahat těžké věci, což myslím, že zrovna v Albertu i hrozit může. Je to samozřejmě na tobě, já bych to pustila, měla bych strach že si něco udělám.
Oni si totiž nechtějí vzít na triko, že bys jim tam potratila a pak řekla, že je to kvůli práci, kterou jsi tam vykonávala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud vykonáváš práci, co nesmí dělat těhotné, tak je to problém.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@AbbySt píše: Více
To naprosto chápu, jenže se cítím dobře a zároveň i vím na co se cítím jelikož jsem těhotná už potřetí, jednou jsem pracovala jako servírka a podruhý jako pečovatelka, jde spíš o to jestli jim to oznámit dřív než to poznají nebo to prostě nechat být a ještě to schovat
- Citovat
- Upravit
@pikola a co nesmí vykonávat těhotné? Většinou jsem na kase nebo na pultu
- Citovat
- Upravit
Oni to teda neví? hele kdysi jedna brigádnice taky neřekla a začala rodit při směně frčela rovnou do nemocnice a porodila za pár hodin, prosím anonym
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Neví, tak je mi blbý chodit dál, břicho roste…
- Citovat
- Upravit
Normálně bych to řekla vedoucímu. Buď tě přeřadí na práci vhodnou pro těhotné nebo skončíš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud chces chodit dal, tak nic neříkej.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
S brigádníkem se můžou rovnou rozloučit. Pak bych tam buď byla, nebo řekla a uvidíš, co ti řeknou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
je to dané vyhláškou. Ale nesmí vykonávat rizikovou práci, tedy práci kategorie 2R, 3, 4. Z toho co by se tě mohlo týkat nesmí zvedat břemena nad 10kg ani občasně, 5kg nesmí zvedat často. Při práci vsedě nesmí často zvedat ani 2kg. Co tam děláš v tom Albertu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zalezi co tam delas, ale oznámit bys to mela. nikdy nevis, kdy te poslou treba vybalovat tezke kartony apod
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, všem, budu končit 5.měsic, jsem tam jako brigádnické o víkendech, myslíte že by mě dál nechali pracovat kdyby věděly, že jsem těhotná? Sousedky dcera musela prý okamžitě skončit.. máte zkušenost?