Budu muset skončit s brigádou v Albertu, když jsem v 5. měsíci?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
1.12.25 10:52

Brigáda v Albertu v těhotenství?

Ahoj, všem, budu končit 5.měsic, jsem tam jako brigádnické o víkendech, myslíte že by mě dál nechali pracovat kdyby věděly, že jsem těhotná? Sousedky dcera musela prý okamžitě skončit.. máte zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
124
1.12.25 10:58

V těhotenství bys úplně neměla tahat těžké věci, což myslím, že zrovna v Albertu i hrozit může. Je to samozřejmě na tobě, já bych to pustila, měla bych strach že si něco udělám.
Oni si totiž nechtějí vzít na triko, že bys jim tam potratila a pak řekla, že je to kvůli práci, kterou jsi tam vykonávala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35692
1.12.25 11:02

Tak pokud vykonáváš práci, co nesmí dělat těhotné, tak je to problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.12.25 11:06
@AbbySt píše: Více

To naprosto chápu, jenže se cítím dobře a zároveň i vím na co se cítím jelikož jsem těhotná už potřetí, jednou jsem pracovala jako servírka a podruhý jako pečovatelka, jde spíš o to jestli jim to oznámit dřív než to poznají nebo to prostě nechat být a ještě to schovat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.12.25 11:06

@pikola a co nesmí vykonávat těhotné? Většinou jsem na kase nebo na pultu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.12.25 11:55

Oni to teda neví? hele kdysi jedna brigádnice taky neřekla a začala rodit při směně frčela rovnou do nemocnice a porodila za pár hodin, prosím anonym

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.12.25 11:56
@Anonymní píše: Více

Neví, tak je mi blbý chodit dál, břicho roste…

• Citovat
  • Upravit
21311
1.12.25 12:46

Normálně bych to řekla vedoucímu. Buď tě přeřadí na práci vhodnou pro těhotné nebo skončíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101427
1.12.25 13:00

Pokud chces chodit dal, tak nic neříkej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16141
1.12.25 16:52

S brigádníkem se můžou rovnou rozloučit. Pak bych tam buď byla, nebo řekla a uvidíš, co ti řeknou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7947
1.12.25 18:17

je to dané vyhláškou. Ale nesmí vykonávat rizikovou práci, tedy práci kategorie 2R, 3, 4. Z toho co by se tě mohlo týkat nesmí zvedat břemena nad 10kg ani občasně, 5kg nesmí zvedat často. Při práci vsedě nesmí často zvedat ani 2kg. Co tam děláš v tom Albertu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2251
1.12.25 18:43

Zalezi co tam delas, ale oznámit bys to mela. nikdy nevis, kdy te poslou treba vybalovat tezke kartony apod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat