Společné toalety na pracovišti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
My jsme to takto měli na kolejích, že se chodilo, i do sprchy, kam to bylo blíž. Ale nikomu to nevadilo. Já sama nemám třeba problém jít na pánské WC, když je na ženách fronta, ale v práci to teda rozdělené máme, to je divné. Mluvila jsi s nimi, že ti to vadí? Na obou WC jsou pisoáry? Asi ne že? Dala bych tam, kde nejsou, na dveře velkou ceduli Ženy.
Příspěvek upraven 03.12.25 v 09:47
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nikdy jsem moc nechápala, proč je nutné mít záchody rozdelene
Mně by to nevadilo za předpokladu, že by byl přímo na toaletě koš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katalpaz ne, neni
To by asi pánové nedkai vůbec…jednou jedinkrát se mi stalo, že jsem si opravdu nevšimla, že pod prkynkem na rantlu misi zůstala krev, jen tupka, dámy ví… A byla z toho třetí světová ![]()
Jednou jedinkrát. Holt já prkýnko nezvedam, běžné to vidět neslo
Příspěvek upraven 03.12.25 v 09:51
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
To jo, ženský jsou prej větší prasata, taky bych chtěl mít jen pánskou toaletu. (Dle řečí našich uklízeček)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 ne. Je jen o toaletu, na obou a ne nemluvila. Jsem předpokládala, že jim to dojde… No, nedošlo.
- Citovat
- Upravit
Tak záleží jestli je zeď až nahoru nebo ne. Pokud je vše slyšet, vadí mi to, ikdyz jsou tam jen ženy. Na mytí rukou nic intimního nevidím, jakože vůbec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katalpaz jde o dvě toalety. Prostě mini pidí místnosti s umyvadlem. A obě toalety využívají všichni, na zpravidla chodím jen na tu jednu…
Příspěvek upraven 03.12.25 v 09:53
- Citovat
- Upravit
Mně by to bylo jedno a souhlasím s tím, že na těch pánských bude aspoň větší pořádek
Asi je mi šumák, jestli vedle mě tlačí chlap nebo ženská ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aha…tak to pak chápu, že ti to vadí. To se prostě občas může stát..pánové s tím nežijí, tak jsou na to utlocitni
Tak v tom případě bych prostě řekla na rovinu, že mi to vadí a jestli se to může rozdělit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katalpaz pochopila bych, kdyby za mnou ten co to zjistil přišel a řekl, hele jdi si to umýt nebo cokoli. Ale ne on jak…hovadko to okamžitě vytrouvil vsem, vyhlásil mě ( koho jinýho) a celkově…dvě toalety šest lidí, z toho jedna ženská. Trvalo mi než jsem si zvykla, že prostě máme WC společné…ale občas mi to za sprijde na mysl a kokirka tkáně fakt happy když jdu jinde v rámci práci na čisté dámské WC.
- Citovat
- Upravit
Takze toaletu zvlast chces proto, aby jsi nemusela tolik kontrolovat?
No jako spinavy zachod by mi vadil i od zenske.
Jinak by mi 2 zachody pro 6 lidi nevadily, doma mame taky zachod pro vsechny
a nenechavam tam kapky krve.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych to normálně na nějaké „poradě“nadhodila jako problém k řešení, že se cítíš dyskomfortne a samozřejmě, že potřebuješ koš, to musí snad všichni pochopit. A prinejhorsim ti řeknou, že to nejde, ale třeba to půjde. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj
Nastoupila jsem na pracoviště, kde jsem jediná žena. Je nás celkem šest… A máme dvě toalety. A nevím, že jsem divná, ale… Vadí mi, že WC nemám jen pro sebe (kdyby tu byla další ona tam pro nás). Prostě pánové chodí kam si chtějí.
Co holky jak byste to braly, nechaly? A názor panu mě taky zajima, zda to prostě neřešíte…