Společné toalety na pracovišti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Pokud by to byla místnost se společným umyvadlem a oddělenými kabinkami, tak by mi to vadilo…
Pokud jsou to ale dvě úplně samostatné a uzamykatelné místnosti, kde v každé je toaleta a umyvadlo, tak naopak - připadalo by mi hodně praštěné, kdyby si jedna osoba nárokovala místnost pro sebe a o další se muselo těch osob dělit pět. Pouze bych trvala na umístění uzavřených košů.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@BohunkaP
proč by se pět lidí nemohlo dělit o jednu WC? Vedle je oddělení, kde je převaha žen (jejich hodně) a mají tři WC a menšina můžu a mají tak dvě WC + pisoáry…
Nevidím důvod proč pět lidí nemůže na jedno WC, když jde o jedno pohlaví. ![]()
Dokonce další oddělení, kde jsou asi nornal chlapi; tri ju jedné. Dotyčná ma WC sama od začátku.
- Citovat
- Upravit
Byla jsem na takových společných toaletách 2×. V obou případech vedle v kabince byl chlap, poslouchal, funěl a kdoví co ještě. Ve druhém případě rychle po mně vylezl ven a čuměl. Zdrhala jsem a už tam nikdy nešla. Tak proto jsou potřeba oddělené toalety. Ale jestli to některé dámy rajcuje, proč jim to nedopřát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nepíšeš, kolik vás dělá a kde, ale kdybych byla jediná žena v chlapském kolektivu, tak by mě asi ani nenapadlo, že bych měla mít svoje vlastní WC. Neříkám, že by to nebyl luxus, ale jedno ze dvou WC si uzurpovat pro sebe, nebo nějaké přistavovat? Ti chlapi z toho možná taky nejsou nadšení, že mají toaletu společnou se ženami (ženou).
Bez urážky (v těch pixelech se to blbě vyjadřuje mile), myslím, že nejsi „materiál“ do chlapského kolektivu a za chvíli ti začne vadit i spousta jiných věcí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
No, a přesně takhle bych jim to řekla a bylo by nejspíš vymalováno, další řeči už by se nejspíš nevedly a možná by si i dali větší pozor, jestli ten záchod po nich není špinavý, stejně jako si teď dáváš asi větší pozor Ty, jestli není od krve.
Mně osobně by tohle uspořádání nevadilo, naopak by mi přišlo pošahané, kdyby se to mělo formálně rozdělit, takže Ty bys pak měla záchod sama pro sebe a jich by se dělilo o jeden pět. Ale jako mně vyhovovalo třeba i to, že v Dánsku se záchody v restauracích, muzeích a na dalších místech nedělí na pánské a dámské, ale prostě jsou to záchody. Svlíkají se stejně všichni až v kabince a jestli si meju ruce u umyvadel vedle chlapa nebo ženský, je mi fakt buřt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bylo by mi to jedno. Naopak by mi prislo blbe, abych ja mela jednu ze dvou mistnosti pro sebe, a na tu druhou by stala fronta peti chlapu. Ja jdu taky klidne nekde v hospode na pany, kdyz je na damskych dlouha cekacka a panske wc je prazdne.
No a kapka krve
Ja teda po sobe pri techto dnech to prkynko teda zvednu a zkontroluju. Taky otazka, jak ta udajna treti svetova vypadala, kdyz tak sleduju tvoje privetive odpovedi tady. A pokud ti vadi spinavy zachod, tak to ostatne muzes resit taky. Ze drzis usta, neni jaksi problem ostatnich. A spinavy zachod teda po sobe klidne nechavaji i zenske, to neni zadna chlapska vysada.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme v práci čtyři, tři ženy a jeden muž a máme prostě jeden záchod… Stejně jako doma. Nepřipadá mi na tom nic divného.
- Citovat
- Upravit
Když je to ve společných prostorách, jako je zaměstnání, nevadí mi to. Jasně, preferuji jako třeba na úřadech rozdělené, ale v práci máme aspoň tu vymoženost, že toalet je tam mnoho (po dvou v každém patře) a pro klienty jsou zvlášť, což by mi vadilo mnohem víc, než že u umyvadla potkám kolegu. Jediné, s čím trochu bojuji, je když někdo z kolegů (muži či ženy, to je jedno) jdou na velkou, tráví tam dlouhé minuty sedíc nad svými exkrementy a když po delší době spláchnou, smrad se drží ještě hodně dlouho. Někteří si nevyvětrají, nepoužijí osvěžovač. A v tom si muži ani ženy nemají co vyčítat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzpomněla jsem si na takový nešvar různých veřejných toalet třeba v nákupáku - na mužské pisoáry je buď přímo, nebo odrazem zrcadel vidět z chodby/haly, když někdo nechá otevřené dveře/lítačky. To je vrchol trapnosti, zahlédnout cizí močící muže, aniž bychom chtěli.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Meli jsme to tak na kolejich, vcetne sprch, to by te drblo
A v praci jsem to asi nepotkala, ale pri takovem mnozstvi lidi to dava smysl
5 let ti to nevadilo a ted se cilis, protoze kolega se zachoval jak idiot? Neni nahodou problem v tom? Jako nechat po sobe krev je blbe, ale tak holt se stalo, prehledla si tecku, kolega ti to mohl rict stranou a nevyrvavat na plne kolo, to se proste nedela…ale treti svetovou bych z toho celkove nedelala. Neprijemne ale proste se stalo, zitra nejspis budou resit neco uplne jineho ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nesnášim oddělené wc, jako proč? Proč mám někde čekat ve frontě, když na pánech je volno?? (u vás tedy zcela vyjímečně opačně) Takže, za mne, jen a pouze společné ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše: Více
Moje spina, cista spina
Manzelovo hou*no je jine nez kolegovo?
Chapala bych uplne verejne zachody, ale v praci? S temi lidmi travis v bdelem stavu nekdy vic casu nez s vlastni rodinou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Beruska999999 ne, toto se stalo před lety. s tím domyšlením mě opravdu některé ženy překvapují
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
A copak ja neco komentuju, jestli to byla spina nebo kapka? To je mne uplne jedno jak to bylo. Jen rikam, ze to prece neni o pohlavi. Kdyby jsi tam mela zensky kolektiv, nikde neni receno ze nejaka zena by ti to rekla diskretne mezi ctyrma ocima, zrovna tak by to mohla rict prede vsema.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit