Společné toalety na pracovišti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
50
3.12.25 13:15

Měla jsem práci, kde nás bylo 11žen a 1 muž. Dva záchody a pán měl svůj vlastní a přišlo mi to správné a jedině možné. Jasně, že jsem párkrát na pánských wc byla a dokonce na brigádě pánské wc uklízela. A na pánských záchodech byl vždycky smrad, že by jeden pad. Páchly tam pisoáry, byly od moči zažloutlé, vůkol i v kabinkách na zemi nach*cáno. Děkuji, nechci. O klice umazané od… exkrementů. nemluvím. A taky hodně mužů si po močení neumyje ruce a že bych pak chtěla sahat na kliku, na dveře, no asi nechtěla. Takže já bych svůj záchod chtěla. :nevim:

Příspěvek upraven 03.12.25 v 19:58

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
3.12.25 13:23
@Babyno píše: Více

Zcela upřímně bych ti coby zaměstnavatel i kolega odpovedela, ze fakt nemohla, ze nevidim důvod, proč by pri 6 lidech mely být dělené zachody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.12.25 13:23

@Ingrid Joo, na to jsem zapomněla to dělají i ti, moji,…a když si umyjí tak vedle v koupelně, čili smatlaji na kliku od WC :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
101642
3.12.25 13:24
@lucad77 píše: Více

A z jakeho duvodu potrebuje zena balancovat nad misou v podrepu 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
3.12.25 13:28
@Anonymní píše: Více
Že, jo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80026
3.12.25 13:40
@j.a.n.i1 píše: Více

Přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101642
3.12.25 14:06

A jinak tedy co jsem byla v malee firmě, tam nas bylo nejakych 15-20, kancly v rodinem domě, tak tam byly dva zachody, jeden jen s umyvadlem, druhy v koupelně se sprchou a taky logicky nebyly rozdělené, jak by se urcovalo, kdo ma mit ten se sprchou…
A v další byly záchody dělené, ale sprcha jen jedna, takže nta musela být společná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
635
3.12.25 14:18

U nás na škole byly na každém patře dva učitelské záchody. Formálně byl jeden pánský a jeden dámský, ale vzhledem k tomu, že bylo 19 učitelek a 1 učitel, tak jsme chodily, kde bylo zrovna volno. Kolega myslím poctivě používal ten pánský. Nikdy jsme to neřešili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3038
3.12.25 14:19
@Anonymní píše: Více

Jestli jsi to za nekolik let nedokazala pustit z hlavy, tak teda nevim, asi nemas zadne poradne starosti, gratuluji ;)
Jinak teda premyslim, ze na tyhle. zachody se tu a tam dostanu - treba ja nevim v cekarne u logopedky nebo detske doktorky apod, kde je jeden pro zametnance a jeden pro „cizi“…nejak me vubec nenapadlo to resit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3015
3.12.25 14:54
@Katalpaz píše: Více

Přesně tak. Neuzavřené kabinky jsou nechutné. Intimita nula. Přece jenom člověk vydává nějaké zvuky a všechno je slyšet. Osobně se ztrátou intimity mám problém a citlivější lidé s tím mohou získat poruchu vylučování.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
3.12.25 15:01
@BohunkaP píše: Více

já pořád nechápu, už jsi několikátá, která píše, že ona by jedna uzurpovala 1 wc a 5 chlapů chudáčků by mělo také 1 wc, NORMA je 1 wc na 10 mužů, a též 1 wc na 10 žen, takže ne, 5 mužů klidně může mít jedno wc společné a žádnou újmu neutrpí, furt mají hodně nad normu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
3.12.25 15:03
@Beruska999999 píše: Více

je rozdíl jít na takový záchod občas, kde je jasné, že je pro všechny a také je uzavřený tak, že nikdo jiný neslyší, když tlačíš,
a je rozdíl mít takové společné záchodky v práci každý den, navíc tady nesmyslně, když mají dva záchody, tak jeden bude mužský a jeden ženský - hotovo tečka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3293
3.12.25 15:04

Mne sa strasne paci ako zenske pistia o rovnopravnosti ked im z toho kapne nejaka vyhoda, ale inak ked nieje podla nich je peklo na zemi.

Ano mozno sa kolega zachoval ako buran, zalezi ake mate na pracovisku zvyky. Mozeme sa na to ale pozriet aj z druhej strany - keby si po sebe upratala nestalo by sa to. Je jednoduche vzdy ukazat na druheho a obvinovat niekoho ineho, ale je spravne sa najskor pozriet na vlastny prah.

Ako pisal @rmot je bezne ze zeny pouzivaju panske zachody a nijako im to nevadi (samozrejme iba ked z toho nieco maju - napriklad to ze nemusia stat frontu na damskych). So mnou sa zeny tiez radi sprchovali ked som mal ruzicu a oni nemali, inak im to vadilo :-)

Mne to nevadi, ja som za rovnopravnost, ale zeny ju nechcu ;-) Im viace vyhovuje vypocitavost a to typicke „a co z toho ako mam“ :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
3.12.25 15:05

třeba z hygienických důvodů? že nebude sedat na prkýnko, které kdoví kdo předtím počural třeba?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76577
3.12.25 15:06

a proč by nemohly či neměly být dělené, když tam mají 2 záchody?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat