Společné toalety na pracovišti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
@Tarena jasné, doma je doma a ne cizí lidi. Po kterých zvedáš prkýnko nebo dáváš dolů…a ne tobě se to asi nikdy nestalo. Nevím jak u vás u nás nikdo prkýnko, kromě mytí nezvedá. Chlap je zvyklý sedět tká že ne opravdu fakt nevidím pod rantl misi zda tma něco nezustalo
- Citovat
- Upravit
@Katalpaz píše: Více
Ne. A jako nechapu, proc by pro mne jako pro zenu melo byt prijemnejsi najit po zakladatelce spinavy zachod nez pro chlapa.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarena co to meleš??? Za hovadiny. Ty máš dost. Toto není tematem
Tupka je určitě špinavý záchod…jak po nich podělaný…
Příspěvek upraven 03.12.25 v 10:09
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Ja proste zachod po sobe zkontroluji, ani doma nechci, aby deti nasly spinavy zachod od krve.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Pises, ze byl problém, ze chlap nasel po tobe kapku krve. Pisu, ze kdyby to byly jen zenske toalety, taky mi to vadi. Nedelala bych z toho verejny problem, ale vadilo by mi to, protoze bych to po tobe musela uklidit, aby si dalsi zena po mne nemyslela, ze je to ode mne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Vubec by mi to nevadilo. Proc taky.
- Zachod po sobe kontroluji.
- Pokud najdu zachod znecisteny, je mi dost jedno jestli je to po zenske nebo chlapovi.
- Pokud bych jako jedina zena mela 1 zachod a 5 chlapu take 1 zachod, bylo by mi trapne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarena ne, píšu že je problém společné toalety…a že ji od začátku není příjemné chodit s chlapy. Ač jsem to nějak zkouška. A ano za pět let se stala kapka krve jednou a pánové se zachovali jak…tydyt. Strašná tragédie…já jim taky nepřevažují spinavY záchod, což je častěji ![]()
A představ si, že žádná jiná žena tu není a nikdo po mě kromě uklízečky záchod neuklízí. Tak že meleš jen blbosti…a evidentně si nezažila chození s chlapama na jedno WC
- Citovat
- Upravit
Já bych společné záchody nechtěl, protože na těch dámských bývá mnohem větší kentus. Ať si dámy dělají bordel na svých. V mládí jsme si s kamarády na čas pronajali hospodu v rekreační oblasti a uklízet dámské záchody bylo za trest. Tolik humusu mimo mísu se na pánských prostě nenajde. A to tam vždy bylo dost papíru, koš na vložky a stejně se po zemi válelo kde co, od moči a rozmazaných hoven, až po tampony a vložky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maggdallena jasné menstruace je tabu v a nikdo z chlapů neví, že ženská to nemá každý měsíc…a obzvlášť první dny silné. Tak že tragédie…
Pro mě je humus zestaby záchod a taky jim to neprrdhazuju
- Citovat
- Upravit
Na jednom pracovišti to tak bylo, společný záchod pro muže i ženy. A bylo to peklo, záchod věčně obsazený. Mě nejvíc vadilo, to jejich dlouhé vysedávání tam. Skoro každý z nich tam lapěl třeba 15, 20 minut. Na malou jsem chodila několikrát, než bylo volno. A přišlo mi, že po chlapech byl i větší smrad.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pokud by mi to vadilo a byla bych v téhle situaci, 5 let bych na vyřešení nečekala
Prostě bych se za sebe postavila, hele chlapy mohla bych si zamluvit jeden záchod pro sebe? Popřípadě bych to řešila přímo s tím kdo mě zaměstnal.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarena ne. Toaletu, že nemám zapotřebí se střídat s chlapem…a není ní to dvakrát příjemné…