Společné toalety na pracovišti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Semtex píše: Více
Jako, ono to asi bude jak kde. U nás v práci to bylo na dámských fakt peklo a to je prosím „prestižní“ korporát. Příběhy naší uklízečky stojí vždycky za to - podělané silonky v záchodové míse, krev na dveřích… No, nebudu tak nechutná
Takže možná bych radši tu pochc.anou podlahu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Chiruna25 píše: Více
No fuuuuj
masakr. Podelany silonky a krev na dveřích? Co to je tyjo
Na práci si taky chlap stěžuje, wc věčně hnědé. Taky dela v “lepších sférách”. Ale jako já jsem to v práci nikdy nezažila. Jedine co, tak byla jedina monstrkauza zvaná “vložka”, kdy někdo zapomněl zabalenou vložku vyhodit. Zenske byly až sprosté kvůli tomu, přitom zas o nic takového podle mě nejde, jinak tam bylo vždycky čisto. Kdybych tam přišla já a bylo to tam, tak to vezmu a vyhodim. Znečištěné cokoliv je daleko horší a umyvat cizi lejno z misy, to fakt nechci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muj byvaly pracoval na velké dalnicni pumpě a co jsem se na tohle tema bavila nejen s nim, ale i kolegy, tak jednoznacna odpověď byla, ze dámské jsou podstatně horší… A to přestože více řidičů je mužů a kamionaci tam stali i pres noc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše: Více
zajímavé, já jezdím na dovolené autobusem, takže wécéčka u dálnic různých zemí znám dost dobře, z mužských toalet se vždycky line neskutečný smrad až daleko za dveře, na dámských, pokud zrovna někdo tu potřebu nevykonává, tak nikdy smrad není, jo rozmotaný toaleťák je častý a někdy koše s vložkami přetékají, ale to je problém úklidu, ne čurajících žen,
a úplně nejšpinavější a nejhnusnější wecka jsou ve Francii, multi kulti turecké záchody, smrad, špína a bordel
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše: Více
Nosím si sebou vlhčíci ubrousky a prkynko utírám. V restauraci, ve vlaku, i v té nemocnici když jedu na kontrolu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jsem asi nikdy takto uplne nezazila
Ja teda delam taky v korporatu, zenskych je tam min, ale stav WC je velmi v poradku celodenne. Nastesti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Tak tohle bylo od tech, co je kazdy den uklizeli…
Nicméně tu Francii verim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 píše: Více
přesně, hlavně když po nich na wc chtějí 50 centů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Taky jsem šla jednou za kamion, když jsem videla tu frontu
ale zcela nejhorsi wc bylo na jednom odpocivadle na Slovinsku, to jsem se vážně malem pozvracela, misa zvrchu tak zpoloviny hnědá od “čehosi” již neidentifikovatelného a rozkládajícího se, a podobne vypadal zbytek té toalety. Řekla bych, že to myli tak před měsícem. Jít do přírody moc nebylo kam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Afrikana píše: Více
No přesně! A kolikrát jim to ještě teče po straně toalety na podlahu, když se netrefi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Me by to nechalo klidnou, pokud je tam uzavřená kabinka, tak co. Proste vykonáš potřebu, umyješ ruce a jdeš. Pokud bych už musela čurat do pisoáru, hnala bych to vejš ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Afrikana píše: Více
No, u nás je ženských právě víc a vzhledem k tomu, že jedna část kanclu je 24/7 v kombinaci s tím, že poslední uklízečka odchází kolem 18. hodiny a první přichází okolo šesté… Docela by mě zajímalo, jak to mají dotyčné „dámy“ doma ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše: Více
Ty si sedáš na veřejných záchodech?
I když jsou jen ženské a všechny ženy si sedají? No fuj!
Já teda ne, balancuju všude…
Co se týče dotazu, samozřejmě, že by měla zakladatelka mít vlastní záchod, resp. pokud je tam smíšený kolektiv, měl by být jeden pro muže a jeden pro ženy. Pokud si neřekla na začátku sama, muži jí to měli nabídnout. Nikdy jsem nepracovala nikde, kde by byl společný, ať bylo složení pracovníků jakékoliv. A na jeden záchod nás žen bylo rozhodně víc, než 5.
Příspěvek upraven 04.12.25 v 06:23
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Beruska999999 píše: Více
Ti chlapi naopak měli nové kolegyni tuto možnost nabídnout. Jinak všude vzdycky mají chlapi víc záchodů… tak aby se tady náhodou nepo…, že jich 5 bude mít jeden. Na nějž nemusí samozřejmě jít vsichni naráz… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit