Společné toalety na pracovišti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24665
4.12.25 13:26
@Havlova píše: Více

No já třeba to prkýnko vždy předtím zvednu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17321
4.12.25 13:35
@lucad77 píše: Více

A co chceš slyšet? Ze pánská moc nemůže do dámského záchodu? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11169
4.12.25 13:43

Naštěstí jen jednou.:-) Kvůli pracovní době nemůžu jiný den končit tak brzy:-).
Je to jediná volnočasová věc, co dcera provozuje, tak jí to dopřeju. Holt daň za bydlení na vesnici na Vysočině. Tento typ zájmů bývá jen ve velkých městech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24665
4.12.25 13:43
@azaleila píše: Více

Ne. Že je v civilizovaném světě stále běžné, že jsou kromě domácností pánská a dámská WC oddělená a fakt nevím, proč bychom se měli tvářit, že ne. A stavět sdílení WC s rodinou a sdílení WC s cizími lidmi na stejnou úroveň může jen zbytečný prudič, který se chce z principu hádat, nebo blázen, sorry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42086
4.12.25 13:50

Když je WC jedna samostatná uzamykatelná oddělená místnost bez kabinek atd. a pohybuje se uvnitř jeden člověk, je to jedno. I v civilizovaném světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24665
4.12.25 13:53

No jak vidíš, někomu ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17321
4.12.25 14:03

A co s tím budeš dělat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24665
4.12.25 14:33
@azaleila píše: Více

Nic. Já nic takového řešit nemusím, ale zakladatelku chápu. Nevím, proč by se nemohla ozvat, zda jí vyhoví, je věc druhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
4.12.25 15:32
@Fazulina píše: Více

Jedna moja byvala vedela perfektne curat po stojacky, nechces to skusit, je to super. A urcite tym ohuris kazdeho muza ktoreho stretnes.

A to vazne myslim, bolo to super, strasne sa mi to pacilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11169
4.12.25 16:17
@IcePlanet7 píše: Více

Ohúriť nepořebuju, ale vím, že existuje nějaký udělátko pro ženy, aby mohly čůrat ve stoje:-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76638
4.12.25 23:04

také jsem to udělátko viděla na internetu, za mě hrozná blbost,
a také si NIKDY nesedám na veřejném záchodě, dceru jsem dřív držela nad wc, když jsme někde byly, a teď, co vyrostla, tak jí prkénko obkládám papírem,
a mamka má 66, pořád chodí do práce a také čurá v podřepu nad wc na veřejných, a nemá s tím problém, i když ji bolí koleno a bederka, takže je reálné, že nám tahle schopnost také zůstane i do stáří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42086
5.12.25 07:09
@stinga píše: Více

66 není žádné velké stáří. Mamce je přes 80. :mrgreen: Pak je úplně jiná situace.
Mimochodem, ve věku tvé dcery by mě ta moje na záchod k ní rozhodně nepustila - už pár let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.12.25 07:21

Chceš říct, že Francie a Itálie nejsou civilizovaný svět? Tam v restauracích najdeš běžně společné WC.

• Citovat
  • Upravit
24665
5.12.25 08:48
@Anonymní píše: Více

Ve Francii i Itálii jsem byla, společné WC si teda nepamatuju. Rozhodně to ani tam nebude norma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3328
5.12.25 10:10

Ne, ne… udelatko je pre slabe povahy. Skutocne zeny na to maju grif a proste to dokazu iba rukou :-D Je to fakt super ked mozeme s partnerkou curat na ten isty strom ;-) Ale vyzaduje to aj nejake anatomicke predpoklady, sucastna frajerka cvicila ako keby mi chcela urobit radost :-), ale proste to tam ma anatomicky inak a po stojacky to proste nejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat