Společné toalety na pracovišti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Fazulina píše: Více
Myslím, že mluvíme o viditelně čistém záchodě. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
Ok, tak pak chápu, že si někdo sedne, já ne. Nikde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak pokud budu min. do 65 nucena chodit do práce, tak snad budu schopná se i udržet u záchodu:-). Pak uvidíme:-))). Pořád je ještě varianta si záchod vydezinfikovat nebo obložit papírem, to se pak i opřu těmi stehny:-). Asi budu nosit sprejíček:-).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem to teď šla zkusit na náš pracovní záchod a ani kapka vedle. Asi speciální schopnost:-)))
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mikrokapky okem nevidíš. Stejně jako ty, co vznikají po spláchnutí WC.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si teda taky obskládám prkýnko když už to musí být. Ale když je náhodou záchod fakt hodně nechutnej, tak to teda fakt nejdu a prostě vymýšlím kam jít jinam. Naštěstí žiju v menším městě a tak není problém vydržet např. z nákupu domů. A na těch našich mezi vesničkových cestách to jistí les
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Babyno píše: Více
Já jdu teda taky raději do lesa, ale jelikož celkem často cestujeme hromadnou dopravou, opravdu musím využívat veřejné záchody a nemůžu si moc vybírat. Třeba jezdíme s dcerou každý týden na taneční kurz vlakem, kde prostě nemůžu jít jinde než ve vlaku nebo na nádraží, protože to prostě skoro 4 hodiny nevydržím. A les není k dispozici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jde, ale z práce jdu ve 13.00, kurz je v 17.00. Mezitím jedu pro dceru na nádraží, pak jdeme na nákup do Kauflandu, protože do odjezdu vlaku máme hodinu čas, pak jedeme přes hodinu vlakem, pak máme hodinu čas do kurzu ve městě, většinou na kurz dorazíme kolem 16.35 - 16.45, takže od 13.00 do 16.45 nemám možnost jinou než využít nějaký veřejný záchod. Chodím ve vlaku, přijde mi to lepší než na nádraží. Nesedám si, samozřejmě:-))).
Na ten kurz jezdíme daleko, bohužel, blíže tyto tance nejsou. ANO, je to nešťastné, protože nám hodinový kurz zabere celé odpoledne a večer, vracíme se domů ve 20.00. Musím tedy ve vlaku i po cestě zpět, ale někdy to vydržím až domů. Podle toho, co piju:-). Na kurzu jdu samozřejmě taky, preventivně. Ale tam jsou taky vlastně veřejné záchody a chodí tam milion žen, dětí, mužů a jiných lidí, co tam chodí na ty kurzy. Takže tam si taky nesedám a považuju to za veřejný záchod:-))).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Ty jo, v jedné sekci bývalé práce to takhle bylo - protože tam bylo asi 10 chlapů a 2 ženy, a záchody tam byly 2+2 (žádný pisoár, prostě 2 kabinky a 2 kabinky). Ženské si prolobovaly, že chtějí vlastní, což prošlo. Ale ti chlapi si stejně dál chodili na oboje, jsou tak zvyklí. Takže se na té jedné kabince hromadily cedule - „pánové, choďte na vlastní“.
Ale nebylo to k ničemu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ty jo my jsme mala firma, 10 lidi a casto nejsme na sidle ani vsichni, a je tam jen 1 zachod. Jakoze jedna zdena mistnustka z wc a umyvadlem. A nikdy me nenapadlo ze by to byl problem, kdyz se tam zavru tak mam soukromi dost, a jestli tam prede mnou byla kolegyne zena nebo kolega muz, to je uplne jedno. Vadilo by mi kdyby byl nekdo prase, ale to nezalezi na pohlavi a nikdo z kolegu takovy neni. Vadilo by mi to s nejakymi uplne cizimi vselijakymi lidmi, ale vzdyt to jsou kolegove, se kterymi sdilim kancelare, nedava uplne smysl se stitit toho na co sahli. A teda ze by tam nekdo nekoho nejak zesmesnoval za to co bylo na zachode, to se nikdy nestalo, vzdyt to je jak u pubertaku na zakladce. Kdyz po nekom neni neco uplne ok, tak si v duchu zanadavam a uklidim to.
- Citovat
- Upravit
A tohle provozuješ jednou nebo 2× týdně? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit