Společné toalety na pracovišti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše: Více
Ja jsem to zažila párkrát v těchto zemích, ano, někomu to nevadí, někomu ano, ale jde tam, protože musí. Ale kolikrát jde clovek v takové restauraci curat, že.
V práci chodíš X krát denně.
Zkrátka me přijde normální mit oddělené záchody. Ano, někdy tomu podmínky nepřejí a dokázala bych to pochopit, pokud by na pracovišti byl jen jeden záchod. Ale tento případ to není. Takže nevidím důvod k tomu, nemít oddělené WC.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Havlova píše: Více
no tak já se mamky zeptám za 14 let, jestli stále dokáže čurat nad wc a napíšu to sem, pokud v tom věku bude pořád někam jezdit a používat veřejná wc, teď prostě víc let nemá, s tím nic nenadělám
,
a dcera se přede mnou nestydí, proč by měla?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Moje ano. Proto vím, že spousta věcí už nejde. Že je kolikrát problém i trochu vyšší schod, nebo to, že nepřijede nízkopodlažní vlak. A to máme to zvýšené nástupiště.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje mamka uz to nezvládne, 80 let. Ale nikam nejezdí. Dcera se nestydí, je ji 12.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás je to opačně… 50 ženských a 5 chlapů… záchody společné. Za 15 let jsem nezaslechla, že by kluci chtěli mít vlastní záchod. Takže buď brblají velmi skrytě nebo je jim to fuk.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Fazulina píše: Více
Vždyť ano. Mamka zatím pojezdí některé věci sama. Jen ať se snaží.
Ne, to není, že bych jí nepomohla a nechtěla pomoci. Prostě ze zkušenosti vím, že je to pro seniory lepší, než být furt jen doma. Proto třeba nakoupím těžké věci a velký nákup na Rohlíku, donesou jí to až domů, ale pro chleba, šunku atd. si chodí sama.
I ta tvoje maminka musí občas třeba k doktorovi. Taky tam použije třeba WC, ne?
Dcera se styděla už v první třídě. Bylo jí 6. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U mamky je situace složitější, v tomto stavu je až poslední dobou. Ještě nedávno byla schopná víc a zvládla i ten záchod. Teď už nic…
Jasan. Děti jsou různé, to chápu. Taky asi ty záchody tak neřeší
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak my byli v obou zemích opakovaně a ve spoustě restaurací, kaváren, jsou wc společná a nikomu to nevadí.