Společné toalety na pracovišti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.12.25 10:12
@lucad77 píše: Více

Tak my byli v obou zemích opakovaně a ve spoustě restaurací, kaváren, jsou wc společná a nikomu to nevadí.

• Citovat
  • Upravit
11309
5.12.25 13:49
@Anonymní píše: Více

Ja jsem to zažila párkrát v těchto zemích, ano, někomu to nevadí, někomu ano, ale jde tam, protože musí. Ale kolikrát jde clovek v takové restauraci curat, že.

V práci chodíš X krát denně.

Zkrátka me přijde normální mit oddělené záchody. Ano, někdy tomu podmínky nepřejí a dokázala bych to pochopit, pokud by na pracovišti byl jen jeden záchod. Ale tento případ to není. Takže nevidím důvod k tomu, nemít oddělené WC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80315
5.12.25 14:08
@Havlova píše: Více

no tak já se mamky zeptám za 14 let, jestli stále dokáže čurat nad wc a napíšu to sem, pokud v tom věku bude pořád někam jezdit a používat veřejná wc, teď prostě víc let nemá, s tím nic nenadělám :think:,
a dcera se přede mnou nestydí, proč by měla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44382
5.12.25 14:15
@stinga píše: Více

Moje ano. Proto vím, že spousta věcí už nejde. Že je kolikrát problém i trochu vyšší schod, nebo to, že nepřijede nízkopodlažní vlak. A to máme to zvýšené nástupiště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11309
5.12.25 15:04

Moje mamka uz to nezvládne, 80 let. Ale nikam nejezdí. Dcera se nestydí, je ji 12.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26449
5.12.25 15:10

U nás je to opačně… 50 ženských a 5 chlapů… záchody společné. Za 15 let jsem nezaslechla, že by kluci chtěli mít vlastní záchod. Takže buď brblají velmi skrytě nebo je jim to fuk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44382
5.12.25 15:30
@Fazulina píše: Více

Vždyť ano. Mamka zatím pojezdí některé věci sama. Jen ať se snaží. :P Ne, to není, že bych jí nepomohla a nechtěla pomoci. Prostě ze zkušenosti vím, že je to pro seniory lepší, než být furt jen doma. Proto třeba nakoupím těžké věci a velký nákup na Rohlíku, donesou jí to až domů, ale pro chleba, šunku atd. si chodí sama.
I ta tvoje maminka musí občas třeba k doktorovi. Taky tam použije třeba WC, ne?
Dcera se styděla už v první třídě. Bylo jí 6. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11309
5.12.25 16:05

U mamky je situace složitější, v tomto stavu je až poslední dobou. Ještě nedávno byla schopná víc a zvládla i ten záchod. Teď už nic…

Jasan. Děti jsou různé, to chápu. Taky asi ty záchody tak neřeší :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44382
5.12.25 16:07
@Fazulina píše: Více
:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...