Společné toalety na pracovišti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Beruska999999 píše: Více
Jistě, ale nesdílím s nimi intimnosti, s kolegy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
To je rozdíl…celkově když jdu na čisté dámský WC u nás v práci, vidíš tam tu ženskost (drobnosti, vůně co tam je) a ne když je jedna žena s většinou chlapů…snad dto některé chápu jak to myslím
- Citovat
- Upravit
Tak si tam dej vůni a drobnosti, co ti brání?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V seversky zemich maji bezne toalelty oznacene obema symboly, vsude jsou jen kabinky. Nevim, co je potreba delat intimniho mimo kabinku, ale na umyti rukou staci spolecny prostor. Aspon stoji frontu na WC vsichni ![]()
Kde bych se ovsem branila, jsou spolecna WC s mene hygienicky zamerenymi spoluobcany a tam nejde o pohlavi, ale o to, ze s prasaty jedno WC sdilet nechces.
- Citovat
- Upravit
V práci jsme taky smíšený kolektiv a máme jeden záchod dohromady. Doteď mě vůbec nenapadlo, že by mi to mělo vadit… Žádné cune mezi sebou nemáme a každý den nám ho uklízečka omyje, tak co ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Při tomhle rozložení mm i přijdou společné toalety v pohodě. To není o muži vs ženy, ale o tom, že když někdo potřebuje na velkou, tak to neznamená, že zbytek osazenstva má na jak dlouho smůlu. A ano, společné toalety jsme v práci měli a chodila jsem na ně výrazně raději, než na tu jedinou ryze dámskou za třemi rohye, zato často špinavou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jake drobnosti clovek potrebuje na wc? At tam je kos, mydlo a susak nebo papirove uterky, a stetka. Jinak tam nic nepotrebuju, zadne vune ani drobnosti.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ptala ses, jak to vidíme my - napsala jsem ti tedy, jak to vidím… a není důvod mne přesvědčovat o tom, že to vidím špatně ![]()
Jak píšu - když jde o zcela uzavřené a samostatné místnosti, s vlastním umyvadlem a zrcadlem, tak mně osobně by přišlo hloupé uzurpovat si jednu místnost sama pro sebe… neměla bych k tomu důvod.
Vadilo by mi, kdyby šlo o jeden velký prostor, v němž by byla umývací část společná a jen oddělené kabinky… a to by třeba konkrétně mně zase vadilo až natolik, že bych v takovém zaměstnání nemohla být.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V tom případě (samostatná místnost s umyvadlem) by mi nevadilo, že pánové využívají obě, když já bych byla jediná žena
Pokud by tedy dodržovali základní hygienu a něčůrali všude kolem mísy
O odpadkový koš bych si tedy ale řekla.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Okta píše: Více
Jenže tohle je něco naprosto jiného - nejsou to „společné toalety“, kde jsou jen oddělené kabinky. Zakladatelka píše, že jsou to prostě dvě malé, úplně samostatné místnosti - s tím, co popisuješ, to přece nemá nic společného ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lucad77 píše: Více
a ten chlap vám leze do kabinky? Mně by vadilo jen to, že je záchod pomočený, což se na chlapských dost děje. Jinak je to podle mě fakt jedno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Absolutní hloupost. Já bych zavedla toalety vyloženě jenom takové, s tím, že pisoáry by byly v samostatné místnosti přístupné z umývárny. Nebo by byly v kabinkách stejně jako mísy. Protože mě štve, že často jsou na dámských záchodech fronty a na pánských volno.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
Na koncertech i jinde je běžné, že chlapi stojíme u pisoárů a za zády nám běhají do kabinek holky, co je nebaví stát tu frontu vedle, je to jen o drzosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit