Společné toalety na pracovišti
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
@Fee-bee píše: Více
Prosím tě, ale doma jsi mezi svýma. Co to je za argument?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Babyno píše: Více
Pokud jsou tam pisoáry, tak za mě naprosto v pohodě řešení. Sposta chlapů si skočí na velkou ráno doma a pak už nemusí, tak je jim kabinka v práci stejně na nic a zbytek ji potřebuje kolikrát za den? Jednou? A kdyby měl někdo střevní potíže a akutně potřeboval, no tak si na ten dámský prostě vleze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky to tak máme. Je to teda více ženský kolektiv, ale my tady konkrétně 8 žen, 2 muži - na jeden záchod. Nikdy jsem nad tím nepřemýšlela a nevadí mi to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tarena píše: Více
Já bych si to s ním, klidně i přede všemi, v klidu vyříkala. Omluvila bych se, co se stalo, podle situace se taková věc dá i zlehčit. A dala bych pánovi jasně najevo, že se chová jako netaktní hovado, který neumí věci řešit v klidu mezi 4 očima.
Tohle není o záchodu, ale o komunikaci a o lidech jako takových.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rmot píše: Více
No k tomu nutno podotknout, že žena to má na WC trochu těžší než chlap. Už jen udržet balanc nad mísou v podřepu, když má něco upito, je dost náročné.
Čímž neomlouvám bordel samozřejmě. Jsou ale kolikrát veřejné WC, kde není ani jeden pitomý háček, a pak v tom omezeném prostoru s kabelkou a třeba zimním kabátem je to moc fajn se zkusit vylulat a trefit. Ovšem je třeba to po sobě uklidit, o tom žádná.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Ty tvoje reakce, to je ale síla. Jestli takhle reaguješ na vše, tak by mě zajímalo, kde je pravda. Přestávám ti věřit, že šlo o kapku. Já si myslím, že v tom všem, bude záchod ten nejmenší problém…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 však tak to myslím…mohl cokoli mezi 4 očima říct. Ale ne jak hovado ihned co vylezl že záchodu se zachoval jak prvotřídní buran a hovado
- Citovat
- Upravit
A myslis, ze kazda zena by to presla nebo ti to rekla diskretne? To neni o pohlavi, ale o cloveku. Takze i zenska by ti mohla vynadat pres celou kancelar, ze jsi to nechala spinave.
Mne spolecne zachody nevadi, taky to tak mame v praci, i kdyz tam mame naopak vic zen nez muzu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 když se podíváš na reakce dotyčné různé v diskuzích tak se mi nemůžeš divit proč na ni takto reaguji.
- Citovat
- Upravit
@hani28 kapka!!!pod prkynkem na míse pod rantlrm je špinavý záchod že je z toho třetí světová? Aha tak to jo. Nešlo k prkýnko, běžné to vidět nebylo, až po zvednutí prkýnka jako takového… Já jim taky neprrdhazuju, že nechávají po…záchod, že nedávají dolů prkýnko… Opět mohl to vyřešit mezi čtyřma očima a ne jak…navíc s tím jak to podal a předvedl.
- Citovat
- Upravit
Nečtu tady nic, na co by bylo nutno takto reagovat. A jak jsi v té situaci zareagovala ty? Omluvila ses? Vzala sis kolegu pak bokem a poprosila ho pro příště o diskrétnější řešení? Hlídáš si po tomto při silnější menstruaci po sobě záchod? Já, když to mám silnější, tak ho teda taky kontroluji více a zvednu i prkénko, protože vím, že se mi často stává, že ho zašpiním zespodu, když mám opravdu silné dny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aries6 ano, kontrolují to. Samozřejmě prohlednu misi, prkénko, ale říkám toto nebylo vidět…až pozvednutí prkynka.
A ne nevzala, protože to jak se zachoval jak hovado. Okamžitě co vylezl tak to začal vydávat, netakne. Tak jsem si řekla co ty jseš zač… A pak to šla umýt. Cumela jsem co z kapky! Krve udělal
a ne opravdu to není o tom, že žena je rpase, nebo že já jsem. Jednou jedinkrát nehoda, věc která j ženě patří a je běžná…a kdybych se měla chovat jak on tak x krát do měsíce tam rvu jak jsou rasata, že smrdí po WC, neumyto a uebtam tráví i minuty…
- Citovat
- Upravit
@Mahidevran přesně