Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
Asi do pětadvaceti, to už jsem měla dvě děti ![]()
Teď je mi dvakrát tolik a zrovna dneska se cítím tak na osmdesát ![]()
Asi do 17ti. Vypadala jsem starší tehdy to bylo super, dneska už bych raději vypadala mladší. Po manželovi ji chtějí doteď je 30+. Když si chtěl onehdy koupit na benzince pivo, paní po něm chtěla doklad. Tak ji říká, však jsem přijel autem a ona: no to nic neznamená… Takže ji víc trápilo, zda prodá pivo nezletilemu než to, že řídí auto. To jsem se musela zasmát.
Stalo se mi to jednou po 33… A u pokladny byl kluk, kterymu mohlo být čerstvých 18… ![]()
Jako hodně s tím otravují v lidlu
musím ji ukazovat ještě teď ve 38
…už mě to začíná hodně obtěžovat když po mě chce 20 holka odklady
Je mi 21 a kromě jednoho případu jsem ukazovala občanku vždy (i když jdu s tříletým synem
). Jednou ji po mně nechtěli, protože jsem kupovala asi3 12* Metaxy jako dárky, tak za tu cenu by to náctiletí asi nekupovali. ![]()
Mně už snad od třinácti všude říkali „mladá paní“ a po svatbě (před třicítkou) jsem najednou už léta „slečna“. Doufám, že je to tím, že vypadám čím dál lépe ![]()
Me je 27 a v albertu a lidlu je to pokazde, a je to fakt otravny, pry je nejake narizeni, v trafice sem videla ze prodavacka kontrolovala tak chlapa kolem 30
ale je fakt ze mi lide hadaji 20, coz tesi
Po mě ji chteli tento týden v Lidlu. Kupovala sem darkovy balení vína. Čučela sem na pokladní jak tele, jestli v 35 vypadám, že mě ještě nebylo 18.
Ano, v Lidlu jí po mně chtěli nedávno, když jsem kupovala dvě lahve vína
. A to už mi je 35+
![]()
@Anonymní píše:
Jen ze zvedavosti… Do kolika let jste ukazovaly obcanku v obchode nebo restauraci? Po me ji pravidelne chteji v Albertu a trafice vedle nej… nevim jestli maji nejake narizeni byt prisni nebo co… jinde se mi to moc nestava. Je mi 30 let, takze me to potesilo. A pisu radsi anonymne, at nemachruju pod svym jmenem
Cca taky do těch třiceti.
Po mně ji chtějí stále, za týden mi bude 29. Jsem teď ve fázi mezi “to je trapné” a “to mi lichotí”.
Nedávno v Bille. Bude mi čtyřicet. No jako potěšilo, ne že nee
![]()
Jo, je mi 27. Tahnu sebou dve deti a chteji po me obcanku. Minule uz jsem vyjela, jela jsem na pohreb, nebylo mi dobre. A baba otravovala, s obcankou.
@35ja V Lidlu je to nařízené vedením, musí se kontrolovat do 25-30 let vzhledově, když někdo ve 40 vypadá na 25 tak se po něm chce občanka, je to tak prostě a radši zkontrolovat než pak vyletět ![]()
Jen ze zvedavosti… Do kolika let jste ukazovaly obcanku v obchode nebo restauraci? Po me ji pravidelne chteji v Albertu a trafice vedle nej… nevim jestli maji nejake narizeni byt prisni nebo co… jinde se mi to moc nestava. Je mi 30 let, takze me to potesilo. A pisu radsi anonymne, at nemachruju pod svym jmenem