Dokdy vám miminka blindila?

963
12.6.11 21:50

dokdy Vám miminka blindila?

Ahojky maminy,

naše berunka je od narození blinkací tvoreček. Mícháme do mlíka nutriton na zahuštění. Poslední měsíc se nám zdá, že už neblindí vůbec, vyjímečně když si přežbrundá pupík čajem. Zítra nám bude 8 měsíců, tak jsme si řekli, že uděláme další z mnoha pokusů ysadit zahuš´tovadlo. V půlce pití si trošku blinknula, asi proto, že šíleně hltala a vztekala se, ale jinak dobrý. Tak jsem se chtla zeptat, dokdy Vám dítka blinkala a jak moc je vlastně blindění normální v tomhle věku? Předem moc díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
871
12.6.11 21:56

Mě malej 6.5 měsíce přestal téměř blinkat v momentě, když jsem přešla z Beba1 na Beba2 , a s příkrmy to vymizelo úplně… stane se , že si třeba jednou nebo dvakrát týdně ublinkne, ale to se jistě přepapá a na bříšku dělá psí kusy. Já tohle dělat, tak bych jen neublinkla, ale vyhodila bych to celý :mrgreen:
Zkusila bych to zahušťovalo vysadit a uvidíš, přinejhorším jí ho zase dáš. Ale myslím, že už by to mělo být v pohodě, ale nejsem dr. a by ti jistě řekla víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
say
1461
12.6.11 22:01

Mi jsme přestali blindit tak mezi 7-8 měsícem, teď si taky ublinkne sem tam když se přepije mlíčka, ale jinak čím víc bylo příkrmů tak blindění mizelo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
PetkaK
12.6.11 22:06

Malá přestala kolem 8m. Teď jí sem tam něco ještě ujede, ale to tak jednou za týden. Prostě už neblindí po každém jídle, ale sem tak, když jí něco nesedne nebo dělá moc blbosti po jídle.

• Citovat
  • Upravit
9130
12.6.11 22:07

Ahoj,
mě dcera blindila až do roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7421
12.6.11 22:10

Minimálně do roka a 3/4. :cry: :-?
A to zhruba od 2 týdnů. A má to už perfektně natrénovaný, že ji potom ani nemusím převlíkat (když jsem šikovná i já), jaký dělá obloučky… :pocitac: :zed: :zed: :zed: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
12.6.11 22:12

Mě nejvíc zvracel tak do těch 7/8 měsíců,jako mimčo to házel teda fakt pořádný dávky :roll: …ale ještě i teď si trošku ublinkne,když se přepije..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.6.11 22:20

my dávali kvůli zvracení Nutrilon AR a na normální UM jsme přešli cca v 7 měsících

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4856
12.6.11 22:34

Tak mně se ta moje stříkačka taky uklidnila někdy kolem toho 7. - 8. měsíce. Užily jsme si toho teda dost :roll:

Držím pěsti, ať to u vás proběhne dřív!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9349
12.6.11 23:24

NO, U NÁS JE TAKY OBČAS VESELO :-) NÁŠ NIKY JAKO MIMINKO NEBLINKAL, ALE TAK KOLEM TOHO ROKU ZAČAL, VLASTNĚ UŽ V DESETI MĚSÍCÍCH … ATED STÁLE, NĚKDY MĚSÍC KLID A NĚKDY KAŽDÝ VEČER, NIKDO NEVÍ, CO MU JE, ALE PODLE MĚ JSOU TO ZUBY, VŽDY DVA DNY PO SE MU UKÁŽE NOVÝ ZUB … ALE KAŽDÝ TO MÁ JINAK :-) ZJISTILA JSEM, ŽE MU NESEDÍ MLÉHO VEČER, RÁNO PIJE V POHODĚ A NIC, ALE VEČER, HLAVNĚ KDYŽ JE HORKO, HO VYPIJE A DO MINUTY VYZVRACÍ A TO MU DÁVÁME NUTRILON COMFORT 2 … TED UŽ DRUHÝ TYDEN VEČER BEZ MLÉKA A ZATÍM TUKY TUK DOBRÝ … JÍCNOVÁ ZÁKLOPKA SE NĚKDY VYVÍJÍ DÉLE, U VÁS TO MŮŽE BÝT I TOTO

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
12.6.11 23:59

Jojo člověk to skoro zapomněl, ale taky jsme si užili-obě dcerky byly blinkací mimi-obě jsem kojila bohužeel jen měsíc a obě potom papkaly Nutrilon A.R
U starší si nepamatuju-kdy tak nějak přestala-ono to nikdy není ze dne na den, ale Emička pozvolna přestávala kolem 8-9.měsíce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
13.6.11 01:48

Ahojky!
Tak náš prcek přestal blinkat zhruba tak před 2 týdny, teď je nám 9,5 měsíce. Ze začátku jsme zkoušeli zahušťovat Nutritonem - nepomohlo, pak ještě pediatrička podradila zkusit Nutrilon A.R., ale ten zas prostě nechtěl pít. Takže jsme dál pili svojí BEBU a vesele blinkali. Zdálo se to nekonečný - to převlíkání a praní, ale nakonec to opravdu přestalo samo od sebe. Teď si ublinkne, jen když se přepije čajíku po jídle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43035
13.6.11 05:41

asi tak do 10 mesicu, nevim presne. Jednou jsem si stezovala, ze strasne blije, kamaradce, co jsem mela na navsteve a ona povida „ale co jsem tady, tak neblil“. No a fakt, on uz neblil. To si ani nevsimnes, ze se neco zlepsi :-) zhorseni clovek zaznamena hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13010
13.6.11 08:12

první syn přestal ublinkávat až kolem 8 měsíce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2691
13.6.11 12:00

Jonáš přestal kolem 10.měsíce..do té doby jsem já a všechno kolem byla poblitá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí