Dokrmování umělým mlékem
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
dokrmovani umelym mlekem
Musela jsem zacit prikrmovat nasi ctyrmesicni dcerku Sunarem, odpoledne mam malo mleka a mala hladovela. Jsem uplny zacatecnik v krmeni z lahvicky a potrebovala bych poradit. Kdyz bych potrebovala nakrmit malou Sunarem mimo domov, jak to delate? Lze si z domova pripravit vysterilizovanou lahev s prevarenou vodou a pak jen nekde ohrat a dosypat Sunar? Mozna je to hloupa otazka, ale ja fakt nevim… Diky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, ja jsem asi ta prava, ktera ti muze radit ![]()
![]()
Ve ctvrtek jsem hlidala kamosce dite a poprve jsem krmila miminko nutrilonem z lahve. Takze uz jsem odbornik ![]()
Vim, ze kamoska si chysta prevarenou vodu do mate pullitrove termosky a pak si pripravi UM kdekoli potrebuje. Prodava se i davkovac na UM, je to takova mala krabicka, kam se da dat potrebny pocet odmerek, ale stejne to poslouci i mala plastova krabicka.
Hlavni je, aby bylo miminko zdrave a spokojene, ne? Takze doboru chut.
L.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Malá byla od 1m na UM a když sme šli ven udělala sem si Nutrilon do flašky a tu sem strčila do termoobalu. Lahvičky sem nesterizovala (jen po koupi) a vodu sem nepřevařovala (převařovala sem jen pár dní, až mi praskla druhá varná sklenice tak sem se na to vybodla, dávala sem kojovodu). Když sme šli ven na dýl tak sem Nutrilon udělala do termosky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
náš malý je taky přikrmovaný asi od 6 týdnů. Když jsme někam šli tak jsem si dala převařenou vodu do dětské láhve a pak do termosky. Sunar jsem tam sypala bezprostředně před pitím. Dřív jsem to dělala tak, že jsem si sunar už přiravila doma a dala do termosky, ale to se nemá dělat. Malý pak kakal zeleně a vůbec se tam rychle množí bakterie.
Není to vůbec složité:-)
Andrea Adámek
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, ja malou prikrmuji take od 6 tydnu a kdyz jdeme ven delam to stejne jako holky, varici vodu dam do termoobalu (ono to tam stejne postupne chladne) a do davkovace na umele mliko (prodava se v DM nebo lekarne) si dam kolik chci odmerek a potom to jen do te vody nasypu, zamicham a mliko muzu male dat ![]()
Simona
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já jsem Adélku krmila UM od 8 týdnů a dělala jsem to tak, že jsem si nalila převařenou vodu do termosky, koupila jsem si od Aventu dávkovač UM a pak už jsem jenom lila a sypala
ale než jsem na tento systém přišla, byla to fuška. Ale s tou termoskou jsem to dělala i doma, přes noc mi to krásně vydrželo a voda byla akorát, vlastně to praktikuju do dneška, když jsem na chatě a ráno papáme Sunar
Jo a v tom termoobalu mi to vydrželo minimálně, sázím na termosku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, máme tříměsíční miminko a několikrát jsme ho dokrmovali UM v lahvičce (v průběhu čtrnácti dní tak 7× cca). Přijde mi, že od té doby při kojení špatně saje, kroutí se a mlaská
Myslíte, že by to mohlo být tím dokrmováním, i když to bylo opravdu jen párkrát? Přijde mi i že potřebuje krmit častěji.. Děkuji za odpovědi.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Muze byt a nemusi. Dcera zacala mlaskat u kojeni kolem 3 mesice. Kolik mu je?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ti je obdobi, kdy se meni laktace a pokud nemel dokonale prisati a neni zdatny savec, muze se mu ted nelibit snizeni toku mleka. A samozrejme to muze ovlivnovat i ta lahev.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obě dcery kolem toho 3 měsíce dělaly u kojení potíže - vztekaly se, pouštěly se, někdy to byl boj. Ale jestli někoho uklidním, mladší jsem dokrmovala 1× denně až do 7. měsíce, pak to bohužel odmítla úplně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Flaška je holt flaška, to teče skoro samo… Takže se asi vzteká, že z prsa to musí vytáhnout. Možná bys mohla to kojení ukončit, aby byl malý nasycený a spokojený. To bych udělala já. A teď mě klidně ukamenujte. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kluci měli ve třech měsících spurt. Chvíli trvalo než se mi přizpůsobila tvorba mléka. Možná je to tím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aj ja som to robila, ze cez den som kojila a vecer som dokrmila umelym mliekom. Malý mi lepsie spinkal a ked sme mali prechod na umelé mlieko po roku, tak nebol žiadny problém. ALe len u najstarsieho syna, on bol taký hladoš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit