Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nevíte prosím někdo, jak se jmenuje a kde najít film (dokument) o chudé holčičce, která se stará o mladšího brasku, nosí ho na zádech a přitom se živí odpadky na skladce? Mluví tam o tom, že její jedine přání je chodit do školy, ale nemůže. Je to z Číny. Dávali to kdysi v TV a chtěla jsem to pustit detem. Děkuju.
Omlouvám se za smích, ale poznámka o detech me pobavila. Chces jim ukázat, ze se maj dobře
jinak ja videla dokument Yula nebo jak se to jmenovalo, hooodne drsny, casosberny, o životě na skladce za Moskvou. To jsem rozdejchavala dlouho. Tvuj dokument bohužel neznám. A nebo taky deti z rumunskýho metra, taky masakr, to je na YouTube.
@Oli.Lyon píše:Omlouvám se za smích, ale poznámka o detech me pobavila. Chces jim ukázat, ze se maj dobře
![]()
jinak ja videla dokument Yula nebo jak se to jmenovalo, hooodne drsny, casosberny, o životě na skladce za Moskvou. To jsem rozdejchavala dlouho. Tvuj dokument bohužel neznám. A nebo taky deti z rumunskýho metra, taky masakr, to je na YouTube.
Děti ze stanice Leningradská je taky šílenost
@Asiina píše:
Ten rumunsky dokument mě osobně zasahl víc. Hlavně ze se vubec neco takového může dít… Deti na ulici, pohoda… ![]()
Nebo dokument o rozpadu školského systému v Zimbabwe po pádu Mugabeho vlády. Fakt síla. Dostalo to nějakou cenu..
Znám teda chlapečka a holčičku z Japonska. Na konci oba umřou…je to „Hrob světlušek“
Dej jim přečíst My děti ze stanice ZOO. A budou to mít i se sexuální výchovou. ![]()
Příspěvek upraven 02.01.22 v 19:23
@Asiina píše:
Po tomhle jsem nemohla několik dnů spát, takže ten rumunskej dokument si radši nepustim ![]()
@Oli.Lyon píše:
Ten rumunsky dokument mě osobně zasahl víc. Hlavně ze se vubec neco takového může dít… Deti na ulici, pohoda…
A jak ho najdu? Nějak se mi to nedaří
@Asiina píše:
A jak ho najdu? Nějak se mi to nedaří
https://youtu.be/YsfbU4P-YlE. Nevim jestli to bude fungovat…