Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
http://www.ceskatelevize.cz/…-svet/video/ Viděly jste? A my si tady sepisujeme porodní plány, remcáme na nepříjemné sestřičky a nesympatické doktory… Kdo by chtěl pomoci, tak ve 48min. běží dole číslo na DMS…
Předběhla jsi mě
Chtěla jsem to sem taky dát. Doporučuju shlédnout všem ![]()
Jo jo, včera jsem to zahlídla, čekám teď svoje třetí miminko a občas jsem si říkala, že jsem to ani nemusela vidět… ale zajímavý bylo, že jsem tam neviděla jedinou ženu či dívku, která by sténala bolestí či dokonce křičela… ![]()
@gaborka18 píše:
Jo jo, včera jsem to zahlídla, čekám teď svoje třetí miminko a občas jsem si říkala, že jsem to ani nemusela vidět… ale zajímavý bylo, že jsem tam neviděla jedinou ženu či dívku, která by sténala bolestí či dokonce křičela…
Já bych přidala poznámku, aby těhotné prvorodičky slabší povahy video vůbec neotvírali. Jsem si pustila pár minut.. ![]()
@Nenulka88 píše:
Já bych přidala poznámku, aby těhotné prvorodičky slabší povahy video vůbec neotvírali. Jsem si pustila pár minut..
Já koukám na odkaz z práce s tím, že se večer podívám. Nemám, jo? Co tam je?
Já viděla začátek, jak tam rodí, ale taky jak vytáhli císařem mrtvý miminko ![]()
Teď jsem na to koukala a je to fakt hrozné… Několikrát jsem se málem rozbrečela, fakt síla ![]()
Já jsem slabší povahy a probrečela jsem to skoro celé, ale jsem ráda, že jsem to viděla… Nejraději bych ty peníze zaslala přímo tam :/
200lékařů na 6mil lidí… Z toho většina lidí se k nim nemá ani jak dostat. 13letá dívka tam rodí ve 27.týdnu miminko nemají ani inkubátory nic…
@Niki22 píše:
Já jsem slabší povahy a probrečela jsem to skoro celé, ale jsem ráda, že jsem to viděla… Nejraději bych ty peníze zaslala přímo tam :/
To je sice hezký, ale já, poprvé těhotná, nadopovaná hormony, obávající se prvních testů, zda bude vše o. k., tohle vidět vážně nepotřebuji.