Dokumentární seriál Navždy svoji

436
20.2.13 17:44

TAK NĚJAK SE TO ZDE ZVRTLO

Tři velmi rozdílné mladé české páry, které se v průběhu léta 2012 rozhodly uzavřít sňatek, jsou protagonisty šestidílné dokumentární série nazvané “Navždy svoji”.

Seriál zachycuje nejen jejich předsvatební přípravy, ale zejména při nich nahlíží do intimity jejich životních osudů. Každý sledovaný pár přistupuje k blížícímu se manželství s jinými motivacemi, ale i zcela odlišnými východisky.

Vedle v partnerské čistotě žijícího mladého křesťanského páru sledujeme předmanželské soužití protřelé fotomodelky s jejím motorkářským přítelem, anebo spokojenou vesnickou dvojici, která veselku chystá především pátráním po slevách v supermarketech a řešením problematického soužití s budoucí tchýní.

Názorová i sociální vyhraněnost všech tří partnerských dvojic vyvolává celou řadu situací, při nichž můžeme spolu s protagonisty přemýšlet o smyslu našich partnerských vztahů, o významu svatebního obřadu i o manželství jako takovém.

Natáčení této vtipné, ale leckdy i mrazivé sondy do nitra moderní české společnosti vrcholí na konci roku 2012.

Režisérka dokumentárního seriálu Erika Hníková (Ženy pro měny, Nesvatbov) a scénáristka Irena Hejdová (Děti noci) zvolily observační metodu natáčení, kdy tvůrci jen minimálně manipulují s natočeným materiálem a nechávají svým hrdinům co nejvíce prostoru a přirozenosti.

TATO DISKUZE BUDE SNAD BRZY UZAVRENA, JELIKOZ SE ZDE NEKTERI LIDE NEUMI CHOVAT A OSTATNI SI ZDE CHTEJI PSAT SLUSNE
MAME NOVOU SKUPINU UZAVRENOU, KDE MUZEME KLIDNE PSAT

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
21848
20.2.13 17:46

Tak to jsem zvědavá! Kdy to má být a na čem? :dance:

• načítám...
436
20.2.13 17:48

Vložila jsem sem tento diskuzní prispevek, aby nedochazelo k pochybnostem jako u diskuze 4 v tom. Pobezi to od konce dubna na ct1 nebo čt 2

• načítám...
21848
20.2.13 17:49

Paráda, snad to chlap zkousne :D

• načítám...
K.Black
20.2.13 17:55
@Seizdra píše:
Paráda, snad to chlap zkousne :D

jako že ho to přesvědčí k svatbě? :mrgreen:

• Upravit
K.Black
20.2.13 17:55
@Bella07 píše:
Vložila jsem sem tento diskuzní prispevek, aby nedochazelo k pochybnostem jako u diskuze 4 v tom. Pobezi to od konce dubna na ct1 nebo čt píše: Více

pochybnosti a drbárna budou, jen se odvysílá první díl :roll:

• Upravit
436
20.2.13 17:57

První info o dokumentu navždy svoji. Týdeník televize

• načítám...
21848
20.2.13 17:59
@K.Black píše:
jako že ho to přesvědčí k svatbě? :mrgreen:

Nene, že mi dovolí se koukat aniž by měl nějaký slovní přednesy v časovým horizontu víc než 5 minut před začátkem a 2 minuty po úvodní znělce :mrgreen:

• načítám...
436
20.2.13 18:00

Dle mého to bude spise nahled 3 paru jak ziji, co resi, jak a co vyrizuji, hadky a neschody, blbe a dobre dny :) Kazdy resi neco jineho, kazdy zije jinak

• načítám...
K.Black
20.2.13 18:00
@Seizdra píše:
Nene, že mi dovolí se koukat aniž by měl nějaký slovní přednesy v časovým horizontu víc než 5 minut před začátkem a 2 minuty po úvodní znělce :mrgreen:

nedovolí? tak ho vykopni! jako co to je, jsi těhotná tak se podle toho má chovat, hulvát!!! :roll: :roll:

• Upravit
21848
20.2.13 18:04
@K.Black píše:
nedovolí? tak ho vykopni! jako co to je, jsi těhotná tak se podle toho má chovat, hulvát!!! :roll: :roll:

Jo jo, to říkám furt, že jsem tady chudák já! I na záchod musím sama :( no, on prostě nemám rád tyhle ‚dokumenty‘, který lezou lidem do života :mrgreen: teď jsem mu to oznámila, že bude novej dokument, tak prej no do pi… O čem to bude? Tak říkám jak se to jmenuje, tak s blbým výrazem prej ‚O rozvodech?‘ :D

• načítám...
lekno

Snad to zase bude na webu české televize, to bych nehrotila…ale těším se. :palec:

• Upravit
436

3 páry a každý jiný

Ondrej a Zdenka - katolíci
Běla s Jardou - venkovský pár
Isabella s Lukášem - z Prahy, ale mají Italskou domácnost

• načítám...
436
20.2.13 18:06
@Seizdra píše:
Jo jo, to říkám furt, že jsem tady chudák já! I na záchod musím sama :( no, on prostě nemám rád tyhle ‚dokumenty‘, který lezou lidem do života :mrgreen: teď jsem mu to oznámila, že bude novej dokument, tak prej no do pi… O čem to bude? Tak říkám jak se to jmenuje, tak s blbým výrazem prej ‚O rozvodech?‘ :D

I slovo rozvod zde zazní :)

• načítám...
K.Black
20.2.13 18:08

@Seizdra jako nemáš to jednoduchý :hug: :hug: počkej až se narodí malá, oškubej ho a ať jde :roll:

Můj když už se mnou někdy koukne na kousek, třeba 5 minut, tak to pak hodinu komentuje, takže z toho mám prd :roll: na netu to pustím málokdy, pomalý net :pocitac: taky jeho chyba, nechápu že s ním jsem :roll:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová