Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tři velmi rozdílné mladé české páry, které se v průběhu léta 2012 rozhodly uzavřít sňatek, jsou protagonisty šestidílné dokumentární série nazvané “Navždy svoji”.
Seriál zachycuje nejen jejich předsvatební přípravy, ale zejména při nich nahlíží do intimity jejich životních osudů. Každý sledovaný pár přistupuje k blížícímu se manželství s jinými motivacemi, ale i zcela odlišnými východisky.
Vedle v partnerské čistotě žijícího mladého křesťanského páru sledujeme předmanželské soužití protřelé fotomodelky s jejím motorkářským přítelem, anebo spokojenou vesnickou dvojici, která veselku chystá především pátráním po slevách v supermarketech a řešením problematického soužití s budoucí tchýní.
Názorová i sociální vyhraněnost všech tří partnerských dvojic vyvolává celou řadu situací, při nichž můžeme spolu s protagonisty přemýšlet o smyslu našich partnerských vztahů, o významu svatebního obřadu i o manželství jako takovém.
Natáčení této vtipné, ale leckdy i mrazivé sondy do nitra moderní české společnosti vrcholí na konci roku 2012.
Režisérka dokumentárního seriálu Erika Hníková (Ženy pro měny, Nesvatbov) a scénáristka Irena Hejdová (Děti noci) zvolily observační metodu natáčení, kdy tvůrci jen minimálně manipulují s natočeným materiálem a nechávají svým hrdinům co nejvíce prostoru a přirozenosti.
TATO DISKUZE BUDE SNAD BRZY UZAVRENA, JELIKOZ SE ZDE NEKTERI LIDE NEUMI CHOVAT A OSTATNI SI ZDE CHTEJI PSAT SLUSNE
MAME NOVOU SKUPINU UZAVRENOU, KDE MUZEME KLIDNE PSAT
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Vložila jsem sem tento diskuzní prispevek, aby nedochazelo k pochybnostem jako u diskuze 4 v tom. Pobezi to od konce dubna na ct1 nebo čt 2
@Seizdra píše:
Paráda, snad to chlap zkousne
jako že ho to přesvědčí k svatbě? ![]()
@Bella07 píše:
Vložila jsem sem tento diskuzní prispevek, aby nedochazelo k pochybnostem jako u diskuze 4 v tom. Pobezi to od konce dubna na ct1 nebo čt píše: Více
pochybnosti a drbárna budou, jen se odvysílá první díl ![]()
@K.Black píše:
jako že ho to přesvědčí k svatbě?
Nene, že mi dovolí se koukat aniž by měl nějaký slovní přednesy v časovým horizontu víc než 5 minut před začátkem a 2 minuty po úvodní znělce ![]()
Dle mého to bude spise nahled 3 paru jak ziji, co resi, jak a co vyrizuji, hadky a neschody, blbe a dobre dny
Kazdy resi neco jineho, kazdy zije jinak
@Seizdra píše:
Nene, že mi dovolí se koukat aniž by měl nějaký slovní přednesy v časovým horizontu víc než 5 minut před začátkem a 2 minuty po úvodní znělce
nedovolí? tak ho vykopni! jako co to je, jsi těhotná tak se podle toho má chovat, hulvát!!!
![]()
@K.Black píše:
nedovolí? tak ho vykopni! jako co to je, jsi těhotná tak se podle toho má chovat, hulvát!!!![]()
Jo jo, to říkám furt, že jsem tady chudák já! I na záchod musím sama
no, on prostě nemám rád tyhle ‚dokumenty‘, který lezou lidem do života
teď jsem mu to oznámila, že bude novej dokument, tak prej no do pi… O čem to bude? Tak říkám jak se to jmenuje, tak s blbým výrazem prej ‚O rozvodech?‘ ![]()
Snad to zase bude na webu české televize, to bych nehrotila…ale těším se. ![]()
Ondrej a Zdenka - katolíci
Běla s Jardou - venkovský pár
Isabella s Lukášem - z Prahy, ale mají Italskou domácnost
@Seizdra píše:
Jo jo, to říkám furt, že jsem tady chudák já! I na záchod musím samano, on prostě nemám rád tyhle ‚dokumenty‘, který lezou lidem do života
teď jsem mu to oznámila, že bude novej dokument, tak prej no do pi… O čem to bude? Tak říkám jak se to jmenuje, tak s blbým výrazem prej ‚O rozvodech?‘
I slovo rozvod zde zazní ![]()
@Seizdra jako nemáš to jednoduchý
počkej až se narodí malá, oškubej ho a ať jde ![]()
Můj když už se mnou někdy koukne na kousek, třeba 5 minut, tak to pak hodinu komentuje, takže z toho mám prd
na netu to pustím málokdy, pomalý net
taky jeho chyba, nechápu že s ním jsem ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat