Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Bella07 Tak pocitam, ze to tady pekne schytas
Podle toho, co bylo vidět, tak prototyp vzorne maminy rozhodne nebudeš…
Jsem si dočetla zpětně diskuzi a koukám, že tu máme rovnou jednu aktérku
tak @Bella07, asi si budeš muset připravit pevný nervy na komentáře jak tady, tak na FB. A jak v dobrým, tak špatným slova smyslu. Jo a stýkáte se s ostatními účinkujícími?
Jo dobry. Me se to libi.
Svatba me ceka-tak aspon inspirace.
Nejvic me bavi Bela a Jarda
nejmin ti verici.
@Evina66 píše:
Ten oblek fakt kupoval v sekáči?
Já nějak nepostřehla jestli to byl sekáč ale postřehla jsem cenu 450,–
mazec ![]()
@L-enny Budeme mít info přímo od zdroje..ona je to odvaha do takového pořadu jít ![]()
Ti věřící působí asi jako z jiné planety, ale fascinovala mě a nutí k zamyšlení ta otázka : co se u vás změní po svatbě? Věřícím se změní vše - zachovávají prastarý životní přechodový rituál. Je to zlom v životě, významný krok, který si právě pro svou významnost zslouží tu velkou parádu, oslavu, šaty, hosty a všechno ostatní okolo. U těch dalších dvou párů, které už spolu dávno žijí na hromádce, je ta svatba tak trochu jen jen směšným, snobským a falešným obřadem bez hlubšího významu.
Typy lidí teda vybrali festovní
zejména ta havaj z vesnice, která si před celým národem sundává podprsenku vel. asi tak k-l-m, aby ji nastávající mohl pořádně podrbat na zádech
No těším an další díly, to už tam zřejmě bude i prdět.
![]()
@Teeeri píše:
Jo dobry. Me se to libi.
Svatba me ceka-tak aspon inspirace.Nejvic me bavi Bela a Jarda
nejmin ti verici.
taky tak, nejvic me bavi motorkari ![]()
Hele, ale ten oblek za 450, ten byl teda dobrej. ten mě neurazil. On si ten oblek stejně vezme jen zcela vyjímečně, zřejmě seuž do něja za pár let ani nedostane, tak co vyhazovat peníze, že jo? A docela se mi v něm líbil. Holt šaty dělaj člověka.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat