Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Dobrý den, potřebuji poradit. V kuchyni mi hrozně smrdí plyn, ale co je divné je to, že plyn v domě nemáme. Nemáme vůbec nic na plyn, vše na elektřinu a já se toho zápachu nedokážu zbavit. Vymyla jsem linku, vytřela dezinfekci podlahu a pořád to tam táhne plynem. Co to může být? Když vlastně plyn vůbec v domě nemáme ![]()
@Nelca0905 píše:
Dobrý den, potřebuji poradit. V kuchyni mi hrozně smrdí plyn, ale co je divné je to, že plyn v domě nemáme. Nemáme vůbec nic na plyn, vše na elektřinu a já se toho zápachu nedokážu zbavit. Vymyla jsem linku, vytřela dezinfekci podlahu a pořád to tam táhne plynem. Co to může být? Když vlastně plyn vůbec v domě nemáme
Zkusila ses zeptat sousedu, jestli taky neco citi?
Jste v RD nebo v nějaké bytovce? plyn není v objektu vůbec zavedeny, nebo je jen zaslepený?
Tento týden měli plynaři přidávat do plynu tu smradlavou složku, aby se odhalily netěsnosti. Takže jestli máte doma třeba zaslepenou přípojku, tak je na čase zavolat na to odborníka
I venku na ulici je to cítit? To se stalo u nás. Naštěstí jsem nebyla za magora, který šílí. My totiž vůbec plynovou přípojku nemáme v domě. Byla nějaká porucha na přípojce v ulici několik domů od nás. Muselo se to zastavit a hledali problém.
@maruš85 píše:
Tento týden měli plynaři přidávat do plynu tu smradlavou složku, aby se odhalily netěsnosti. Takže jestli máte doma třeba zaslepenou přípojku, tak je na čase zavolat na to odborníka
Přesně tak.
Volat pohotovost plyn, 1239, platí pro celou republiku, provoz 24 hodin denně.