Doma smrdí plyn

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15
22.11.23 21:52

Doma smrdí plyn

Dobrý den, potřebuji poradit. V kuchyni mi hrozně smrdí plyn, ale co je divné je to, že plyn v domě nemáme. Nemáme vůbec nic na plyn, vše na elektřinu a já se toho zápachu nedokážu zbavit. Vymyla jsem linku, vytřela dezinfekci podlahu a pořád to tam táhne plynem. Co to může být? Když vlastně plyn vůbec v domě nemáme :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64921
22.11.23 21:59
@Nelca0905 píše:
Dobrý den, potřebuji poradit. V kuchyni mi hrozně smrdí plyn, ale co je divné je to, že plyn v domě nemáme. Nemáme vůbec nic na plyn, vše na elektřinu a já se toho zápachu nedokážu zbavit. Vymyla jsem linku, vytřela dezinfekci podlahu a pořád to tam táhne plynem. Co to může být? Když vlastně plyn vůbec v domě nemáme :think:

Zkusila ses zeptat sousedu, jestli taky neco citi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14567
22.11.23 22:11

Jste v RD nebo v nějaké bytovce? plyn není v objektu vůbec zavedeny, nebo je jen zaslepený?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2254
22.11.23 22:18

Tento týden měli plynaři přidávat do plynu tu smradlavou složku, aby se odhalily netěsnosti. Takže jestli máte doma třeba zaslepenou přípojku, tak je na čase zavolat na to odborníka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
22.11.23 22:20

I venku na ulici je to cítit? To se stalo u nás. Naštěstí jsem nebyla za magora, který šílí. My totiž vůbec plynovou přípojku nemáme v domě. Byla nějaká porucha na přípojce v ulici několik domů od nás. Muselo se to zastavit a hledali problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75353
22.11.23 22:39
@maruš85 píše:
Tento týden měli plynaři přidávat do plynu tu smradlavou složku, aby se odhalily netěsnosti. Takže jestli máte doma třeba zaslepenou přípojku, tak je na čase zavolat na to odborníka

Přesně tak.
Volat pohotovost plyn, 1239, platí pro celou republiku, provoz 24 hodin denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný