Domácí Baileys

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5077
4.12.13 09:34
@B EL píše:
A jak dlouho to zhruba hotové vydrží? Můžu to udělat třeba 14 dnů dopředu?

Vydrží to v lednici i několik týdnů. Teda u nás ne :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
13.12.13 09:18

@Mar__tanka1983 Tim neslazeným salkem myslíš obyč. kondenzovaný mlíko? A jak velký?
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
15.12.13 14:16

Prosím pomoc, dělala. jsem domácí baileys a nějak moc mi ztuhlo v lednici. Normálně nejde vyklepat, natož vylít z lahve. Poradí někdo co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
15.12.13 20:12

Znovu rozslehat a zredit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
15.12.13 20:46

Mám plný flašky a je to v nich zatuhly :-S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
15.12.13 21:01
@Sphynxik píše:

Tak bych je nejprve zahřála ve vodní lázni, to pak snad povolí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1666
15.12.13 21:07
@Sphynxik píše:

Jo až takhle? No tak jak se píše nade mnou, rozehřát ve vodě. Jak to, že ti to tak ztuhlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
206
15.12.13 21:16

No vodní lázeň, to je nápad :-) dik
mno, nejela jsem podle receptu, ale dle fantazie, takže 2X ledový kaštany, tabulka čokolády, dvě šlehačky, jedno salko. a jedno zkaramelizovane salko, plus teda amaretto. ale dobrý to je, jen musím doupravit strukturu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3755
28.11.14 14:26

čokoládový Bailey´s

@Laaja píše:
Dělám každý rok a letos také plánuji, jen ještě nemám rum. Takže 2× salko zkaramelizovat, uvařit si mandlový nebo karamelový pudink, rum a vše smíchat. Jednoduché a moc dobré. Z téhle várky je 1,5l pití a u nás ho z té lednice snad kradou skřítci, taky nějak rychle mizí.

tak oživuji diskuzi…dneska jsem poprvé zkusila tento receptík na Bailey´s a místo mandlového pudinku, který jsem nesehnala, jsem dala čokoládový. to je bašta :palec: :palec: :palec: :palec: na vánoce budu dělat zase a rozdám jako dárek :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
29.11.14 20:38

Ahoj, chtěla bych udělat likér jako dárek. Všude jsem našla v postupu, že se to má šlehat v mixéru, ale já klasický mixér nemám, mám jen tyčový. Myslíte, že kdybych dala suroviny do vyšší užší nádoby (něco jako nádoba na klasickém mixéru) a projela to tím tyčovým, že to bude stačit? Máte s tím někdo zkušenost? Předem díky za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
665
29.11.14 20:44
@handule1 píše:
Ahoj, chtěla bych udělat likér jako dárek. Všude jsem našla v postupu, že se to má šlehat v mixéru, ale já klasický mixér nemám, mám jen tyčový. Myslíte, že kdybych dala suroviny do vyšší užší nádoby (něco jako nádoba na klasickém mixéru) a projela to tím tyčovým, že to bude stačit? Máte s tím někdo zkušenost? Předem díky za odpovědi

Já dělala tyčovým mixérem a dobrý :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
29.11.14 20:58
@želvička28 píše:
Já dělala tyčovým mixérem a dobrý :palec:

Díky za odpověď :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1056
18.8.16 11:25

Ahoj holky :-) potřebuji radu :-) lze použít i jiný alkohol než ruma amareto? nesla by pouzit treba whisky? :-) seslo se nam doma nekolik lahvi a nikdo ji nepije, tak premyslim, co s tim :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148927
13.12.21 18:07

Obnovuji diskuzi…plánuju dělat domácí baileys.Co je tam lepší, myslím tím příchuť, jestli je lepší koupit mandlový pudink nebo karamelový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
16.12.21 12:56

Dělám si normál ze salka, že si uvařím karamel…přidám puding mandlový a rum a je to :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí