Domácí chleba bez pekárny

5misa6
11.11.11 07:55

Domácí chleba bez pekárny.

Dobré ranko,holky máte nějaký dobrý recept na chleba?nemám pekárnu,a tmavá mouka taky došla tak mám jen hladkou.Nikdy jsem ho s obyč nedělala.děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
weruuunka
11.11.11 08:07

http://recepty.vareni.cz/…ny-v-troube/

Dělala jsem ho i jenom z hladký a je vážně strašně dobrý :palec: a dovnitř můžeš namíchat všechny možný semínka co máš doma. :wink: A během pečení jsem ho potírala vodou se solí, kurka je potom křupavější a lehce slaná. :-D

• Citovat
  • Upravit
9994
11.11.11 09:21

Jé, mňam, mňam. Já zkoušela chleba v troubě už víckrát, ale vždy se mi dost zplacatěl, i když je pravda, že mi trouba nepeče nejlíp. Ale stejně to zase vyzkouším…ta vůně…a chuť…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
weruuunka
11.11.11 09:23

Můj vypadá vždycky takto nebo hodně podobně. Nikdy my nezplacatěl :think: a to mám trobu úplně na ho.no. :cert: :cert:

• Citovat
  • Upravit
10848
11.11.11 09:23

máš doma fakt jenom bílou pšeničnou? jasně, že z ní chleba jde udělat, ale jestli k tomu nic nedáš, bude to nutně připomínat spíš francouzskou veku.
já normálně peču chleba tak, že zhruba 2/3 mouky je hladká pšeničná, ale něco to dovnitř chce- aspon žitnou - ta je základem chuti českého chleba.
nebo jestli máš ty semínka- prostě něco tam přidat. napiš co máš, můžeme vymyslet jak to nakombinovat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9994
11.11.11 09:33
weruuunka píše:
Můj vypadá vždycky takto nebo hodně podobně. Nikdy my nezplacatěl :think: a to mám trobu úplně na ho.no. :cert: :cert:

Tak máš výborný recept, taky vyzkouším…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5misa6
11.11.11 09:38

Tak teda nějak jsem to upatlala,už kyne.Dělala jsem s půl kila.Ale já si kupuji tmavou mouku od pekaře,ale pak spohodlněla a kupovala,ale teď budu zase péct.Jinak přidávám do těsta 2 osmažené cibule,semínka nedávám jen kmím.

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
11.11.11 09:39
levmah28 píše:
Tak teda nějak jsem to upatlala,už kyne.Dělala jsem s půl kila.Ale já si kupuji tmavou mouku od pekaře,ale pak spohodlněla a kupovala,ale teď budu zase péct.Jinak přidávám do těsta 2 osmažené cibule,semínka nedávám jen kmím.

Cibuli jsem nezkoušela protože ji nejim, ale s česnekem je taky strašně dobrej. :palec:

• Citovat
  • Upravit
5misa6
11.11.11 09:44

s česnekem?Mňám :-D a to do těsta dám prolisovaný česnek nebo nakrájený na drobno?

• Citovat
  • Upravit
weruuunka
11.11.11 09:58
levmah28 píše:
s česnekem?Mňám :-D a to do těsta dám prolisovaný česnek nebo nakrájený na drobno?

Já dávala prolisovaný. :-D

• Citovat
  • Upravit
3441
29.8.12 07:26

Ahojky, máte někdo dobrý recept na domácí chléb pečený v remosce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí