Poradna o homeopatii
MUDr. Eliška Bartlová
http://recepty.vareni.cz/…ny-v-troube/
Dělala jsem ho i jenom z hladký a je vážně strašně dobrý
a dovnitř můžeš namíchat všechny možný semínka co máš doma.
A během pečení jsem ho potírala vodou se solí, kurka je potom křupavější a lehce slaná. ![]()
Jé, mňam, mňam. Já zkoušela chleba v troubě už víckrát, ale vždy se mi dost zplacatěl, i když je pravda, že mi trouba nepeče nejlíp. Ale stejně to zase vyzkouším…ta vůně…a chuť…
Můj vypadá vždycky takto nebo hodně podobně. Nikdy my nezplacatěl
a to mám trobu úplně na ho.no.
![]()
máš doma fakt jenom bílou pšeničnou? jasně, že z ní chleba jde udělat, ale jestli k tomu nic nedáš, bude to nutně připomínat spíš francouzskou veku.
já normálně peču chleba tak, že zhruba 2/3 mouky je hladká pšeničná, ale něco to dovnitř chce- aspon žitnou - ta je základem chuti českého chleba.
nebo jestli máš ty semínka- prostě něco tam přidat. napiš co máš, můžeme vymyslet jak to nakombinovat…
weruuunka píše:
Můj vypadá vždycky takto nebo hodně podobně. Nikdy my nezplacatěla to mám trobu úplně na ho.no.
![]()
Tak máš výborný recept, taky vyzkouším…
Tak teda nějak jsem to upatlala,už kyne.Dělala jsem s půl kila.Ale já si kupuji tmavou mouku od pekaře,ale pak spohodlněla a kupovala,ale teď budu zase péct.Jinak přidávám do těsta 2 osmažené cibule,semínka nedávám jen kmím.
levmah28 píše:
Tak teda nějak jsem to upatlala,už kyne.Dělala jsem s půl kila.Ale já si kupuji tmavou mouku od pekaře,ale pak spohodlněla a kupovala,ale teď budu zase péct.Jinak přidávám do těsta 2 osmažené cibule,semínka nedávám jen kmím.
Cibuli jsem nezkoušela protože ji nejim, ale s česnekem je taky strašně dobrej. ![]()
s česnekem?Mňám
a to do těsta dám prolisovaný česnek nebo nakrájený na drobno?
levmah28 píše:
s česnekem?Mňáma to do těsta dám prolisovaný česnek nebo nakrájený na drobno?
Já dávala prolisovaný. ![]()
Ahojky, máte někdo dobrý recept na domácí chléb pečený v remosce?
Dobré ranko,holky máte nějaký dobrý recept na chleba?nemám pekárnu,a tmavá mouka taky došla tak mám jen hladkou.Nikdy jsem ho s obyč nedělala.děkuji.